paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι, και λιώνω στην δουλειά κάθε μέρα, Έρχονται πολίτες και φεύγουν και λένε ευχαριστώ πολύ και τέτοια εξυπηρέτηση δεν την βρήκαμε πουθενά... Και όλα αυτά, την στιγμή που έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου την γραμματεία ΜΟΝΟΣ μου, την συντήρηση των υπολογιστών και την αλληλογραφία της υπηρεσίας, την ίδια στιγμή που περιμένω απόφαση δικαστηρίου για το αν θα παραμείνω η αν θα με απολύσουν, και την ίδια στιγμή που έπαιρνα 1000€ το μήνα και τώρα παίρνω 650 (απο τα οποία τα 200 πάνε στο ενοίκιο). Οπότε θα ήθελα να σας παρακαλέσω μην τους (μας) βάζετε όλους στο ίδιο καζάνι, σαφώς υπάρχουν τεμπέληδες και βολεμένοι, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δίνουν την ψυχή τους. Πρέπει να προσληφθούν ΝΕΟΙ άνθρωποι με όρεξη για δουλειά όπως εμένα, και οι παλιοί να μεταγγίσουν την γνώση τους στους καινούριους και να φεύγουν. Πες τα γιατι τα λέω εγω (επίσης ΔΥ) και με κράζουν ορισμένοι γνωστοι αγνωστοι κολλημένοι... Δε γινεται να μπαινουν ολοι στο ιδιο καζανι... 2
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Για βρες εναν στον ιδιωτικο τομεα που να επαιρνε 1000 Ε το μηνα για να τσεκαρει την αλληλογραφια.. Στην αλληλογραφία κόλλησες εσύ....
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Βασικα κολλαω στην διαφθορα , την αναξιοκρατια , της γραφειοκρατια , την ανισοτητα μισθων δημοσιου-ιδιωτικου τομεα ,στο ξυσιμο, στο προκλητικο αυταρχικο σχεδον υφακι πολλων απο αυτους,στο οτι δεν εχει γινει σχεδον καμμια απολυση ενω στον ιδιωτικο τομεα εχουν γινει εκατονταδες χιλιαδες, ενω τους πληρωνουμε σαν συνταξιουχους (για να μην πω και επιορκους ) , και βασικα κολλω στο δημοσιο χρεος.Εδω που τα λεμε κολλαω και στην αλληλογραφια .1000 ε ΤΟ ΜΗΝΑ για να τσεκαρει καποιος μερικα εμαιλ ? Το να νιωθουν και αδικημενοι οι Δ.Υ , εκτος καποιων εξαιρεσεων-ειδικοτητων,παει πολυ.
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Βασικα κολλαω στην διαφθορα , την αναξιοκρατια , της γραφειοκρατια , την ανισοτητα μισθων δημοσιου-ιδιωτικου τομεα ,στο ξυσιμο, στο προκλητικο αυταρχικο σχεδον υφακι πολλων απο αυτους,στο οτι δεν εχει γινει σχεδον καμμια απολυση ενω στον ιδιωτικο τομεα εχουν γινει εκατονταδες χιλιαδες, ενω τους πληρωνουμε σαν συνταξιουχους , και βασικα κολλω στο δημοσιο χρεος.Εδω που τα λεμε κολλαω και στην αλληλογραφια .1000 ε ΤΟ ΜΗΝΑ για να τσεκαρει καποιος μερικα εμαιλ ? Δεν κατάλαβα για εμένα μιλάς?, για να σου εξηγήσω τι θα πεί αλληλογραφία...
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν κατάλαβα για εμένα μιλάς, για να σου εξηγήσω τι θα πεί αλληλογραφία... Γενικα μιλαω.Αλλα αφου εφερες ενα συγκεκριμενο παραδειγμα ''αδικιας'' (δηλαδη μειωση μισθου απο τα 1000 στα 650 Ε ) εγω ρωταω.1000 Ε για την γραμματεια ? serioysly ?
