Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράγει το ιδιωτικο? μην αναπαράγετε τις γενικευσεις που σας ταιζουν 

Εκτος απο τον επιχειρηματια-μπαρμπαμητσο υπαρχει και κατι που λεγεται αγροτικη παραγωγη, κτηνοτροφια, αλιεια, βιομηχανια.Δεν ξερω αν σε σοκαρει η αποκαλυψη μου.

Δημοσ.

http://www.best-tv.gr/agrotika/pse-ptosi-eksagogon-agrotikon-proionton-eksaitias-tis-megalis-meiosis-eksagogon-elaioladou/itemid-439

γενικά στις εξαγωγές υπάρχει πτώση οποτε αυτο μου κάνει εντυπωση οταν ο άλλος μου λέει οτι παράγει. Αλλο το παράγω και συνεισφέρω γενικοτερα στην ελληνικη κοινωνια και αλλο το παράγω για να πληρωθώ. Εκεινο που δεν έχουν καταλαβει οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι οτι ολα ειναι μια αλυσιδα... δεν μπορεις ρε μάγκα να αντιμετωπιζεις τον υποψηφιο που θα έρθει στην επιχειρησούλα σου με υπεροψια και θράσος και οταν πηγαινεις εσυ στις εφοριες και σου λεει η υπάλληλος φυγε τωρα έχουμε δουλεια να εκνευρίζεσαι. Επισης αν απολυθούν οι δημόσιοι οι περισσοτεροι μικρομεσαίοι επιχειρηματιες θα βουλιάξουν γιατι θα χάσουν έσοδα. Ο μισθωτος των 1000 εχει μεγαλυτερη αγοραστική δυναμη απο εκεινον των 500 που του δινεις εσύ και τον ψοφάς στην δουλεια "γιατι έτσι βγαινουν τα φράγκα...".  

Και στην τελικη πριν πει κάποιος οτι ταιζει τους δημοσιους ας φερει τα κοιτάπια του να δουμε στις υποχρεωσεις του με το κράτος αν ειναι εντάξει. Γιατι αν δεν ειναι δεν πληρώνει και δεν ταιζει κανέναν. Απλα τον πειράζει που ένας άνθρωπος βρήκε διοδο και έχει πιο άνετη δουλειά αντι να πάει σε αυτον και να τον εκμεταλεύεται. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...