Προς το περιεχόμενο

Αντρέας – Παρασκευάς Τσουρινάκης τέλος εποχής από το PCmaster!!


chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για έμας τους παλιούς gamer ο Αντρέας – Παρασκευάς Τσουρινάκης είναι ένας θρύλος και δεν είναι ένας απλός συντάκτης reviewer γιαυτό αποφάσισα να γράψω και εδώ για την βόμβα είδηση που έπεσε στο forum, blog του pcmaster με την αποχώρηση του μετά από κοντά τρεις δεκαετίες από τον έντυπο χώρο.

Είναι αυτός που στα μέσα του 80 μας γνώρισε το παράξενο τότε για πολλούς είδος των adventure games ακόμα και στην text μορφή τους με τα αρθρα του αλλά και τις αναλύσεις που έκανε τότε.

Είναι και αυτός που περιμέναμε τότε πως και πως το επόμενο τεύχος του Pixel για να βρούμε κάποιο hint για να ξεκολλήσουμε από σημεία των τότε adventure.

Δεν μπορώ να φανταστώ τώρα πως θα είναι το μοναδικό pc game έντυπο στην Ελλάδα χωρίς τον Τσουρινάκη και ποιος θα γράφει πλέον για τα adventure και τα rpg κάνοντας και τις αναλύσεις που έκανε σε όλες τις στήλες του.

Μεγάλη απώλεια η αποχώρηση του γενικά για την gaming κοινότητα της Ελλάδας.

 

http://www.pcmaster.gr/forum/blog.php?p=339

 

http://www.pcmaster.gr/forum/viewtopic.php?f=13&t=26222&p=386543#p386543

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ο Τσουρινάκης πραγματικά είναι ένας θρύλλος στο χώρο του pc gaming και ειδικότερα των adventrures ,είδος παιχνιδιών που αμφιβάλλω αν έχει επιβιώσει στις μέρες μας . Πάντα τον παρακολουθούσα από τις σελίδες του περιοδικού , αν και υπερβολικά μονομερείς και adventuρακιας .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έγραψαν όλο αυτό το κατεβατό και ανήγγειλαν μια τόσο "σημαντική" αποχώρηση για να αποδειχθεί στο τέλος φάρσα, είναι το λιγότερο κακόγουστοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι αναγνώστης του περιοδικού έδω και 10 χρόνια και εννοείται πως δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο άλλα αισθάνθηκα μέγαλη ανακούφιση που αποχώρισε. Πολύ κολλήμένος άνθρωπος, πολέμιος των FPS (δε του άρεσαν καθόλου, τα θεωρούσε ανούσια) ,για τα strategy δε ξέρω άλλα ούτε αυτά θα τα συμπαθούσε...Γι αυτόν μόνο τα adventures υπήρχαν άντε και τα RPG. Εγω προσωπικά σιχαίνομαι τα adventures (που και που παίζω κάνα RPG) αλλά μου αρέσουν πολύ τα FPS και τα strategy . Πίστευω στην εποχή μας ελάχιστοι παίζουν adventures κάτι το οποίο ο συγκεκριμένος άνθρωπος αλλά και το ίδιο το PC Master μάλλον δεν το έχουν συνηδητοποιήσει. Ελπίζω τώρα τουλάχιστον να σταματήσουν κατι review στο περιοδικό με θέμα κάτι τελιωμένα adventures που δε τα ξέρει ούτε η μανα τους. Παρ' όλα αυτα αναγνώριζω οτί γράφει αρκετά καλά άρθρα και είναι πολύ έμπειρος, αν και λίγο γεναιώδορος με τις βαθμολογίες. Τέλοσπάντων εγώ είμαι εντελώς διαφορετικός gamer γι αυτό και δε με ενδιαφέρει που αποχώρησε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Του είχα στείλει και γω γράμμα για ένα point n click adventure (Deja Vu λεγόταν;πρέπει να υπήρχε και κάποιο άλλο στο ίδιο στυλ..) αλλά δεν θυμόταν το συγκεκριμένο σημείο.

Τι θυμήθηκα ρε ο Ρουβάς πάλι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμμμ. Θυμάμαι πως το πρώτο του review που διάβασα ήταν αυτό του Atlantis της Cryo αν δεν κάνω λάθος. Πρέπει δε και ο ίδιος να έγραψε έναν οδηγό, ένθετο του περιοδικού, χάρη στον οποίο το τερμάτισα lol. Μετά το review του diablo 2, έγινε κόκκινο πανί :devil:. Παρόλο που τον θεωρώ αρκετά προβλέψιμο ως reviewer (αν και πλέον δεν spoilerιάζει μέχρι αηδίας xexe) και παρόλο που τα adventures ως κατηγορία παιχνιδιών τα θεωρώ ξεπερασμένα, πείτε με μαζόχα αλλά πάντα πρώτα διάβαζα τα άρθρα του Τσιρινάκη και μετά των υπολοίπων (αυτό από μόνο του λέει πολλά κατά κάποιον τρόπο). Από την μια μεριά όσο να ναι φεύγει και ο τελευταίος βράχος του περιοδικού από την άλλη no moar nacry drew :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...