Προς το περιεχόμενο

Εσείς ΠΟΣΟ θα χρεώνατε ;;;

tranquility

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομίζω πως είναι γύρω στις 2-4 ώρες, μαζί με το χρόνο αναμονής.

...για εγκατάσταση Vista λέμε τώρα, ή για τοκετό;

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια,θα ηθελα να ρωτησω κατι...

Διαβαζω αυτες τις μερες για format και νεα εγκατασταση και βλεπω κατι τιμες,της ταξεως

20-30-40-50-60-70-80 ευρω.

Το λειτουργικο απο μονο του κανει το λιγοτερο 90 ευρω (σαν αγορα)

Ο πελατης αυτο δεν το ξερει ???

Αν το ξερει,γιατι του φενονται τοσα πολλα τα χρηματα ???

Εγω παντος,σε οσους φιλους και συγγενεις εχω κανει δουλεια,δεν εχω παρει μια...αλλα,τους ξεκαθαριζω απο την αρχη,οτι θα το κανω οποτε θελω και οποτε εχω κεφι και χρονο.

Αλλιως να βρουν αλλου.Οτι κανω το κανω απο χομπι και επειδη ειναι κατι που μου αρεσει να κανω στον ελευθερο χρονο μου.

Ακομα,δεν εχω βγαλει ουτε ευρω απο αυη την δουλεια.

Δημοσ.

Εγω παντος,σε οσους φιλους και συγγενεις εχω κανει δουλεια,δεν εχω παρει μια...αλλα,τους ξεκαθαριζω απο την αρχη,οτι θα το κανω οποτε θελω και οποτε εχω κεφι και χρονο.

Αλλιως να βρουν αλλου.Οτι κανω το κανω απο χομπι και επειδη ειναι κατι που μου αρεσει να κανω στον ελευθερο χρονο μου.

Ακομα,δεν εχω βγαλει ουτε ευρω απο αυη την δουλεια.

Και σε εμένα το ίδιο αλλά ευτυχώς την γλίτωσα με την έλευση των vista στην αρχή και στην συνέχεια με τα 7 και απλώς του λέω είναι καινούρια και δεν τα ξέρω. Έτσι γλιτώνω όλη την φασαρία.

Βέβαια τσατίστικα όταν πήγε η ξαδέρφη μου για φορματ μόνο σε έναν τύπο που δούλευε σε ένα internet cafe και της ζήτησε 200€ (για να κάνει το φορματ και να της περάσει τα αυθεντικά δικά της xp) και η χαζή τα έδωσε.(καλά να πάθουν αφού δεν ακούνε)

Υ.Γ. Σε υπολογιστή με pentium 4 του 2004 (πέντε φορές περισσότερα απο ότι κοστίζει το μηχάνημα)

Δημοσ.
Και σε εμένα το ίδιο αλλά ευτυχώς την γλίτωσα με την έλευση των vista στην αρχή και στην συνέχεια με τα 7 και απλώς του λέω είναι καινούρια και δεν τα ξέρω. Έτσι γλιτώνω όλη την φασαρία.

Βέβαια τσατίστικα όταν πήγε η ξαδέρφη μου για φορματ μόνο σε έναν τύπο που δούλευε σε ένα internet cafe και της ζήτησε 200€ (για να κάνει το φορματ και να της περάσει τα αυθεντικά δικά της xp) και η χαζή τα έδωσε.(καλά να πάθουν αφού δεν ακούνε)

Υ.Γ. Σε υπολογιστή με pentium 4 του 2004 (πέντε φορές περισσότερα απο ότι κοστίζει το μηχάνημα)

Μηπως της αγορασε το λειτουργικο ???

Δημοσ.
...ποιό γδάρσιμο;

Επί του καναπέος.

Στα ίσα.

Δεν ελεγε καθολου...

Αλλά πραγματικά, κυριακή του Πάσχα, ερχεσαι και λές στον άλλο (που δεν τον ξερεις καλα καλα καν...) τετοια μπούρδα; Εχε χάρη που ήταν γεμάτες οι σούβλες...

