Προς το περιεχόμενο

kalvdiο δικτυου 30 μ.

Mr V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να αγορασω ενα καλωδιο δικτυου 30 μετρα για να δινω ιντερνερ σε εναν γειτονα μου που μενει ακριβως απο πανω μου...

http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=8687

το παραπανω κανει???

θα εχει απωλιες στην ταχυτητα του ιντερνετ αν ναι τι πρεπει να προσεξω???

Δημοσ.

Προτιμησε cat6.

Το καλώδιο της κατηγορίας 6 είναι συμβατό με τα καλώδια της κατηγορίας 5, παρέχει όμως υψηλότερη ηλεκτρική πιστότητα και λιγότερες ηλεκτρονικές παρεμβολές σε σύγκριση με αυτό.

Το καλώδιο της κατηγορίας 6 είναι φτιαγμένο από τέσσερα ζεύγη περιπλεγμένων μονωμένων μεταλλικών ινών που περιβάλλονται από έναν κοινό μανδύα. Η προδιαγραφή ANSI/TIA/EIA-568-B επιβάλει ένα μέγιστο μήκος 100 μέτρων για καλώδια της κατηγορίας 6.

Oσο για τα 30 μετρα,χρησιμοποιησε το αφοβα,δεν θα εχεις προβλημα.

Με τα ιδια ακριβως μετρα μοιραζω και εγω internet.

Καλο ειναι να το ταξιδεψεις μεσα σε σωληνα σπυραλ να αποφευγει τις βροχες.

Δημοσ.

Αν το συνδεσεις στο router αυτο το καλωδιο και του το δωσεις ,δεν θα δει ποτε ιντερνετ.Διαβασε προσεκτικα τι λεει.

Για σύνδεση δύο υπολογιστών μεταξύ τους Crossover

Συνδεεις εναν υπολογιστη με εναν αλλον με αυτο το καλωδιο.

Δημοσ.

Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρικά που πουλάει χύμα καλώδιο (όσα μέτρα θές εσύ) και να τους πείς να σου βάλουν κλιπσάκια στις άκρες.

Μπορείς αυτά να τα βάλεις και μόνος σου αν αγοράσεις μια ειδική πένσα και βάλεις τις καλωδιώσεις στην σωστή σειρά (Standard, Straight-Through Wiring).

For the record, είχα κάποτε σύνδεση με καλώδιο cat5 80 μέτρων και όλα ήταν άψογα.

Δημοσ.

οκ παιδια θα παρω ενα ετοιμο cat 5 η χυμα cat 6 αν βρω...σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...