Προς το περιεχόμενο

VAIO SR31M/S..πσο αξιζει??

nikos_se

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΡΕ παιδια εχω ξεμεινει με το vaio sr31m/s ειναι ενος χρονου σε αριστη κατασταση με περασμενα τα windows 7 ελαχιστα χρησιμοποιημενο.....ποσο νομιζεται οτι αξιζει να το πουλησω????

ειχα δει καποιον που το πουλαγε 400ευρω με καμμενη οθονη εμενα που το δικο μ ειναι σε αριστη κατασταση τι να κανω??

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειναι καλο μηχανακι αλλα απο την αλλη πλευρα εαν δεις στο site του πλαισιου πουΛΑΝΕ VAIO με 659 euro που ειναι πολυ καλυτερο απο το δικο σου και φυσικα καινουριο.

Δυστηχως η ευτυχως για ολους εμας που δεν εχουμε vaio φανταζει καλη προσφορα.

Τα συμπερασματα δικά σου.....

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-Vpc-Eb1J1E-Wi-VPCEB1J1E-WI.htm

Δημοσ.

sorry Κιολας αλλα μη συγκρινουμε ανομια πραγματα........αλλο 13.3" οθονη και αλλο 15.5" να μου εδειχνες ενα vaio με 13.3' οθονη και 660 ευρω τοτε ναι αλλα οχι με 15.5".........

edit:τωρα ειδα κιολας οτι εχει καρτα γραφικων Intel hd.......Τωρα αν εσυ λες αυτο καλυτερο μηχανημα μαλλον δεν ξερεις και πολλα απο laptop

Δημοσ.
sorry Κιολας αλλα μη συγκρινουμε ανομια πραγματα........αλλο 13.3" οθονη και αλλο 15.5" να μου εδειχνες ενα vaio με 13.3' οθονη και 660 ευρω τοτε ναι αλλα οχι με 15.5".........

edit:τωρα ειδα κιολας οτι εχει καρτα γραφικων Intel hd.......Τωρα αν εσυ λες αυτο καλυτερο μηχανημα μαλλον δεν ξερεις και πολλα απο laptop

φιλε μου ας ξεκινησουμε με μερικα δεδομενα:

1.ισως ο αλλος να το πουλουσε ακριβα,το σκεφτηκες αυτο;

2.οι ρυθμοι εξεληξης ειναι τετοιοι που οτι και να παρεις περαν του οτι σε λιγο καιρο θεωρειται ξεπερασμενο, χανει αυτοματως και μεγαλο ποσοστο της αξιας του

3. το δικο σου ειναι καλως η κακως μεταχειρισμενο, ακομα κι αν δεν το πολυχρησιμοποιουσες, και με 1 χρονο εγγυηση ακομα και λογικα φθαρμενη μπαταρια

4. το φθηνοτερο της ιδιας σειρας εχει περιπου 850 €

με χαρακτηριστικα απο οτι βλεπω μαλλον υποδιεστερα.

τα δε αντιστοιχα εχουν περι τα 1350 €

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=vaio+sr

μια λογικη τιμη σε αλλες εποχες θα ηταν τα 700 € πιστευω αλλα στις μερες μας ειναι λιγο δυσκολο καποιος να δωσει τοσα λεφτα για μεταχειρισμενο λαπτοπ και ντουκου μετρητα.

εν ολιγοις αυτο που εχω να πω ειναι βαλε αγγελιες με τις τιμες που σκεφτεσαι,και αν δεις πως δεν φευγει κατεβα οσο πιστευεις πως σε παιρνει.

και μην αποπαιρνεις τον φιλο απο πανω, να σε βοηθησει ηθελε

Δημοσ.

δεν αποπαιρνω κανενα αλλα οταν δεν μπορεις να γραφεις οτι ενα λαπτοπ ειναι πολυ καλυτερο απο ενα αλλο οταν δεν ειναι καν στην ιδια κατηγορια!!!!και ακομα και να ηταν και παλι δεν ειναι καλυτερο......

ενταξει γνωριζω οτι στα μεταχειρισμενα η τιμες πεφτουν πολυ και δεν σκεφτομουν να ζητησω πολλα πιθανως γυρω στα 400 με 450ευρω

Δημοσ.

φιλε το ενα ειναι καινουργιο η καρτα γραφικων του κανει οτι και η δικη σου 3470 (δεν παιζουν καινουργια games) cpu τα ιδια ram DDR3.

σε αγγελια και σε καταστημα δεν νομιζω να πετυχεις την τιμη που αξιζει σε τετοιο μηχανημα. με πολυ ζορι 500 ευρω ακομα και σε γνωστο σου.

Δημοσ.

φιλε αυτο που λεω εγω ειναι οτι αλλη κατασκευη και προδιαγραφες εχει λαπτοπ με 13.3" οθονη και αλλη κατασκευη με 15.5" μην τρελαθουμε κιολας...δεν ειναι ολα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι και ευχρηστια και αλλα πολλα

Δημοσ.
φιλε αυτο που λεω εγω ειναι οτι αλλη κατασκευη και προδιαγραφες εχει λαπτοπ με 13.3" οθονη και αλλη κατασκευη με 15.5" μην τρελαθουμε κιολας...δεν ειναι ολα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι και ευχρηστια και αλλα πολλα

ναι εγω το καταλαβαινω αυτο που λες αλλα δεν χρειαζονται ολοι 13αρι και δεν ειναι το ιδιο ευχρηστο αντιστοιχα το 13αρι για καποιον που θελει μεγαλυτερη οθονη για να βλεπει ταινιες και να σερφαρει ανετα.

Δημοσ.

αρα δεν θα ενδιαφερθει καν για το λαπτοπ που εχω εγω αρα δεν με αφορα......οσο για την ευχρηστια αναφερομαι προφανως στην ευκολια μεταφορας της συσκευης και στο μικρο της μεγεθος και οχι μεγεθος οθονης και ολα τα αλλα που ειπες

Δημοσ.

Βρε φίλε Νίκο το Laptop που θέλεις να πουλήσεις έχει 13άρα οθόνη? Σαφώς αυτό με μία 15άρα ακόμα και μία 17άρα, κλπ, είναι καλύτερη...

Επειδή τυχαίνει να θέλω να πάρω το Laptop αυτό που μας έδειξε ο χρήστης nextp, σου λέω ότι δεν θα έπαιρνα το δικό σου Laptop ούτε με 300Ευρώ από τη στιγμή που ολοκαίνουριο με 15" οθόνη και πανέμορφο κάνει 660Ευρώ (και με 12άτοκες!!!).

Δημοσ.

αυτο το λες ΕΣΥ ρε φιλε υπαρχουν αλλοι που και 500 να δινανε το λαπτοπ που θες εσυ δεν θα το αγοραζαν!!!δλδ ελεος τι ηρθες να μου πεις εδω?????????προφανεστατα το καθε λαπτοπ απευθυνεται σε αλλο αγοραστικο κοινο και προφανως αυτο που θα προτιμουσα με 15.5 οθονη δεν θα ενδιαφεροταν για λαπτοπ με 13αρα.........

τωρα να λες οτι οσο μεγαλυτερη η οθονη τοσο καλυτερο το λαπτοπ ειναι τουλαχιστον μπουρδα

Δημοσ.
αυτο το λες ΕΣΥ ρε φιλε υπαρχουν αλλοι που και 500 να δινανε το λαπτοπ που θες εσυ δεν θα το αγοραζαν!!!δλδ ελεος τι ηρθες να μου πεις εδω?????????προφανεστατα το καθε λαπτοπ απευθυνεται σε αλλο αγοραστικο κοινο και προφανως αυτο που θα προτιμουσα με 15.5 οθονη δεν θα ενδιαφεροταν για λαπτοπ με 13αρα.........

τωρα να λες οτι οσο μεγαλυτερη η οθονη τοσο καλυτερο το λαπτοπ ειναι τουλαχιστον μπουρδα

Ετσι ειναι, μην τα συγχεουμε. Τα 13αρια ακομα και σημερα θεωρουνται premium και πωλουνται αρκετα ακριβα (κι εγω θεωρω αυτη την καλυτερη διασταση για φορητοτητα και πρακτικοτητα, αλλα στο μοναδικο λαπτοπ σε αυτο το μεγεθος που βρηκα σε γηινη τιμη - το turbo x leaf που πωλεiται πλεον στα 400 ευρω -και ειναι αξιολογοτατο και σε ποιοτητα κατασκευης- με κουρασε η ελλειψη drive).

Δημοσ.
αρα δεν θα ενδιαφερθει καν για το λαπτοπ που εχω εγω αρα δεν με αφορα......οσο για την ευχρηστια αναφερομαι προφανως στην ευκολια μεταφορας της συσκευης και στο μικρο της μεγεθος και οχι μεγεθος οθονης και ολα τα αλλα που ειπες

δεν καταλαβες τι θελω να πω και τι οι υπολοιποι φιλοι. το θεμα ειναι οτι

1ον μεταχειρισμενο - θες μονο μετρητα (ζορικη εποχη για μετρητα) για την πωληση: περιοριζει αυτους που θα το προτιμησουν σε καποια αγγελια

2ον 13αρι περιοριζει ακομα περισσοτερο γιατι ειναι για επαγγελματιες η για καποιους που κινουνται πολυ (και γω 13αρι γουσταρω αλλα δεν ειναι το ιδιο για την πλειοψηφια)

3ον επειδη τα παραπανω ριχνουν την πιθανοτητα να το πουλησεις τοτε πρεπει να ριξεις την τιμη για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες το πουλησεις.

Δημοσ.
ενταξει σωστα ολα αυτα αλλα δεν θα το δωρισω κιολας!!!!

δεν ειπα να το χαρισεις γι αυτο σου ειπα να το δωσεις σε γνωστο για να πετυχεις καλυτερη τιμη. διαφορετικα πανω απο 500 δυσκολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...