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γενικα μιλαω.Αλλα αφου εφερες ενα συγκεκριμενο παραδειγμα ''αδικιας'' (δηλαδη μειωση μισθου απο τα 1000 στα 650 Ε ) εγω ρωταω.1000 Ε για την γραμματεια ? serioysly ? Λοιπόν, διάβασε προσεκτικά σε παρακαλώ γιατί σαν και εσένα σκέπτονται πολλοί... (Δουλεύω στην Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών) Αλληλογραφία δεν είναι μόνο email, είναι να παραδίνεις και να παραλαμβάνεις φακέλους σε διάφορες υπηρεσίες απο την κάθε άκρη της πόλης, χρισημοποιόντας ΔΙΚΟ ΣΟΥ μεταφορικό μέσο, και βάζοντας λεφτά για βενζίνη απο την ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ, διότι η υπηρεσία δεν προβλέπει μεταφορικό μέσο, ενώ ξέρεις οτι πίσω στο γραφείο σε περιμένουν ένα σωρό αποφάσεις να συντάξεις και να τις αναρτήσεις στο σύστημα διαύγεια ενω πρέπει να τις τριπλοτσεκάρεις, ενώ έχεις να σε περιμένουν 3.000 περίπου αιτήσεις με δικαιολογητικά να περάσεις στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα και να τις ελέγξεις ως προς την πληρότητά τους, να πρέπει να βάλεις καμια 50αριά πρωτόκολλα την μέρα το λιγότερο, να πρέπει να δουλέψεις στο πρόγραμμα της απογραφής υπαλλήλων, να πρέπει να δουλέψεις στο πρόγραμμα πιστότητας πτυχίων, να πρέπει να αρχειοθετείς εισερχόμενα, εξερχόμενα κτλ κτλ και άλλα που δέν στα αναφέρω... Έτσι για να έχεις μια εικόνα, και μετά έλα να μου πείς αν τα 1000€ είναι πολλά η λίγα... 2
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εδω θα μου πεις μερικοι ελεγαν για 1400 Ε βασικο μισθο ,για να πληρωνουν τα σοσιαλιστηλικια τους οι μλκες του ιδιωτικου τομεα,.Ασε κατι δεκο
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εδω θα μου πεις μερικοι ελεγαν για 1400 Ε βασικο μισθο ,για να πληρωνουν τα σοσιαλιστηλικια τους οι μλκες του ιδιωτικου τομεα,.Ασε κατι δεκο Και ΜΚΟ να σου συμπληρώσω... Τώρα οι δικαστικοί θα τα πάρουν... ακολουθούν βουλευτές... θα το δείς 1
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Λοιπόν, διάβασε προσεκτικά σε παρακαλώ γιατί σαν και εσένα σκέπτονται πολλοί... (Δουλεύω στην Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών) Αλληλογραφία δεν είναι μόνο email, είναι να παραδίνεις και να παραλαμβάνεις φακέλους σε διάφορες υπηρεσίες απο την κάθε άκρη της πόλης, χρισημοποιόντας ΔΙΚΟ ΣΟΥ μεταφορικό μέσο, και βάζοντας λεφτά για βενζίνη απο την ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ, διότι η υπηρεσία δεν προβλέπει μεταφορικό μέσο, ενώ ξέρεις οτι πίσω στο γραφείο σε περιμένουν ένα σωρό αποφάσεις να συντάξεις και να τις αναρτήσεις στο σύστημα διαύγεια ενω πρέπει να τις τριπλοτσεκάρεις, ενώ έχεις να σε περιμένουν 3.000 περίπου αιτήσεις με δικαιολογητικά να περάσεις στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα και να τις ελέγξεις ως προς την πληρότητά τους, να πρέπει να βάλεις καμια 50αριά πρωτόκολλα την μέρα το λιγότερο, να πρέπει να δουλέψεις στο πρόγραμμα της απογραφής υπαλλήλων, να πρέπει να δουλέψεις στο πρόγραμμα πιστότητας πτυχίων, να πρέπει να αρχειοθετείς εισερχόμενα, εξερχόμενα κτλ κτλ και άλλα που δέν στα αναφέρω... Έτσι για να έχεις μια εικόνα, και μετά έλα να μου πείς αν τα 1000€ είναι πολλά η λίγα... Συγνωμη , γραμματεια εισαι η ταχυδρομος ?
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Συγνωμη , γραμματεια εισαι η ταχυδρομος ? Απο όλα είμαι... κάνω και καφέδες στο Διοικητικό Συμβούλιο κάθε φορά... άστο φίλε μου μην ψάχνεις... Και δέν ζήτησα ποτέ να παίρνω 2 και 3 χιλιάρικα το μήνα, ζήτησα να παίρνω το μισθό για τον οποίο ΔΟΥΛΕΥΩ και αξίζω... Και να σου πώ οτι στην αρχή πλήρωνα και ΤΕΒΕ απο αυτά τα χρήματα. δηλαδή: 225 ΤΕΒΕ και 200 ενοίκιο... 425 - 1000 = 575 το μήνα μου έμεναν, χωρίς να σου βάζω μέσα φαγητό και βενζίνες και ρεύμα και τηλέφωνο.... και 1000€ είναι πολλά? Απλά θέλω να πω ότι δεν είναι όλοι έτσι στο Δημόσιο... Δεν πρόκειται να με φάει το σύστημα, η κυβέρνηση θα με φάει, γιατι εκτός από όλα αυτά κινδυνεύω να χάσω και την θέση μου... Ήσουν λίγο αυστηρός νομίζω μαζί μου χωρίς να ξέρεις τι ακριβός συμβαίνει. 1
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν ειναι προσωπικο.Εγω συγκρινω ιδιωτικο και δημοσιο τομεα.Και φυσικα εξακολουθω να πιστευω οτι τα 1000 Ε για εναν υπαλληλο γραφειου ειναι πολλα , παντα σε συγκριση με τον ιδιωτικο τομεα.Το αν τα αξιζεις η οχι ειναι αλλο, εσυ μπορει να εχεις 10 πτυχια και να νιωθεις οτι αδικεισαι.Εγω γιατι να πληρωνω αυτο το δημοσιο ? Τωρα το οτι το 2014 τα ''γραμματα'' μεταφερονται απο υπηρεσια σε υπηρεσια με τα ποδια το θεωρω τρολλαρισμα, ειτε φορουμικο ειτε κρατικο.Και λεω φορουμικο γιατι πιστευω οτι τρολλαρεις οταν λες οτι πληρωνεις και μεταφορικα απο την τσεπη σου.Εκτος αν ειναι κατι που συμβαινει μια φορα το τριμηνο.
