Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εισαι γυναικα και ξερεις απο φιλια γυναικων;

Και γω δεν είμαι στρατιώτης αλλά ξέρω ότι ο πόλεμος άσχημο πράγμα :P

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά οι άντρες είστε πολύ κομπλεξικοί και ανταγωνιστικοί με τις γυναίκες.Μιλάμε για φιλία, και πως το φέρνετε κάποιοι ότι οι γυναίκες δεν κάνουν φιλίες...Τραβάτε μεγάλο ζόρι βρε αδελφάκι μου...Ενώ εσεις..τι καλοί..

Αλήθεια, πόσοι από σας την έχετε πέσει σε κοπέλα κολλητού σας; Αυτό μόνο.Για να ρωτάω κάτι θα ξέρω

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα φύλου, θέμα ανθρώπου είναι και δυστυχώς πλέον οι άνθρωποι είναι είδος προς εξαφάνιση

Edit: LOL βαθυστόχατες μλκίες με την φάτσα του Πασπαρόγατου στα αριστερά. What a great combination!

Δημοσ.

Όλες οι σχέσεις είναι σχέσεις συναλλαγής

Superuser.-

Δεν ισχύει αυτό. Αυτό το λές επειδή προφανώς εσύ δεν έχεις κάνει καμία σχέση που δεν ήταν σχέση συναλλαγής. Υπάρχουν όμως άνθρωποι οι οποίοι πολύ συχνά δρούν χωρίς να κοιτάζουν το δικό τους συμφέρον, αλλά καθαρά το συμφέρον του άλλου.

Θα έλεγα ότι αυτοί είναι λίγοι, αλλά πάλι δεν το ξέρω. Γιατί σκέφτομαι παραδείγματα ανθρώπων, που σε εμένα μπορεί να φέρθηκαν ανιδιοτελώς αλλά σε άλλους όχι, και άλλους που έκαναν το ανάποδο. Σε εμένα να φέρθηκαν συμφεροντολογικά και σε άλλους (πιο κοντινούς τους) ανιδιοτελώς.

Άρα δεν ξέρεις ποιοί είναι και πόσοι είναι.

Μπορεί αυτός που νομίζεις ότι δεν έχει εντελώς αγνές προθέσεις, απλά να σε αγνοεί εσένα συγκεκριμένα, γιατί εσύ μπορεί να είσαι μ@λάκας (ή απλά να μην ταιριάζετε).

Επίσης εξαρτάται πάρα πολύ και από εμάς τους ίδιους το πώς θα μας φερθούν οι άλλοι.

Και κάτι άλλο: είναι και θέμα του πώς το βλέπεις εσύ. Μπορεί ήδη να σου φέρονται σωστά κάποιοι και εσύ να μην το καταλαβαίνεις. Μπορεί να συμβαίνει κάτι εντελώς αθώο και το μυαλό σου να φαντάζεται διάφορα. Ή πολλές φορές να δίνεις σημασία στα λάθος πράγματα και να αγνοείς αυτά που θα έπρεπε να παρατηρείς.

Δημοσ.

Όλες οι σχέσεις είναι σχέσεις συναλλαγής

Superuser.-

αν ενοεις οτι σε μια σχεση πρεπει να δινεις και να παιρνεις για να λειτουργησει, τοτε συμφωνω. δεν γινεται μονο να παιρνεις η μονο να δινεις.

Δημοσ.

νομιζω εχει οτι χροια της δινει ο καθενας με βαση τα βιωματα του. περαν απο την χροια ομως, περιγραφει σωστα την κατασταση του «παρε-δωσε» (οχι του μοντερειτορ :lol: )

Δημοσ.
Αλήθεια, πόσοι από σας την έχετε πέσει σε κοπέλα κολλητού σας; Αυτό μόνο.Για να ρωτάω κάτι θα ξέρω

Αλήθεια, πόσες από εσάς σας την έπεσε ο κολλητός του γκόμενού σας και του κάτσατε; Oh wait, ξέρω.

κάτσατε [sic]

Δημοσ.

Σωστό και αυτό. Απλως η λέξη "συναλλαγή" έχει αρνητική χροιά.

συναλλαγή η : 1.(συνήθ. πληθ.) οικονομικής φύσεως δοσοληψίες: Εμπορικές / χρηματιστηριακές / διεθνείς συναλλαγές. Aύξηση / περιορισμός των συναλλαγών με χώρες της Άπω Aνατολής. Ελεύθερες συναλλαγές. Είναι τίμιος στις συναλλαγές του. Iσοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. 2. (μτφ.) αθέμιτη παροχή ή αποδοχή προσφορών με σκοπό την επίτευξη ενός ιδιοτελούς σκοπού, αθέμιτη συναλλαγή: H κομματική ~ είναι ένα νοσηρό σύμπτωμα της πολιτικής ζωής.

Νομίζω ότι αυτός που το γραψε ήξερε ακριβώς τι σημαίνει και μάλλον δεν εννοούσε αυτό που εννοείς εσύ evabb. Το είπες πολύ καλά παρ'όλα αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...