washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ...σσσωστόζζζ - αλλά θα έπρεπε να είναι κι ο λόγος για τον οποίον θα έπρεπε να είχες διαμορφώσει κατάλληλα και το παρακάτω : Ποσο περιπου χρονο θελει μια καθαρη εγκατασταση (πχ vista) με full updates γιατί ρωτάω/εννοώ για πελάτη, σημερα; αλλά ασ' το...το κάνω εγώ για 'σενα
pournaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Αν ειναι θεμα διατυπωσης, σωστα, επρεπε να το γραψω. Θενκς για τη διορθωση
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 εμ πως δεν είναι........ ο antonl είχε φτάσει να με ρωτάει αν "ήταν ανεμογκάστρι"....... πγιούρ χαβαλέ, αλλά ότι "μας μπέρδεψες" - μας μπέρδεψες...
pournaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 εμ πως δεν είναι........ο antonl είχε φτάσει να με ρωτάει αν "ήταν ανεμογκάστρι"....... πγιούρ χαβαλέ, αλλά ότι "μας μπέρδεψες" - μας μπέρδεψες... Απλα μωρε το θεωρησα οτι εννοειται, μιας και το θεμα μας ειναι για τον τεχνικο-πελατη, και οχι το πως και τι κανει ο καθενας στο κρε.. ε στο pc του. Anyway ξεμπερδευτηκε το θεμα, παμε για αλλα
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ...τώρα φταίω εγώ να σου quotάρω καμμιά έτσι πατπατπατπατπατπατ 5-6 ποστ, "σεξουαλικού περιεχομένου"; Και μιλάμε για φάση πελάτες-τεχνικοί. Απ' το ΠΑΡΟΝ θρεντ
filarhos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 To πιο πιθανο... Τα XP κανουν γυρω στα 140 ευρω απο MS οποτε λογικα τις τα αγορασε. όχι δεν της τα αγόρασε (λάθος διατύπωση από μέρους μου) του πήγε όλα τα συνοδευτικά cd-dvd αλλά και το αυθεντικό πακετάκι των XP. Για αυτό λέω ότι πήρε πολλά (πάρα πολλά).
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 όχι δεν της τα αγόρασε (λάθος διατύπωση από μέρους μου)του πήγε όλα τα συνοδευτικά cd-dvd αλλά και το αυθεντικό πακετάκι των XP. Για αυτό λέω ότι πήρε πολλά (πάρα πολλά). ...και τώρα πώς αλλάζει τασάκια στο καφέ, χωρίς πόδια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.