(Σε μαγαζί, σε ψιλο-μούτρο "τεχνικό" αυτό θα της πήγαινε χαλαρα ενα 60€ για "ειδική πλακέτα απο το εξωτερικό" και '"ανοιγμα τρύπας στο σασι του υπολογιστή"! :lol:)

Κρατάω αυτό από την υπογραφή σου

Αν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα: Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα...

γιατι το βρίσκω ιδιαίτερα σοφο... (εξίσου σοφό με το

Τα ηλεκτρονικά και οι γυναίκες θέλουν γείωση...

---------- Προσθήκη στις 13:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:09 ----------

υ.γ. Η εγκατασταση των 7 με πληρη drivers, προγραμματα κλπ. για το λαπτοπ της υπογραφής μου δεν κράτησε πάνω απο 1.5 ώρα... Τι 4 ώρες λεμε τωρα... 4 ώρες μου παίρνει να κάνω back-up τα αρχεία και μετα να κάνω format και να βάλω τα παντα όλα απο spftware "και αυτό το παιχνίδι και το άλλο το πρόγραμμα, και αυτό για να κατεβάζω ταινιές" (φτου!!!)...

Δημοσ.

Δεν ελεγε καθολου...

...μα όχι, δε με κατάλαβες.

Μιλάμε για εκείνες τις καταστάσεις που το φχαριστιέται μόνο ο άντρας, μόνο και μόνο επειδή έτσι όπως θα γίνει, αυτή θα ευχόταν να μην της είχε συμβεί....

Δημοσ.

Αφού λέει σε δικά της Xp! Αρα τα είχε ήδη...

Δυστυχώς υπάρχουν και αρκετοί τέτοιοι "'εξυπνοι" που μόλις δούνε άσχετο με υπολογιστή χρεώνουν απαράδεκτα ποσά.

Δημοσ.

Και αυτη τα πληρωσε??? :shock:

lol

Δημοσ.

...υπάρχει και η περίπτωση το "τα αυθεντικά δικά της xp", να ερμηνεύεται ως,,,ΜΕΤΑ το πέρασμα (την αγορά από αυτόν).

Δημοσ.

Και πάλι πολλά είναι...

Δεν νομίζω όμως ο υπάλληλος του νετκαφε, που συνήθως παίρνει 600-700 ευρώ χωρίς ένσημα... να είχε καμιά ανάγκη να περάσει αυθεντικά windows για να είναι νομότυπος!!!

Δημοσ.
Γιατί τόσο πολύ; Τα 7 τα εγκατέστησα σε 45' max σε desktop 3ετίας+. Ο χρόνος αυτός είναι απ την ώρα που βαλα το δισκάκι στο drive μέχρι που είχα λειτουργικό desktop.

Τα updates ομως δεν θα τα κανεις; Service packs δε θα βαλεις;

Δεν πιστευω να θεωρει κανεις σωστη εγκατασταση windows το να βαλει απλα το cd μεσα να γινει η πρωτη εγκατασταση και μετα να το παραδωσει στον πελατη, και να περιμενει απο τον πελατη να εγκαταστησει τα service packs.

Οταν πχ ενα laptop εχει τα vista χωρις service pack μεσα στα cd (τα περισσοτερα ειναι ετσι) θα πρεπει περιμενεις να κατεβουν απο το ιντερνετ. Εκει να δεις πικρα, να μην αποφασιζει το windows update τα το παρει, και αν πας μονος σου στη σελιδα της ms να το κατεβασεις, σου δινει ενα multilanguage αρχειο των 500mb ενω το κανονικο δεν ξεπερνα τα 100.

Δημοσ.
...κι αν το μόδεμ είναι 56Κ, πόσο παίρνει δλδ η εγκατάσταση;

Αυτος ειναι ενας απο τους λογους που ΠΟΤΕ δεν κανω καμμια εργασια στο χωρο του πελατη :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...