panos2171 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις πραγματικών φίλων οι οποίοι θα φερθούν σωστά όταν πρέπει, δηλαδή σε ζήτημα δεν πρέπει να την πέσω στο αγόρι/κορίτσι φίλης/φίλου.
KilliK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 στα λεφτα και στις γκομενες δεν υπαρχουν φιλιες.να το θυμασαι αυτο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Tους φοβάμαι τους πραγματικούς φίλους και φιλίες. Δεν θέλω υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, σπάζομαι πάρα πολύ ακόμα και όταν «πρέπει» να πω χρόνια πολλά. Δεν απαιτώ τίποτα, και δεν δίνω και τίποτα. Δεν εκμυστηρεύομαι μύχιες σκέψεις μου, δεν με ενδιαφέρει να μάθω τις δικές τους.
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 φίλους που τους εμπιστεύομαι τα σημαντικότερα πράγματα της ζωης μου δεν έχω και δεν θα έχω ποτέ. Προσωπικά ζητήματα - συζήτηση κομμένη. κολλητούς που περνάμε καλά και αμα τύχει μια στραβή θα βοηθήσει ο ένας τον άλλο έχω. γνώμη μου καθαρά , γκόμενα/γκόμενος μακριά απο φίλους/φίλες. Οχι αποκομμένοι , απλά όχι πολλά πολλά (κώλος και βρακί κλπ) γιατι στραβές γίνονται και ειναι στην φύση μας. αν ενοεις οτι σε μια σχεση πρεπει να δινεις και να παιρνεις για να λειτουργησει, τοτε συμφωνω. δεν γινεται μονο να παιρνεις η μονο να δινεις. δηλαδή εκείνη η γκόμενα αγνώστου προελεύσεως που είχα πάει σε ενα κλάπ τις προάλες και μου είπε "όμορφο αγγουρι, θα μι κιράσεις ενα πουτάκι ?" ήθελε να κάνουμε σχέση? αμα την κέρναγα και μου έδινε το πολυτιμότερο πράγμα που έχει θα είχαμε σχέση? δηλαδή πρέπει να πληρώσω? το αγγούρι δεν της φτάνει ? το λογικό είναι βάζω το αγγούρι βάζεις την ντομάτα και κάνουμε σαλάτα δεν καταλαβαίνω την λογική του πάρε δώσε και πως μετριέται όλο αυτό
panos2171 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 δεν καταλαβαίνω την λογική του πάρε δώσε και πως μετριέται όλο αυτό Υποχωρήσεις, κατανόηση και πολλά άλλα. Δεν γίνεται ο καθένας να κάνει συνεχώς το δικό του και να μην σέβεται το έτερον ήμισυ.
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Υποχωρήσεις, κατανόηση και πολλά άλλα. Δεν γίνεται ο καθένας να κάνει συνεχώς το δικό του και να μην σέβεται το έτερον ήμισυ. συμφωνώ αλλα στο σέξ για παράδειγμα που ειναι η βασική κινητήριος δύναμη σε μια σχέση αν δεν κάνει τα φλίπ φλόπ ακροβατικά για παράδειγμα και δεν δέχεται να τα μάθει δεν ειναι foul η γκόμενα?
panos2171 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ανάλογα τι ζητάς και τι ζητάει. Με τα ακροβατικά άμα είναι να κινδυνεύσει λογικό είναι να μη θέλει.
