Προς το περιεχόμενο

Ασύρματη ζεύξη μεγάλης απόστασης και προβληματικό browsing

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα. Εκεί με την τάση είχαμε ψιλομπερδευτεί κι εμείς (μάλιστα είχαμε βρει κάτι 48άρια και αναρωτιόμασταν ακριβώς αυτό που λες, αν είναι θέμα καψίματος ή τίποτ άλλο άσχετο το τί παίζει με την τάση, αν θυμαμαι καλά). Θα έχω υπόψη μου το μέχρι 24 και θα δούμε τί θα βρούμε. Θα το ξαναψάξω κι εγώ κάποια στιγμή.

Και ενα 12V 1Α σου κανει για το bullet 2, τα 48V είναι για μεγάλο routerboard με πολλες mini-pci 4 και βάλε. με 10 ευρώ βρίσκεις φορτιστή-poe.

http://e-wifi.gr/Power-Supplies-PoE/18V-075A-POE-Power-Supply-Ideal-Routerboards

Δημοσ.

Κανενα bullet δεν εχει POE μαζι στη συσκευασια. Πρεπει να αγοραστει εξτρα. Απο τροφοδοσια 12volt και 1A ειναι οκ. Μεγιστο 24volt και ελαχιστον περιπου 10volt.

Οσο για το προβλημα θα ελεγα αρχικα να το βαλεις σε b μιας και δεν χρειαζεσαι τοσο b/w. Επισης στο ack παιξε μεταξυ 52 και 58 μιας και λες οτι ειναι αποσταση 4 με 5 χιλιομετρα. Ξανακανε τις δοκιμες και πες μας αν αλλαξει κατι

Δημοσ.
Και ενα 12V 1Α σου κανει για το bullet 2, τα 48V είναι για μεγάλο routerboard με πολλες mini-pci 4 και βάλε. με 10 ευρώ βρίσκεις φορτιστή-poe.

http://e-wifi.gr/Power-Supplies-PoE/18V-075A-POE-Power-Supply-Ideal-Routerboards

Α ωραία τότες, έχει περιθώρια όπως τα λες. Μια χαρά και το κατάστημα αυτό βολεύει και το ξαδέρφι μου (μένει κοντά).

Ελπίζω να μην έχει κάποια σχέση με το μήκος του UTP καλωδίου έτσι; Γιατί θα το βάλουμε σε ένα 20-25 μέτρα (δε θυμάμαι ακριβώς).

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πάντως.

Δημοσ.
\ Γιατί θα το βάλουμε σε ένα 20-25 μέτρα (δε θυμάμαι ακριβώς).

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πάντως.

Παρακαλώ,

Μέχρι 30 μετρα εισαι οκ, για περισσότερα εξασθενει η εξοδος σε σε σχεση με την εισοδο.

Ρώτα αυτό το μαγαζί μιας και ειδικεύεται σε Wifi και δεν θα σου πει παπαγαλίστικα χαρακτηριστικά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...