Πακο Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Αγόρασα ένα καινούριο εξωτερικό σκληρό δίσκο (Portable Hard Drive) της VERBATIM (Anniversary Edition) 500 GB, τον οποίο έχω συνδέσει σε θύρα USB 2.0 με το λαπτοπ μου (HP G300, WINDOWS XP). Όταν έχω συνδεδεμένο το σκληρό και πάω να ανοίξω το λαπτοπ, αυτό κολλάει τις περισσότερες φορές (εμφανίζει μια μαύρη οθόνη και ένα κέρσορα να αναβοσβήνει πάνω αριστερά) και για να γίνει εκκίνηση των WINDOWS πρεπει να αποσυνδέσω το σκληρό. Γνωρίζει κανείς πως διορθώνεται αυτό;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Αυτό το σύμπτωμα, σαν να δείχνει πως το laptop προσπαθεί να κάνει boot από τον εξωτερικό δίσκο..
antonl Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Όπως τα πε ο _BASSstarlet_. Μπες στο BIOS και βάλε πρώτο δίσκο στο boot priority αυτόν του laptop (ενώ είναι συνδεδεμένος ο εξωτερικός).
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 ...εναλλακτικά, μιας και (απ' ότι φαίνεται...) ΘΑ ΜΠΕΙΣ στο BIOS Setup, ψάξε για/και απενεργοποίησε την (πιθανή) επιλογή "Support For Legacy USB" (ή κάπως έτσι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.