irahara Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ίσως το Turbo X να υπερέχει στο τομέα του service (υποθέτω). Αν βέβαια σε ενδιαφέρει να μην το στέλνεις στο Βέλγιο ή όπου αλλού προβλέπεται για μια απλή αλλαγή π.χ DVD drive.
sotos81 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Να κανω κι εγω μια ερωτηση πανω στο θεμα ρε παιδια για να μην ανοιγω καινουριο thread?Ενας φιλος θελει να αγορασει αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0446201&catid=010200 για τον ιδιο σκοπο δλδ για gaming του τυπου line age κλπ.Τι λετε αξιζει?
Qatara Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Παίδες απλά τα πράγματα... Αν θέλετε dx 11 και αξιόπιστες επιδόσεις τότε πάτε ATI σειρά 5650+ (5850/5870 ότι καλυτερο) Sony Vaio VPCEB1z1E/b ότι καλυτερο σε απόδοση,κάρτα γραφικών και τιμή. Η nvidia δεν υποστηρίζει dx 11 και παρέχει υποστήριξη ΜΟΝΟ σε GTX MOBILITY. Τα υπόλοιπα chipakia τα αφήνει στον Θεο τους ή στον κατασκευαστή που σημαίνει μεχρι να δεις αναβάθμιση των drivers έχεις πάρει και καινούργιο λάπτοπ. Ο Qatatoniqa τα λέει μια χαρά.Αν έχεις καεί μια φορά, δεν θελεις και δεύτερη. Απο επεξεργαστική ισχύ κανεις λαπτοπας δεν πεθανε!'Ολα πήγαν απο ανεπάρκεια καρτας!
klimis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ΜΗΝ αγοραζεται Turbo-X λαπτοπς. Παρτε καμια επωνυμη μαρκα χωρις ομως να το πληρωσετε και χρυσο. Εγω θα σου προτεινα αυτον. Ειναι παρομοιος με τον sony που σου εδειξε ο φιλος παραπανω Dell Inspiron 1564 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0460496&catid=010200
sozz Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 δεν νομιζω να υπαρχει λαπ τοπ που να κουμανταρει dx11 αυτο ειναι μονο μαρκετινγκ
irahara Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 δεν νομιζω να υπαρχει λαπ τοπ που να κουμανταρει dx11 αυτο ειναι μονο μαρκετινγκ Χώρια που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω προσφέρουν ώστε να χρειάζεσαι νέο λειτουργικό και hardware για να το τρέχει. Τι θα πει δεν το υποστηρίζει δηλαδή οι κάρτες ati 4870, nvidia280 κ.α τι δεν έχουν (από πλευράς hardware) που έχει η π.χ. ati 5770.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.