Προς το περιεχόμενο

Παλιο laptop την βγαζει για 24/7 κατεβαστηρι..?

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι να κανω αυτο εδω το λαπτοπακι http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304376 24/7 κατεβαστηρι..Θα την βγαλει για συνεχη λειτουργια..ή θα κανει μπουμ?Ντααξ οταν δεν κατεβαζει θα το κλεινω :P

Απο software θα τρεχει debian με τα απολυτως απαραιτητα και torrentflux..για ssh μεσω putty απτα windows και τα υπολοιπα με το webui του torrentflux.Tι λετε..την παλευει η μπα..?

Δημοσ.

Ειναι θεμα υλικου αν θα τα βγαλει περα.Ειχα κανει κατι παρομοιο με ενα IBM Thinkpad,παλιο αλλα σκυλι.Μου κρατησε 3 χρονια ,μετα κατι επαθε το cpu.

Δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.Λογικα θα συνδεσεις εναν εξωτερικο δισκο με usb να ριχνεις τα torrents εκει.Αλλα θα εχεις αργες ταχυτητες μεταφορας δεδομενων λoγω του αδυναμου cpu,της χαμηλης μνημης, και του οτι δεν ειναι usb 2.0.

Στη θεση σου θα αγοραζα ενα μεταχειρισμενο φτηνο IBM με τουλαχιστον 2 GB που θα ειναι εποχης μεχρι πριν 4χρονια και ακομη θα σκιζει.Εχω δει να πουλιουνται τζαμπα.Ετσι θα εχεις οτι θελεις συν οτι θα κανεις ελαχιστη καταναλωση ρευματος ,για 24ωρη χρηση.

Δημοσ.

Εχω ενα ΙΒΜ ThinkPad Τ40 που το εχω ανοιχτο ολη ημερα εδω και 4 χρονια. Το αγορασα μεταχειρισμενο καπου το 2006. Δεν εχει παθει τιποτα. Γιατι να παθει αλλωστε;

Δεν θα εχεις προβλημα με το φορητο σου. Καποια στιγμη θα ερθει η ωρα του να χαλασει η μητρικη του, δεν εχει ιδιαιτερη σχεση με την χρηση που του κανεις.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.Λογικα θα συνδεσεις εναν εξωτερικο δισκο με usb να ριχνεις τα torrents εκει.Αλλα θα εχεις αργες ταχυτητες μεταφορας δεδομενων λoγω του αδυναμου cpu,της χαμηλης μνημης, και του οτι δεν ειναι usb 2.0.

usb 2.0 του εχω βαλει pcmcia controller..αλλα για τα υπολοιπα..εχεις δικιο..anyway..

ευχαριστω παιδια..

Δημοσ.

Πάντως, γενικά τα laptops δεν είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τα μεγάλα uptimes...

Ααα... και τα "είχα ένα ΙΒΜ" είναι το understatement της δεκαετίας! Τα ΙΒΜ του παρελθόντος ήταν ΘΡΥΛΙΚΑ αξιόπιστα και σκληροτράχηλα λόγω της εξαιρετικής τους κατασκευής :-)

Δημοσ.

Αν βρεις κανενα μεταχειρισμενο Netbook με 150/200ευρο θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Καταναλωνουν πολυ λιγο ρευμα 35W/h με κλειστο το καπακι της οθονης, ειναι αθορυβα και διαθετουν σκληρους δισκους 160GB που ειναι μια χαρα για προσωρινο κατεβασμα. Το cpu και η μνήμη ειναι οτι πρεπει για κατεβαστηρι, εγω ετσι εχω κανει το δικο μου και ειναι πρωι βραδυ στο utorrent. Ενταξει βεβαια τρωει μια επανεκινηση ανα 3μερες, αλλα την παλευει μια χαρα

Δημοσ.

Έχω δώσει ένα αρχαίο laptop (600ΜMhz) στον πατέρα μου και το χρησιμοποιεί ως web server για να σηκώνει το προσωπικό του site. Εδώ και 3 χρόνια, δουλεύει μια χαρά χωρίς να έχει κλείσει ούτε μια φορά :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...