CloudConnected Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Καλησπέρα και χρόνια σας καλά και πολλά. Λόγω γενεθλίων, αποφάσισα να κάνω τραπέζι σε φίλους. Επειδή όμως είναι η πρώτη φορά και δεν το έχω ξανακάνει, θα ήθελα κάποιες συμβουλές. Καταρχάς να διευκρινίσω ότι υπολογίζω το πολύ 10 άτομα να είμαστε (φοιτητές). Σχετικά με τον χώρο, σκέφτομαι κάποιο καλό εστιατόριο (όταν λέω καλό, εννοώ όχι την ταβέρνα του κυρ Μπάμπη) είτε στο κέντρο είτε στα νότια προάστεια (μέχρι Γλυφάδα το πολύ) και σκοπεύω να διαθέσω γύρω στα 200€. Έχετε να προτείνετε κάποιο εστιατόριο; Και θα ήθελα να σας ρωτήσω, τι θεωρείται καλύτερο? Να έχω επιλέξει από πριν τι φαγητά θα σερβίρουν ή να πάρει ο καθένας ό,τι θέλει? Νομίζω το πρώτο είναι πιο φρόνιμο. Αν έχετε να προτείνετε και τι να παραγγείλω στο περίπου, ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ όποιον βοηθήσει.
kage Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 δεν νομιζω να βγαινεις οικονομικα για εστιατοριο..
CloudConnected Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Γιατί όχι? Δεν είναι υπερβολή το άτομο να πάει πάνω από 25-30€?
Merdock Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ξέρω ένα μεζεδοπωλείο σαν αυτό που ζητάς(ωραίος χώρος,καλό φαγητό,μεγάλες μερίδες,φτηνό,live ελληνική μουσική) και δε θα σου ρθει πάνω από 120€-150€ αλλά δεν είναι στην περιοχή που θες. Αν ενδιαφέρεσαι 2102624648 είναι το τηλέφωνο και είναι στο Ίλιον.
CloudConnected Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Σ'ευχαριστώ αλλά πέφτει μακριά για μένα και για τους περισσότερους. Ναι και μεζεδοπωλείο ας είναι, δεν με πειράζει.
gbras Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 επαναφερω το θεμα γιατι και εμενα με ενδιαφερει, σε οποιαδηποτε περιοχη στην αττικη, ιδανικα να εχει και ζωντανη μουσικη... καμια προταση κανεις?
johnkal Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Πάντως από το να επιλέξεις τις κυρίλες που θα σου φύγουν όλα τα φράγκα και θα έχεις περιορισμένο φαγητό, καλύτερα να πας σε μια καλή ταβέρνα που θα φάτε του σκασμού να γουστάρετε κι' όλας!
nickarmy Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 επαναφερω το θεμα γιατι και εμενα με ενδιαφερει, σε οποιαδηποτε περιοχη στην αττικη, ιδανικα να εχει και ζωντανη μουσικη... καμια προταση κανεις? δεν ξέρω αλλά αφού είναι παρέα ένα ουζερί θα ήταν ότι πρέπει (με μουσική)
Bspus Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Σχετικά με τον χώρο, σκέφτομαι κάποιο καλό εστιατόριο (όταν λέω καλό, εννοώ όχι την ταβέρνα του κυρ Μπάμπη) είτε στο κέντρο είτε στα νότια προάστεια (μέχρι Γλυφάδα το πολύ) και σκοπεύω να διαθέσω γύρω στα 200€. Ο κυρ Μπαμπης παντως στην Αμφιθεας εχει τελειο φαγητο
konstantina_ena Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ο τσολιάς στα βλάχικα!!!!Θα του πεις απο πριν πόσο θες να πάει το άτομο και θα σου πει τι να βάλεις στο τραπέζι!!!Εχει υπέροχο φαγητό και ειναι πολύ ωραίο μέσα με τζάκι και πέτρα καμία σχέση με τα άλλα εκέι τριγύρω που ανακαίνιση μηδέν!!!ΜΟυσική εχει cd!!Εννοειται οτι όπου και αν πας ρο φαγητό θα είναι δική σου επιλογή διαφορετικά θα σου πάει ο κούκος αηδόνι ειλικρινά!!!!!
Septum Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Aν Ελληνικο σου πεφτει κοντα πες να σου προτινω ενα πολυ αξιολογο
kage Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ο κυρ Μπαμπης παντως στην Αμφιθεας εχει τελειο φαγητο o κυρ μπαμπης πριν καμμια 10αρια χρονια ναι αξιζε τωρα εγινε σαν τα μαγαζια στο θησειο δηλ.για τουριστες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.