aghsilaos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εγώ φίλους δεν είχα ποτέ. Ακόμα και όσοι νόμιζα ότι είχα κοντά μου έφτασε μια μέρα που μου γύρισαν την πλάτη και με εγκατέλειψαν με το χειρότερο τρόπο. Η εποχή λοιπόν που αναζητούσα φίλους, άτομα να έχω παρά το πλευρό μου να μοιράζομαι τις χαρές και τις λύπες, έχει παρέλθει για μένα ανεπιστρεπτί, γιατί από την πολλή προδωσία κάτι μέσα μου έσπασε που κλόνισε ανεπανόρθωτα την πίστη μου στη φιλία. Γενικά πλέον φρονώ ότι δεν υπάρχει φιλία στις μέρες μας. Έχει παραγκωνιστεί από την πληθώρα τεχνολογικών υποκαταστάτων (πχ facebook) και έχει ναρκοθετηθεί από τη φίλαυτη νοοτροπία των καιρών. Για να ευνοηθεί μια φιλία απαιτείται χαμηλός εγωισμός, γεγονός αδύνατον όταν ο ατομισμός έχει αναχθεί σε υπέρτατη αξία και πέραν από την εαυτάρα μας δε μας νοιάζει κανένας άλλος. Τις ανάγκες συντροφικότητάς μου προτιμώ να τις καλύψω με μια σχέση, ικανοποιώντας παράλληλα έτσι και την ερωτική πλευρά της ζωής μου.
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απ τον ευεργετηθεντα αχαριστο. Ηρακλειτος επισης.... Την αχαριστια λενε...ουτε ο θεος δε τη συγχωρεσε
Downloadpercent Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια. Ειπα να ξεκινησω ενα 8εμα σχετικα με τις φιλιες. Κατι μου συνεβει προσφατα και 8α η8ελα να ξερω ποιοι απο εσας πιστευουν πως εχουν πραγματικους φιλους, ποιοι οχι και ποιοι τους εχουν ετσι, για συμφερον κλπ. Γενικα πειτε οτι 8ελετε! εγώ στο τει παίζει να έχω 2-3 αληθινούς-κολλητούς, όλοι οι υπόλοιποι είναι γνωστοί και αρκετοί φίλοι και καλά για να τους βοηθήσω να πάρουν κάνα βαθμό (δεν το λένε αλλά βλέπω), μπορώ να πω ότι έχει πλάκα, ξέρω τι θέλουν από μένα και δεν δίνω και πολύ σημασία... Γενικά δύσκολο γιατί οι περισσότεροι σε θέλουν φίλο-σκυλάκι, για το συμφέρων τους. στα λεφτα και στις γκομενες δεν υπαρχουν φιλιες.να το θυμασαι αυτο. Εγώ τελευταία έχω αρχίσει να υποστηρίζω 2 πράγματα 1) ότι οι χοντρές είναι κομπλεξικές και πονηρές 2) το 85% των γυναικών είναι για σφαλιάρες συνέχεια επαληθεύομαι, έχω βαρεθεί πραγματικά... Σχετικά με το 1), μου έχει κάτσει άσχημα γιατί συχαίνομαι τις πονηρές, πραγματικά οι περισσότερες είναι για σφαλιάρες ας πάρουμε απλές καθημερινές περιπτώσεις Στην εκπομπή στον Alpha(κάτι ψήνετε) συνέχεια μα συνέχεια οι χοντρές γκρινιάζουν(δεν μου άρεσε αυτό, δεν το άλλο) και βάζουν χάλια βαθμούς άσε που από μπροστά λένε καλά λόγια οι κ@.... ουφ τα είπα ... (εσείς τι νομίζετε για τις παχουλές)
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ουφ τα είπα ... (εσείς τι νομίζετε για τις παχουλές) εγω πιστεύω ειναι στον άνθρωπο απλά στις γκομενάρες κακιασμένες δεν το προσέχουμε επίτηδες , κάνουμε τα στραβά μάτια πολλές φορές. Αμα η άλλη ειναι βλαμμένη , δεν πανα κάνει 500 λιποαναρρόφησεις , δεν πανα χάσει 30 κιλά , πάλι βλαμμένη θα είναι. στο θέμα του κόμπλεξ , ναι , πολλές χοντρές ειναι κομπλεξικές με το εαυτό τους και ξεσπάνε στους γύρω.
