dolphin2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 γεια χαρα σε ολους.ξερει μηπως κανεις που μπορω να βρω το manual για το Active Partition Recovery στα ελληνικα ? βασικα το προβλημα μου ειναι το εξης : καποια στιγμη ο η/υ αρχισε να κολλαει μετα απο προσφατο format μεχρι που κλαταρε τελειως,αυτες τις δυσκολες ωρες ο σκληρος εκανε περιεργους θορυβους κ το ειχα καταλαβει απο πιο παλια πως κατι δεν παει καλα με τον δισκο.τον αποσυνδεω κ περναω τα windows xp σε αλλο σκληρο.ολα καλα κ ωραια....ξανασυνδεω τον κλαταρισμενω δισκο ο οποιος εχει ακομα ζωη καθως τα windows τον βλεπουν , οπως επισης κ το Active Partition Recovery αλλα τα αρχεια που εχω κανει recovery ( ειναι κυριως μουσικη κ φωτογραφιες) δεν παιζουν στα windows.μου βγαζει το μηνυμα ''δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη win 32''.παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας γιατι μιλαμε για μουσικη που κατεβαζα 1 χρονο.ευχαριστω εκ των προτέρων...
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 ..."δεν χρειάζεσαι manual". Αν έτρεξες το AFR, βρήκε αρχεία και τα έσωσες στον νέο δίσκο, τέλος. Δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις μέσω του AFR (και του κάθε recovery app). Η περίπτωση του να μην ανοίγουν υπάρχει, όταν είναι κατεστραμμένα. ...το μήνυμα βέβαια που είπες πως παίρνεις, αν το παίρνεις προσπαθώντας ν' ανοίξεις mp3 ή φωτός, μου φαίνεται κομμάτι...περίεργο, γιατί είναι ενδεικτικό του ότι πας ν' ανοίξεις εφαρμογή DOS. Σίγουρα δεν πήγες ν' ανοίξεις κα'να exe ; (προσωπικά δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να προηγήθηκε του κλαταρίσματος που είπες, κα'νας ιός που να μπορεί να γράψει μαζικά πληροφορίες σε αρχεία mp3 και πχ jpg, αλλοιώνοντάς τα, κι αν μπορείς να κάνεις κάτι σε τέτοια περίπτωση...............Εκτός κι αν ο δίσκος έγινε τελείως σαλάτα (overlapping των αρχείων), κι αυτά που σώζονται άλλα φαίνεται να είναι - κι άλλα είναι.......) Γενικά, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, μην περιμένεις και πολλά. Δοκίμασε και άλλα προγράμματα (File Scavenger, GDB), μπας και (αν και αυτό που και 'γώ εμπιστεύομαι ΕΙΝΑΙ το AFR). Και ρώτα στην ενότητα Windows, αν υπάρχει περίπτωση ιός να κάνει αυτό που περιέγραψα πιο πάνω (κι αν ναι, ρώτα για τρόπο να αποκατασταθούν τα αρχεία)
dolphin2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Σ'ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια αλλα εκανα αλλο κολπο καθως το AFR κ το easy recovery profesional μου εσωσαν ελαχιστα αρχεια (ευτυχος εχω τους τιτλους).τα αντεγραψα ολα ενα ενα ( πως εγινε αυτο δεν ξερω αλλα δουλεψε).καταφερα να σωσω το 80% των αρχειων,το υπολοιπο 20% απλα θα τα ξανακατεβασω.ουφφφφφφφ ειμαι πανευτυχης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.