Προς το περιεχόμενο

συνθεση κουτιου-γνωμες

the_answer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...νεος στο insomnia...αν κανω λαθη συγχωρεστε με...στα μεσα τισ εβδομαδας περιμενω το νεο μου Η/Υ το οποιο προεκυψε απο δικη μου συνθεση και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας..

ΟΘΟΝΗ LG W2243S-PF 22'' TFT PIANO BLACK

ΚΟΥΤΙΑ - CASES (PER.650786) THERMALTAKE VJ60001N2Z WING RS 201 BLACK

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ THERMALTAKE W0117 TOUGHPOWER 750W NVIDIA SLI CERTIFIED

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WESTERN DIGITAL 750GB WD7501AALS CAVIAR BLACK SATA2

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - INTEL CORE I5-750 2.66 GHZ LGA1156 - BOX

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS P7P55 LX

ΜΝΗΜΗ RAM KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX 4GB (2X2GB) PC12800 HYPERX XMP DUAL CHANNEL KIT

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ GIGABYTE GEFORCE GTX260 GV-N26SO-896I CUDA SUPER OVERCLOCK 896MB DDR3 PCI-E RETAIL

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:mrgreen:

Δημοσ.

Καταρχην καλως ηρθες.Τωρα για το κουτι εχω ακουσει οτι τα Thermaltake δεν ειναι και απο τα καλυτερα κουτια,κανουν θορυβο.Μπορουσες με 5-10 ευρω ακομα να πας σε ενα πιο ποιοτικο coolermaster.H καρτα γραφικων ειναι λαθος επιλογη διοτι με 30 ευρω ακομα επαιρνες την 5850 που ειναι πολυ δυνατοτερη και καινουργια τεχνολογια.Τωρα για επεξεργαστη-μητρικη δεν ασχολουμε με Intel αλλα με ενα συστημα σε AMD θα σου εβγαινε φτηνοτερα με παρομοιες,αν οχι ιδιες,επιδοσεις.Θα σου τα πουνε και τα αλλα παιδια.Τεσπα το εχεις παραγειλει το συστημα?

Δημοσ.

Αν και δεν συμφωνω στο θεμα του κουτιου ( παρε οποιο σαρεσει οπτικα περισσοτερο εκτος αν πας σε αλουμινιο ) θα συμφωνησω στο θεμα της 5850. Κατα τα αλλα το μηχανημα ειναι μια χαρα αν και μια after market ψυκτρα επεξεργαστη θα ηταν προτεινομενη.

Δημοσ.

Καλουτσικες επιλογες αλλα εγω θα πηγαινα AMD μερια,για λογους αναβαθμισημοτητας.

Για κουτι ,το καλυτερο στα λεφτα του ειναι αυτο:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hard...Black-Case.htm

Οι λογοι ειναι αυτοι :

1.Εχει θεσεις για πολλους ανεμιστηρες που οποτε παλιωσουν τους αλλαζεις.

2.Επισης εχει θεσεις για πολλους δισκους.

3.Καθετο πλεγμα θεσεων δισκων ωστε να χωραει μια μακρια καρτα γραφικων χωρις να σου τρωει μια θεση δισκου,ουτε να μπλεκονται τα καλωδια.

4. Εχει ενα μεγαλο τετραγωνο ανοιγμα οπως βλεπεις και στην φωτο ωστε να μην χρειαζεται να βγαζεις ολη την μητρικη οταν θελεις να αλλαξεις cpu cooler που βιδωνει στο πισω μερος της μητρικης με λαμακι.

Πολυ σημαντικες παραμετροι.

(Το Thermaltake δεν ειναι ασχημο. Φιλε the_answer, ωφειλω να σε προειδοποιησω οτι εδω υπαρχει μια επικινδυνη αιρεση κουτακιδων οι οποιοι εχουν σαν σκοπο την εξαπλωση της θρησκειας τους που λεγεται coolermaster-lian li.Ονειρευονται εναν πλανητη οπου ολοι ,μα ολοι,μα ολοι οι χρηστες PC θα εχουν μονο coolermaster και lian li.Ειναι δε ακρως φανατικοι και ποτε δεν τους πηγε στο μυαλο η ιδεα οτι στην βιομηχανια υπαρχουν και αλλες εταιριες κατασκευης κουτιων.Επισης νομιζουν οτι ειναι οι αγιοι προφητες της θρησκειας και πως επειδη δοκιμασαν αυτοι αυτες τις δυο μαρκες μονο,δεν υπαρχει λογος για την υπολοιπη ανθρωποτητα να δοκιμασει αλλες. :lol::lol::lol:

Διασκεδαζω πολυ μαζι τους.Τελος παντον για να μιλησουμε σοβαρα,ειναι η απολυτη ξεφτιλα των αιωνων επειδη ο Μητσος απο το Παγκρατι η ο Κιτσος απο την Δραμα εχουν δοκιμασει μονο δυο ,αξιολογες μαρκες κουτιων,καθε φορα που ερχεται καποιος να του συνιστουν τις ιδιες και τις ιδιες και τις ιδιες 2 μαρκες.Ακομη και αν ειναι καλες ,ρε φιλε αυξησε λιγο το ρεπερτοριο προτασεων σου διαολε ,καθε μερα φακες και φασολια τρως?)

Οποτε αν θες πηγαινε στο Thermaltake αλλα νομιζω αν δεις την τιμη στο κουτι που σου προτεινα θα δεις οτι ειναι πολυ καλη ευκαιρια.

Εδω η φωτο:

Δημοσ.

