Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Με άλλα λόγια, ο χρήστης δε χρειάζεται να αγχώνεται για το κλείσιμο "ανοιχτών εφαρμογών", για το τι τρέχει και τι όχι. Το iOS 4 στο 3GS δουλεύει τέλεια! Δε μένει παρά να δούμε τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών. Το διαψεύδω αυτό, το iPhone κολλάει μετά το άνοιγμα και το minimize μερικών εφαρμογών. Και δεν εννοώ να ανοιγοκλείσεις 30 εφαρμογές, εννοώ normal χρήση. Για την ακρίβεια ο λόγος που ανακάλυψα ότι οι εφαρμογές δεν κλείνουν τελείως είναι επειδή από ένα σημείο και μετά το κινητό "σερνόταν". Απορώ με ποια λογική δεν άφησαν τις εφαρμογές να κλείνουν τελείως.
kirileman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Το διαψεύδω αυτό, το iPhone κολλάει μετά το άνοιγμα και το minimize μερικών εφαρμογών. Και δεν εννοώ να ανοιγοκλείσεις 30 εφαρμογές, εννοώ normal χρήση. Για την ακρίβεια ο λόγος που ανακάλυψα ότι οι εφαρμογές δεν κλείνουν τελείως είναι επειδή από ένα σημείο και μετά το κινητό "σερνόταν". Απορώ με ποια λογική δεν άφησαν τις εφαρμογές να κλείνουν τελείως. Εγώ τώρα τι πρέπει να πω; Ότι διαψεύδω αυτό που λες εσύ; Από τη μέρα που πέρασα το iOS4 στο 3gs δεν έχω κάνει ούτε restart, ούτε respring ούτε τίποτα. Συνεχίζει να λειτουργεί τέλεια. Δε ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στο δικό σου. Διάβασα και αλλού προβλήματα όπως διάβασα και αλλού απόψεις όμοιες με τη δική μου (η πλειονότητα). Έκανες καθαρή εγκατάσταση;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εγώ τώρα τι πρέπει να πω; Ότι διαψεύδω αυτό που λες εσύ; Από τη μέρα που πέρασα το iOS4 στο 3gs δεν έχω κάνει ούτε restart, ούτε respring ούτε τίποτα. Συνεχίζει να λειτουργεί τέλεια. Δε ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στο δικό σου. Διάβασα και αλλού προβλήματα όπως διάβασα και αλλού απόψεις όμοιες με τη δική μου (η πλειονότητα). Έκανες καθαρή εγκατάσταση; Και εγώ οκ με το 3gs από την εποχή του GM!
kirileman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αυτή τη στιγμή ανοίγω και κλείνω όλες τις εφαρμογές που έχω πάνω, κανένα πρόβλημα! 52 "ανοιχτές" στον task manager και ανεβαίνουν...
parasaser Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 εμένα ο safari όταν ανοίγει ύστερα από λίγο κρασαρει.
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εγώ τώρα τι πρέπει να πω; Ότι διαψεύδω αυτό που λες εσύ; Δεν είπα ότι λες ψέμματα ρε, chill, απλά έδωσα κι άλλο ένα feedback ότι δεν είναι όλα τέλεια. Μπορεί να είμαι απλά γκαντέμης αλλά αυτή τη στιγμή η λειτουργία του multitasking στο δικό μου κινητό μου προκαλεί πρόβλημα. Πραγματικά πάντως δεν βρίσκω κανένα λόγο να μένουν ανοιχτά τα προγράμματα. Ακόμα και 0,0001% να δεσμεύει το θέμα είναι γιατί?
