filippos.pipo Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Στη χειροτερη να πρεπει να ρυθμησεις boot device.. κατα τα αλλα οοολα καλα... Α και μην ξεχασω... ΜΑΚΡΥΑ απο polyester και μαλινα ρουχα. Οταν ξεκινησεις ακουμπα τη γειωση μιας μπριζας να αποφορτηστεις απο στατικο ηλεκτρισμο που ισως εχεις πανω σου... Δες και στο link --> http://www.youtube.com/results?search_query=computer+assembling&aq=0 για αποριες... ναι ναι οκ μια χαρα το κανω και σας λεω...
skim045 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Έτσι και αλλιώς δεν είναι τίποτα φίλε, μη φοβάσαι. Αρκεί να τα κάνεις όλα με ηρεμία
filippos.pipo Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μολις τελειωσα !!!! παρα πολυ ευχαριστημενος απο την δουλεια μου... παρα πολυ ευχαριστημενος απο τα ανεμιστηρακια καλα παιδια τρομερα δεν ακουγονται καθολου και ειχε και η συσκευασια δωρα αυτα τα λαστιχακια αντι για βιδες γενικα παρα πολυ καλαα.. και το κουτι τρομερο πολυ καλο... ομως ειμαι πολυ δυσαρεστημενος γιατι το cpu cooler δημιουργει ολο το θορυβο ... και τσαντηστικα... (παρατηρηση εχω το ιδιο cpu cooler δεν πηρα αλλο ...) θα ανεβασω και μερικες φοτο να δειτε το εργο μου αλλα ...ρε παιδια εαν και δεν σκοπευω αμεσα να παρω cpu cooler εσεις πιο προτεινεται εος το πιο αθορυβο και μονο...
skim045 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εγώ σου προτείνω αυτο που σου έδειξα στο πρώτο post.
nick#18 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Βαλε εκεινη την xilence την ψυχτρα που ειναι παθητηκης ψυξης καπια στιγμη και δεν εχεις καθολου θορυβο μετα
Herculess Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εγώ θα έλεγα να φυλάξεις τα λεφτά σου και όταν μαζέψεις αρκετά να πάρεις έναν SSD, ο WD να γίνει δεύτερος και να μπαίνει σε sleep όταν δε χρησιμοποιείται, έναν nexus ανεμιστήρα και μια passive low end γραφικών. Θα έχεις χαμηλές επιδόσεις σε games, θα γίνεις φτωχότερος κατά 250 ευρώ αλλά θα κοιμάσαι καλύτερα εγώ πριν απο λίγο καιρό που έκανα ενα καινούριο σύστημα είχα παρει τον WD black edition και τον εβαλα κανονικά στην 3,5" θέση του. Αλλά ο θόρυβός του δεν αντεχόταν, σε καθε κίνηση του ήταν λες και γρατζουνούσε γατα τη λαμαρίνα. Οπότε πήρα λάστιχο χοντρό απο αυτο που έχουν οι μοδίστρες και στερέωσα το δίσκο σε 5" θέση. Έχει γίνει παρα πολύ αθόρυβος!! Δοκιμασέ το!
klimis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 επειδη ενα διαστημα εψαχνα για "αθορυβα" κουτια ειχα βρει αυτο Antec P180 http://www.computershops.gr/pegasus/products01/show00.php?code=9226&pcode=SHOW_PROD9226 το εχει και ενας φιλος και ειναι αρκετα καλο, ριξε μια ματια. Αυτο που ειχα βαλει στο ματι εγω ήταν το 2ο πιο αθορυβο αλλα αρκετα ακριβο.. Coolermaster Cosmos S http://www.multirama.gr/products/product?pid=0306219&catid=020700 ειναι αθορυβο λογω του τεραστιου και χαμιλοστροφου ανεμιστηρα που εχει στο πλαι (ειναι 200αρης και λειτουργει στις 900στροφες αν δεν κανω λαθος)
filippos.pipo Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 παιδια εχω ενα προβλημα ... εκανα την αλλαγη του κουτιου αλλα δεν δουλευει ο ηχος δεν ακουγεται τιποτα... τι να κανω δεν ξερω ... προσοχη τονιζω οτι ειναι καθαρα θεμα hardware και οχι software γιατι πολυ απλα στο λειτουργικο δεν εχω αλλαξει τιποτα μονο το κουτι αλλαξα... sos HELP
klimis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 η καρτα ήχου ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη ή εχεις καμια που κουμπωνει σε PCI?
filippos.pipo Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 η καρτα ήχου ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη ή εχεις καμια που κουμπωνει σε PCI? ειναι on board και δεν εννοω τις μπροστα θυρες... εκανα ενα format και εφτιαξε... ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.