Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Billdanos θα αφήσει τα κοκκαλακια του στο γήπεδο Tae Kwo do, οπότε μέχρι αυριο με ξεχνάτε.
gs20309 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συμφωνήσω. Το 3G επιτέλους έγινε usable και πάλι. Η 4.1 έκανε το θαύμα της. τέτοια να ακούω αντε επιτέλους!!.. πότε θα είναι διαθέσιμη για τους κοινούς θνητούς?
Cue Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 8/9? Για την μπαταρία δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα. Νομίζω.
status Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 8/9?Για την μπαταρία δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα. Νομίζω. Μόνο καλαμάκι δεν έβγαζε το iphone για να ρουφήξει την μπαταρία, άστα.!
pcfan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ποτε θα βγει το ios 4.1 ρε παιδια? Το απόγευμα να το περιμένεις γιατί υπάρχει και μια διαφορά ώρας με το San Fransisco.
gs20309 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ποτε θα βγει το ios 4.1 ρε παιδια? έλα ντε σήμερα δεν είχαν πεί?....μήπως είναι ακόμα πρωί εκεί γι αυτό?
Mcknizia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια οταν παω στην ιστοσελιδα τησ αππλε να μπω μεσα δεν μπαι΄νε μεσα μου βγαζει αυτο. Υπέρβαση ορίου χρόνου της σύνδεσης Λήξη προθεσμίας ενέργειας κατά την προσπάθεια σύνδεσης σε http://www.apple.com. * Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά σε λίγο. * Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο. * Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό.
gs20309 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια οταν παω στην ιστοσελιδα τησ αππλε να μπω μεσα δεν μπαι΄νε μεσα μου βγαζει αυτο. εμένα κανονικά μου την εμφανίζει πάντως.
Toudor14 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ακομα " coming Soon " λεει στην κεντρικη σελιδα.. Προφανως αργοτερα μιας και ειναι και 8 ωρες πισω Usa..
kazantzidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Βγηκε στο iTunes Ακομα λεει οτι εχω την τελευταια....
Mcknizia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ακομα λεει οτι εχω την τελευταια.... Και εμένα αυτό λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.