Προς το περιεχόμενο

Παγωνει και Σβηνει το PC

xctaek21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω σοβαρά πρόβλημα

Χθες κατέβασα ένα παιχνίδι με torrent (Age of Empires)

ξεκινάω να παίξω και μετά από κανα μισάωρο παιχνιδιού βλέπω να παγώνει η οθόνη..λέω ντάξει κόλλησε το game παταω alt ctrl delete ..τίποτα...μετά από μερικά δευτερόλεπτα η οθόνη δεν δείχνει άλλο το σημείο που πάγωσε το παιχνίδι αλλα χρωματιστές γραμμές με τα χρώματα να είναι ίδια με το σημείο που πάγωσε το παιχνίδι

και άμεσος μετά το pc σβήνει

κάνω restart ξαναγίνεται αφού παίζω ένα άλλο παιχνίδι (warcraft 3)

έκανα ένα scan με το norton παρόλα αυτά το πρόβλημα ξαναγινόταν

μετά μόλις ξεκίνησε διάλεξα να γίνει repair του windows 7.....και μετά το πρόβλημα συνεχίστηκε

έχω τρελαθεί γιατί μόλις ξεκίνησα ένα project για μια δουλειά και μου έχουν σπάσει τα νεύρα....για να είμαι σίγουρος κάθε τρις και λίγο κάνω save..ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

PS μερικές φορες παγώνει πριν καλά καλά φορτώσουν τα windows

Δημοσ.

Μόνο σε games κολλάει;

Αν ναι, άρχισε να κοιτάς θερμοκρασίες στο σύστημα σου αρχικά.

Δημοσ.

Εκανα Restore

το Registry Cleaner πρωτη φορα το ακουω

Θερμοκρασια πως checkarw? και εγω αυτο πιστευω πως ειναι

και εαν ειναι θερμοκρασια πως το διορθωνω

Ειμαι λιγο ασχετος με hardware

Δημοσ.
dimitri με αερα ειμαι SS13 θα το κατεβασω τωρα

omg..

tjMAx 95*C

Core 0 75*C

Core 1 73*C

ανεβασμενες τις βλεπω τις θερμοκρασιες....τι ψυκτρα εχεις?ξερεις?αυτες οι θερμοκρασιες ειναι σε idle κατασταση?

Δημοσ.
dimitri με αερα ειμαι SS13 θα το κατεβασω τωρα

omg..

tjMAx 95*C

Core 0 75*C

Core 1 73*C

ο υπολογιστής σου εχει παρει φωτια φιλε μου. Εαν δεν εχεις κανα AMD AthlonXP (αρχαιο δλδ) που επιαναν κατι τρελες θερμοκρασιες, τοτε εχεις προβλημα.

Κοιταξε να παρεις καποιο φτηνο επωνυμο ανεμιστήρα σαν αυτον

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650734&u=THERMALTAKE-CL-P0480-BLUEORB-MINI-LGA775

βεβαια θα πρεπει να κοιταξεις να κανει για το slot τις μητρικης σου

και βαλε και θερμοαγωγιμη παστα εξτρα (να προτημισεις Artic Silver)

Δημοσ.

Aν οι θερμοκρασιες ειναι σε idle κατασταση τοτε καιγεται....παρε ψυκτρα της προκοπης....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806326&u=ZALMAN-CNPS9500A-LED-CPU-COOLER αυτη ξερω πως ειναι καλη αλλα λιγο ανεβασμενη η τιμη της....

Δημοσ.

και idle να μην ειναι αντε να πηγαινει 40-50% με το Age of Empires. Δεν ειναι και κανα παιχνιδι που να θελει τρελη επεξεργαστικη ισχυ. Αν δεν παιζει "βαρυ" παιχνιδι (Crysis) ή εστω καποιο shootem up, δεν δικαιολογειται πιστευω.

Μπορει βεβαια να κοιταξει μήπως εχει ξεκουμπωσει το ανεμιστρηρακι του επεξεργαστη του (1-2 απο τα 4 πιαστρακια που εχει το μαμα). Επειδη μου εχει τυχει να το δω και αυτο και απλα δεν παταει καλα πανω στο cpu

Δημοσ.
και idle να μην ειναι αντε να πηγαινει 40-50% με το Age of Empires. Δεν ειναι και κανα παιχνιδι που να θελει τρελη επεξεργαστικη ισχυ. Αν δεν παιζει "βαρυ" παιχνιδι (Crysis) ή εστω καποιο shootem up, δεν δικαιολογειται πιστευω.

Μπορει βεβαια να κοιταξει μήπως εχει ξεκουμπωσει το ανεμιστρηρακι του επεξεργαστη του (1-2 απο τα 4 πιαστρακια που εχει το μαμα). Επειδη μου εχει τυχει να το δω και αυτο και απλα δεν παταει καλα πανω στο cpu

δυσκολο αυτο που λες....ναι και παλι ειναι υψηλες οι θερμοκρασιες....εγω πιστευω πως θελει αλλη ψυκτρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...