Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια. Ειπα να ξεκινησω ενα 8εμα σχετικα με τις φιλιες. Κατι μου συνεβει προσφατα και 8α η8ελα να ξερω ποιοι απο εσας πιστευουν πως εχουν πραγματικους φιλους, ποιοι οχι και ποιοι τους εχουν ετσι, για συμφερον κλπ. Γενικα πειτε οτι 8ελετε!

Επεξ/σία από kate23
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γεια σας παιδια. Ειπα να ξεκινησω ενα 8εμα σχετικα με τις φιλιες. Κατι μου συνεβει προσφατα και 8α η8ελα να ξερω ποιοι απο εσας πιστευουν πως εχουν πραγματικους φιλους, ποιοι οχι και ποιοι τους εχουν ετσι, για συμφερον κλπ. Γενικα πειτε οτι 8ελετε!

Ξερεις τι σημαινει ο τιτλος??

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Φρεντς γουιδ μπενεφιτς αναφερεται σε συγκεκριμενο μπενεφιτ, το ξερεις, ε?

Αν το ξερεις κ σου συνεβη κατι προσφατα, υπαρχει σχετικο τοπικ με φωτο.

Δημοσ.

Χεχε, άλλαξε όμως τον τίτλο. Όπως σου είπαν και τα παιδιά, το "benefits" αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο προσόν (εφαρμόζεται κυρίως σε ετερόφυλους φίλους :-D )

Δημοσ.
Χεχε, άλλαξε όμως τον τίτλο. Όπως σου είπαν και τα παιδιά, το "benefits" αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο προσόν (εφαρμόζεται κυρίως σε ετερόφυλους φίλους :-D )

Χαχαχα

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Υπάρχουν φιλίες, αν και μερικές ένοιες έχουν υπερτιμηθεί, όπως και θεσμοί και αξίες.

Δεν είναι ανέγκη να περιμένουμε από τον φίλο τα πάντα, απλά αρκεί να ξέρουμε ότι αγαπιόμαστε, και αυτό βέβαια θέλει υγεία για να επιτευχθει.

Πάντως έχω καταλήξει ότι τα άτομα που δεν έχουν φίλους ή γκρινιάζουν ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί φίλοι κλπ, πρώτα πρέεπι να ψαχτούν οι ίδιοι.Είναι τεράστιο θέμα τι να πρωτοπούμε..Ένα θα σου πω είμαι ο άνθρωπός σου.Στην έκθεση στο τέλος του λυκείου, έγραψα άριστα, και το θέμα ήταν αυτό, και ίσως ξέρεις γιατί, γιατί τόχω πιάσει το νόημα.Ή απλά τόχω που λένε.Εγώ τις αγαπάω και τις υποστηρίζω τις φίλες μου και το νοιώθουν και το ξέρουν και ανταποδίδεται.Δεν περιμένω να πάρω, και αυτό ανταποδίδεται.Γενικά τα πάντα είναι θέμα δουνε και λαβειν, και δεν έγινε και τίποτα.Μακριά και με κλοτσιές βέβαια οι συμφεροντολόγοι!!!! χιχι

Δημοσ.

ετυχε οι δικες μου φιλες να αλλαζουν προς το χειροτερο και εγω να ειμαι το θυμα της υπο8εσης και τωρα πιστευω πως κανουμε παρεα(ελαχιστη, εγω προσωπικα) μονο και μονο επειδη γνωριζομαστε πολλα χρονια. Τσακωνομαστε ολη την ωρα και επειδη εγω εχω σταματησει να κανω τις υποχωρισεις, τσακωνομαστε πολυ, και μετα ειναι ολες μια χαρα και ωραια λες και δεν εχει γινει τιποτα και σου ζητανε μια χααααρη! και ειναι τυπου : σημερα 8α κανω πιο πολυ παρεα με σενα γιατι κατι σε χρειαζομαι και την επομενη μερα που 8ελω κατι αλλο παω στην αλλη!ελεος δηλαδη! μονο εμενα μου φαινεται οτι να ναι? για πειτε και σεις ρε guys!

@ kyriakh: αυτο που λες ειναι πολυ σωστο, αλλα το 8εμα ειναι οτι εγω εχω ψαχτει και εχω κανει απειρες προσπα8ειες και απλα δεν υπαρχει καμια μα καμια ανταποκριση...

Δημοσ.
ετυχε οι δικες μου φιλες να αλλαζουν προς το χειροτερο και εγω να ειμαι το θυμα της υπο8εσης και τωρα πιστευω πως κανουμε παρεα(ελαχιστη, εγω προσωπικα) μονο και μονο επειδη γνωριζομαστε πολλα χρονια. Τσακωνομαστε ολη την ωρα και επειδη εγω εχω σταματησει να κανω τις υποχωρισεις, τσακωνομαστε πολυ, και μετα ειναι ολες μια χαρα και ωραια λες και δεν εχει γινει τιποτα και σου ζητανε μια χααααρη! και ειναι τυπου : σημερα 8α κανω πιο πολυ παρεα με σενα γιατι κατι σε χρειαζομαι και την επομενη μερα που 8ελω κατι αλλο παω στην αλλη!ελεος δηλαδη! μονο εμενα μου φαινεται οτι να ναι? για πειτε και σεις ρε guys!

Τι ενοεις κατι σε χρειαζομαι?Σε τι ειδους θεματα αναφερεσαι?Λεφτα?Αν οχι σε τι?

Δημοσ.

οχι λεφτα, γενικα βρε παιδι μου! πχ. να σε εχω γραμμενο εγω εσενα και μετα να πως μονο εσυ μπορεις να με βοηθησεις σε κατι που 8ελω! και δεν ξερω αλλα οταν μου ζητανε κατι ειναι σκετο συμφερον καμια σχεση με παλια...

Δημοσ.
οχι λεφτα, γενικα βρε παιδι μου! πχ. να σε εχω γραμμενο εγω εσενα και μετα να πως μονο εσυ μπορεις να με βοηθησεις σε κατι που 8ελω! και δεν ξερω αλλα οταν μου ζητανε κατι ειναι σκετο συμφερον καμια σχεση με παλια...

καμια φιλη σου γουσταρουν?

Δημοσ.

Τι είναι αυτά τα gayστικα ρε... ή είναι φίλος σου και στα καλά και στα δύσκολα ή είναι απλά γνωστός-φίλος που δεν έχετε πολλά να πείτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...