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι, και λιώνω στην δουλειά κάθε μέρα, Έρχονται πολίτες και φεύγουν και λένε ευχαριστώ πολύ και τέτοια εξυπηρέτηση δεν την βρήκαμε πουθενά... Και όλα αυτά, την στιγμή που έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου την γραμματεία ΜΟΝΟΣ μου, την συντήρηση των υπολογιστών και την αλληλογραφία της υπηρεσίας, την ίδια στιγμή που περιμένω απόφαση δικαστηρίου για το αν θα παραμείνω η αν θα με απολύσουν, και την ίδια στιγμή που έπαιρνα 1000€ το μήνα και τώρα παίρνω 650 (απο τα οποία τα 200 πάνε στο ενοίκιο). Οπότε θα ήθελα να σας παρακαλέσω μην τους (μας) βάζετε όλους στο ίδιο καζάνι, σαφώς υπάρχουν τεμπέληδες και βολεμένοι, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δίνουν την ψυχή τους. Πρέπει να προσληφθούν ΝΕΟΙ άνθρωποι με όρεξη για δουλειά όπως εμένα, και οι παλιοί να μεταγγίσουν την γνώση τους στους καινούριους και να φεύγουν. Πες τα γιατι τα λέω εγω (επίσης ΔΥ) και με κράζουν ορισμένοι γνωστοι αγνωστοι κολλημένοι... Δε γινεται να μπαινουν ολοι στο ιδιο καζανι... Εσείς μπορεί να είστε καλοί, ευσυνείδητοι και σωστοί. Το θέμα είναι ότι η νοοτροπία της προηγούμενης γενιάς υπαλλήλων, σε συνδυασμό με την σιγουριά, την ανοργανωσιά και τον ανύπαρκτο έλεγχο του δημοσίου δημιούργησαν ένα τρομακτικό "πράγμα" που και να θέλεις να είσαι σωστός, στην πράξη είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις 1
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τρολάρω? εντάξει, τι να πώ, έχεις δίκιο σε όλα, δεν τα αξίζω αυτά που έλεγα καθώς επίσης και τρολάρω όταν λέω ότι πληρώνω από την τσέπη μου και οτι η αλληλογραφία γίνεται με μεταφορικό... ζητώ απο όλους συγνώμη για το τρολάρισμα λοιπών. Δεν βγάζω άκρη. Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, να' σαι καλά. Είναι πολλά για ποιο λόγο?? στον ιδιωτικό έχεις ΕΝΑ πράγμα συγκεκριμένο να κάνεις... πράγμα που δεν συμβαίνει στο Δημόσιο, ειδικά σε αυτό που κάνω εγώ
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Απο όλα είμαι... κάνω και καφέδες στο Διοικητικό Συμβούλιο κάθε φορά... άστο φίλε μου μην ψάχνεις... Και δέν ζήτησα ποτέ να παίρνω 2 και 3 χιλιάρικα το μήνα, ζήτησα να παίρνω το μισθό για τον οποίο ΔΟΥΛΕΥΩ και αξίζω... Και να σου πώ οτι στην αρχή πλήρωνα και ΤΕΒΕ απο αυτά τα χρήματα. δηλαδή: 225 ΤΕΒΕ και 200 ενοίκιο... 425 - 1000 = 575 το μήνα μου έμεναν, χωρίς να σου βάζω μέσα φαγητό και βενζίνες και ρεύμα και τηλέφωνο.... και 1000€ είναι πολλά? Απλά θέλω να πω ότι δεν είναι όλοι έτσι στο Δημόσιο... Δεν πρόκειται να με φάει το σύστημα, η κυβέρνηση θα με φάει, γιατι εκτός από όλα αυτά κινδυνεύω να χάσω και την θέση μου... Ήσουν λίγο αυστηρός νομίζω μαζί μου χωρίς να ξέρεις τι ακριβός συμβαίνει. ΤΕΒΕ γιατί πλήρωνες?!
Daemonos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εσείς μπορεί να είστε καλοί, ευσυνείδητοι και σωστοί. Το θέμα είναι ότι η νοοτροπία της προηγούμενης γενιάς υπαλλήλων, σε συνδυασμό με την σιγουριά, την ανοργανωσιά και τον ανύπαρκτο έλεγχο του δημοσίου δημιούργησαν ένα τρομακτικό "πράγμα" που και να θέλεις να είσαι σωστός, στην πράξη είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις Για αυτό ανέφερα οτι πρεπει να δουλέψουν νέοι άνθρωποι σε προηγούμενο post μου γιατι ξεκίνησα με σύμβαση που ήθελε μπλοκάκι σαν ελ επαγγ.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα