Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη πληκτρολογιου!

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια 5 πληκτρα απτο πληκτρολογιο του λαπτοπ μου ξαχαρβαλωθηκαν και δεν μπορω να τα τοποθετησω αφου εχουν σπασει τα δοντακια απο κατω.... πως θα γινει τωρα να το αλλαξω μενα καινουργιο?? Τα γνωστα pc-shops πουλανε πληκτρολογια για λαπτοπ?? Την τοποθετηση θα μπορεσω να την κανω απο μονος μου?

Ευχαριστωωω

Δημοσ.

Δοκιμάζεις τους κατα καιρούς μαστόρους πούχουν σκάσει μύτη εδώ μέσα και παζαρεύεις.Γύρω στα τριαντακάμποσα γιούργια πάνω-κάτω.

Βρες κανα παλιό χαλασμένο απ' τις Αγγελίες,κι αυτός να κάνει πάσχα και συ να γίνεις μάγκας.

Μην τσιμπήσεις απ' τις πληρωμένες καταχωρήσεις του google,τον έναν πελάτη τον κάνουν μεροκάματο και τους υπόλοιπους παντεσπάνι.Καλύτερα (αν δε πιάνουν τα χέρια σου) να αρχίσεις κολλητηλίκια με τον τοπικό σου.

My2€cents.

Δημοσ.
+1 στον aloenanick Γι αυτο εγω δεν χρησημοποιω το πληκτρολογιο του λαπτοπ...

Να πάρω δηλαδη κανονικο πληκτρολογιο usb???

Δημοσ.

Αν βάλεις πληκτρολόγιο usb τότε τι σημασία έχει η έννοια laptop, βάλε και ένα εξωτερικό σκληρό τοποθέτησε και μια εξωτερική οθόνη και θα είσαι μια χαρά :lol:

Στο θέμα μας τώρα, εμένα πριν 2 μήνες μου χάλασε το πληκτρολόγιο (σπασμένες βάσεις σε δυο πλήκτρα) σε ένα sony vaio έψαξα στο e-bay και μου κόστισε 40 euro μαζί μα τα μεταφορικά.

Αν μπορείς να συναρμολογήσεις ένα pc τότε σίγουρα θα μπορέσεις να αλλάξεις και ένα πληκτρολόγιο στο laptop.

Αρκεί να ακολουθήσεις δυο κανόνες.

1ον Βρες οπωσδήποτε το service manual του φορητού.

2ον Ποτέ δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις και δεν πιέζουμε πολύ τα εξαρτήματα και τις βίδες του laptop. Θέλει μαλακούς χειρισμούς .

Δημοσ.
Αν βάλεις πληκτρολόγιο usb τότε τι σημασία έχει η έννοια laptop, βάλε και ένα εξωτερικό σκληρό τοποθέτησε και μια εξωτερική οθόνη και θα είσαι μια χαρά :lol:

Στο θέμα μας τώρα, εμένα πριν 2 μήνες μου χάλασε το πληκτρολόγιο (σπασμένες βάσεις σε δυο πλήκτρα) σε ένα sony vaio έψαξα στο e-bay και μου κόστισε 40 euro μαζί μα τα μεταφορικά.

Αν μπορείς να συναρμολογήσεις ένα pc τότε σίγουρα θα μπορέσεις να αλλάξεις και ένα πληκτρολόγιο στο laptop.

Αρκεί να ακολουθήσεις δυο κανόνες.

1ον Βρες οπωσδήποτε το service manual του φορητού.

2ον Ποτέ δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις και δεν πιέζουμε πολύ τα εξαρτήματα και τις βίδες του laptop. Θέλει μαλακούς χειρισμούς .

:lol::lol:

Στο plasio-eshop-multirama δεν μπορω να βρω?? Πως ειναι το πληκτρολογιο,εννοω η βαση του?? Θα πρεπει να ξεβιδωσω τις βιδες που βρισκοντε απο κατω απτο λαπτοπ για να βγει το υπαρχον πληκτρολογιο?? δεν εχω ξαναανοιξει λαπτοπ

Δημοσ.
Fujitsu-Siemens AMILO Xi 2428

Στο e-bay βρήκα αυτά

από Ελληνική υποστήριξη δες εδώ η εδώ αλλά δεν είναι μόνο αυτές με λίγο ψάξιμο θα βρεις περισσότερους.

Θα ψάξω να σου βρω και το service manual αν μπορέσω να το βρω θα σου το στείλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...