kirileman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Πραγματικά πάντως δεν βρίσκω κανένα λόγο να μένουν ανοιχτά τα προγράμματα. Ακόμα και 0,0001% να δεσμεύει το θέμα είναι γιατί? Μα, από αυτά που έχω καταλάβει εγώ, δε μένουν ανοιχτά. Δε σου τρώνε επεξεργαστική ισχύ εκτός αν κάποια εφαρμογή που υποστηρίζει το multitasking βρίσκεται στο παρασκήνιο και κάτι κάνει, ελάχιστη μνήμη τρώνε για να αποθηκεύσουν την πρόσφατη κατάσταση/θέση τους (πάλι μόνο αυτές που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία). Έχω ανοίξει/κλείσει 84 εφαρμογές (από αυτές ελάχιστες υποστηρίζουν multitasking), gps ανοιχτό, παίζω μουσική, δέχτηκα κλήση, το παραμικρό πρόβλημα. Τι να πω;
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μα, από αυτά που έχω καταλάβει εγώ, δε μένουν ανοιχτά. Δε σου τρώνε επεξεργαστική ισχύ εκτός αν έχεις κάποια εφαρμογή που υποστηρίζει το multitasking βρίσκεται στο παρασκήνιο και κάτι κάνει, ελάχιστη μνήμη τρώνε για να αποθηκεύσουν την πρόσφατη κατάσταση/θέση τους (πάλι μόνο αυτές που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία). Έχω ανοίξει/κλείσει 84 εφαρμογές, gps ανοιχτό, παίζω μουσική, δέχτηκα κλήση, το παραμικρό πρόβλημα. Τι να πω; Από την αρχή σε πίστεψα ότι όλα πάνε καλά σε σένα σου λέω ρε, χαλάρωσε. Είπα ότι μπορεί εγώ να έχω το πρόβλημα ή μπορεί να συμβαίνει με συγκεκριμένα προγράμματα μόνο, τόσα και τόσα διαφορετικά μενού υπάρχουν. Σίγουρα δεν χρειάστηκε να ξεπεράσω τα 15 προγράμματα πάντως για να μου συμβεί αυτό οπότε και 150 εφαρμογές να ανοίξεις δεν θα μπορέσεις να αναπαράγεις το πρόβλημα. Θα έβγαζα βίντεο με το "κόλλημα" της συσκευής αλλά δεν θα φαίνεται Χριστός. Ίσως το ξαναπεράσω από την αρχή.
kirileman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Από την αρχή σε πίστεψα ότι όλα πάνε καλά σε σένα σου λέω ρε, χαλάρωσε. Είπα ότι μπορεί εγώ να έχω το πρόβλημα ή μπορεί να συμβαίνει με συγκεκριμένα προγράμματα μόνο, τόσα και τόσα διαφορετικά μενού υπάρχουν. Σίγουρα δεν χρειάστηκε να ξεπεράσω τα 15 προγράμματα πάντως για να μου συμβεί αυτό οπότε και 150 εφαρμογές να ανοίξεις δεν θα μπορέσεις να αναπαράγεις το πρόβλημα. Θα έβγαζα βίντεο με το "κόλλημα" της συσκευής αλλά δεν θα φαίνεται Χριστός. Ίσως το ξαναπεράσω από την αρχή. Κουβέντα κάνουμε και μέσα από την κουβέντα προσπαθώ να καταλάβω και γω κάποια πράγματα, δεν είπα ότι δε με πιστεύεις ή ότι μου επιτέθηκες, καμία σχέση. (edit: Πριν λίγο μου κόλλησαν οι Φωτογραφίες, την έκλεισα από τον task manager και τη ξανάνοιξα, όλα οκ και όλα smooth).
Whiteyez Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Κανένα πρόβλημα και στο δικό μου 3Gs με την 4.0 όλα παίζουν μια χαρά.
tsak4 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 και στο δικό μου 3GS όλα μια χαρά.. @Praetorianos μήπως να έκανες ένα restore και set up as new; αρκετοί χρήστες με πρόβλημα είπαν ότι διορθώθηκε έτσι..
Praetorianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 δεν είπα ότι δε με πιστεύεις ή ότι μου επιτέθηκες, καμία σχέση. όλα καλά @Praetorianos μήπως να έκανες ένα restore και set up as new; αρκετοί χρήστες με πρόβλημα είπαν ότι διορθώθηκε έτσι.. Χμ ναι μάλλον θα το δοκιμάσω έτσι αφού διορθώνεται, thanks.
georgeadams Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Τ Ρ Ε Λ Ο wallpaper για home screen! 9GAG FTW Πάρα πολύ καλό! :-D Κι εδώ έχει μερικά ωραία: http://ideas.veer.com/wallpaper/iphone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.