Φιλε the_answer εκτος απο τα coolermaster (φασολια) εχω να σου προτεινω και τα Lian-Li (φακες).Κορυφαια κουτια και πολυ ποιοτικα.Τωρα δεν ξερω,αν θες να εχεις το πιο ασχημο κουτι που υπαρχει,μπορεις να παρεις και καποιο αλλο.

Δημοσ.
Καταρχην καλως ηρθες.Τωρα για το κουτι εχω ακουσει οτι τα Thermaltake δεν ειναι και απο τα καλυτερα κουτια,κανουν θορυβο.Μπορουσες με 5-10 ευρω ακομα να πας σε ενα πιο ποιοτικο coolermaster.H καρτα γραφικων ειναι λαθος επιλογη διοτι με 30 ευρω ακομα επαιρνες την 5850 που ειναι πολυ δυνατοτερη και καινουργια τεχνολογια.Τωρα για επεξεργαστη-μητρικη δεν ασχολουμε με Intel αλλα με ενα συστημα σε AMD θα σου εβγαινε φτηνοτερα με παρομοιες,αν οχι ιδιες,επιδοσεις.Θα σου τα πουνε και τα αλλα παιδια.Τεσπα το εχεις παραγειλει το συστημα?

Φιλε μου ο θορυβος του κουτιου δε με απασχολει πολυ....η καρτα ομως...τοσο λαθος?:cry:το εχω ηδη παραγγειλει...κ ο σκοπος ειναι το gaming...πραγματικα νομιζα οτι ειχα κανει μια καλη επιλογη στην καρτα....το κοστος ειναι γυρω στα 850 euro.

Δημοσ.

Η κάρτα, κακά τα ψέμματα είναι όντως άσχημη επιλογή... Δεν θέλω να στην πω.. αλλά ο κόσμος πρώτα ρωτάει και μετά αγοράζει.... το αντίθετο δεν έχει κανένα απολύτως νόημα... αν μπορείς να αλλάξεις τη παραγγελία κάντο... μια 5850 θα ήταν πολύ καλύτερη επιλογή!!

Δημοσ.

Ρωτησα αλλα...οχι εδω...:( παιζει να χω προβλημα με τα games?

---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:55 ----------

με 30 ευρω ακομα επαιρνες την 5850

συγνωμη αν κανω λαθος αλλα νομιζω η διαφορα τους ειναι 70-80 ευρω...γι αυτο ισως δε το κοιταξα....

Δημοσ.
συγνωμη αν κανω λαθος αλλα νομιζω η διαφορα τους ειναι 70-80 ευρω...γι αυτο ισως δε το κοιταξα....

H 260 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516358&u=GIGABYTE-GEFORCE-GTX260-GV-N26SO-896I-CUDA-SUPER-OVERCLOCK-896MB-DDR3-PCI-E-RETAIL.Αυτη ακριβως λες.Και η 5850 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429153&catid=020300.Πριν 3 μερες την ειχε 237.Εστω 50 ευρω.Αλλα η διαφορα τους ειναι τεραστια.Σκεψου οτι η 260 ειναι λιγο καλυτερη απο την 5770 που εχει 150 ευρω περιπου.

Δημοσ.
μια after market ψυκτρα επεξεργαστη θα ηταν προτεινομενη.

το μονο σιγουρο...το εχω υπ 'οψην...

---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:17 ----------

H 260 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516358&u=GIGABYTE-GEFORCE-GTX260-GV-N26SO-896I-CUDA-SUPER-OVERCLOCK-896MB-DDR3-PCI-E-RETAIL.Αυτη ακριβως λες.Και η 5850 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429153&catid=020300.Πριν 3 μερες την ειχε 237.Εστω 50 ευρω.Αλλα η διαφορα τους ειναι τεραστια.Σκεψου οτι η 260 ειναι λιγο καλυτερη απο την 5770 που εχει 150 ευρω περιπου.

χμ...σα να χεις δικιο...

μολις το παρω να το πεταξω δλδ??χαχα

---------- Προσθήκη στις 18:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:21 ----------

Δημοσ.
χμ...σα να χεις δικιο...

μολις το παρω να το πεταξω δλδ??χαχα

Οχι ρε,τι λες τωρα.Μια χαρα ειναι η καρτουλα,απλως η καλυτερη επιλογη ηταν η 5850.Τωρα ομως που την πηρες δεν πειραζει.Προβλημα με τα games δεν θα εχεις.Τωρα εξαρτατε τι εννοεις οταν λες προβλημα.Αν εννοεις να παιζεις τα παντα στο full,ε τοτε θα εχεις προβλημα.Σκεψου οτι εγω επαιζα crysis σε αναλυση gamer με με 30-37 frames και σε 1680χ1050.Μια χαρα δηλαδη.

Δημοσ.
Οχι ρε,τι λες τωρα.Μια χαρα ειναι η καρτουλα,απλως η καλυτερη επιλογη ηταν η 5850.Τωρα ομως που την πηρες δεν πειραζει.Προβλημα με τα games δεν θα εχεις.Τωρα εξαρτατε τι εννοεις οταν λες προβλημα.Αν εννοεις να παιζεις τα παντα στο full,ε τοτε θα εχεις προβλημα.Σκεψου οτι εγω επαιζα crysis σε αναλυση gamer με με 30-37 frames και σε 1680χ1050.Μια χαρα δηλαδη.

κοιτα εγω κανα COD ONLINE πιστευω θα λιωσω αλλα οπως κ να χει...δε πειραζει...δε το πηρα για καλο μηχανημα αλλα για μετριο...απλα η καρτα μου κατσε ασχημα...τι να κανεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...