slipknot Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εγώ τελευταία έχω αρχίσει να υποστηρίζω 2 πράγματα 1) ότι οι χοντρές είναι κομπλεξικές και πονηρές 2) το 85% των γυναικών είναι για σφαλιάρες συνέχεια επαληθεύομαι, έχω βαρεθεί πραγματικά... Σχετικά με το 1), μου έχει κάτσει άσχημα γιατί συχαίνομαι τις πονηρές, πραγματικά οι περισσότερες είναι για σφαλιάρες ας πάρουμε απλές καθημερινές περιπτώσεις Στην εκπομπή στον Alpha(κάτι ψήνετε) συνέχεια μα συνέχεια οι χοντρές γκρινιάζουν(δεν μου άρεσε αυτό, δεν το άλλο) και βάζουν χάλια βαθμούς άσε που από μπροστά λένε καλά λόγια οι κ@.... ουφ τα είπα ... (εσείς τι νομίζετε για τις παχουλές) Λίγο ατυχές το παράδειγμα με την εκπομπή, στην τελική πρόκειται για διαγωνισμό (άρα υπάρχει ανταγωνισμός) και οι συγκεκριμένες μπορεί απλά να σπάστηκαν που η πατάτα ήταν άψητη και γι' αυτό να έβαλαν μικρούς βαθμούς. Όπως και να 'χει από παραδείγματα καθημερινότητας που μπορώ να θυμηθώ, έχω πετύχει μερικές που ήταν έτσι όπως λες και είχαν θέμα παραπάνω κιλών, αλλά έχω πετύχει και "λεπτές" που ήταν 5 φορές χειρότερες. Δεν τίθεται θέμα κιλών πιστεύω.
epp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ξαναδιαβασα το θεμα απτην αρχη επειδη το ειχα ξεχασει.. και καταληγω στα εξης: 1.Φιλια μεταξυ ανδρα-γυναικας μπορει να υπαρξει μονο εαν συντρεχουν λογοι που καθιστουν απιθανο(ειτε πολυ δυσκολο) να γυρισει στο ερωτικο το θεμα... λογοι οπως να μην ειναι straight ειτε να εχουν μακροχρονια σχεση/γαμο κλπ Απο κει και περα αργα ή γρηγορα η φιλια θα "χαλασει" γιατι ενας απτους 2 θα το δει αλλιως και αυτο οχι γιατι ειχε καποιο πονηρο σκοπο αλλα απλα επειδη ειναι ανθρωπινο οταν δεις οτι με καποια κοπελα καταλαβαινοσαστε ,υπαρχει κατανοηση ,μπορειτε να συννενοηθειτε ευκολα και γρηγορα ,δεν υπαρχει πολυ γκρινια , υπαρχει σχετικη εμπιστοσυνη και τυγχανει να ειναι και εμφανισιμη ε θεμα χρονου ειναι να σκεφτεις "αφου με καλυπτει σε ολα γιατι να μην τα ειχαμε?" been there... 2.ελαχιστες φιλιες κρατανε σε βαθος χρονου κ αυτο γιατι αλλαζουν τα προβληματα,αλλαζουν τα ατομα .. καποτε μπορει το μεγαλυτερο προβλημα μου να ηταν οτι εγραψα χαλια στο διαγωνισμα ή οτι τα χαλασα με την ταδε, τωρα τα προβληματα ειναι πολυ διαφορετικα ... δειτε τους γονεις σας , με ποσα ατομα ειναι πραγματικα καλοι φιλοι? μπορει και με κανεναν ειτε να ειναι με λιγους δοκιμασμενους επι χρονια καλως ή κακως ολοι πρωτα θα βαλουν τα προσωπικα θεματα τους(λογικο και ετσι πρεπει να γινεται) οποτε κρατατε και μια πισινη..
panos2171 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 (εσείς τι νομίζετε για τις παχουλές) Ότι κάνουν το καλύτερο κρεββάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα