ennoeitai Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 εγω πιστεύω ειναι στον άνθρωπο απλά στις γκομενάρες κακιασμένες δεν το προσέχουμε επίτηδες , κάνουμε τα στραβά μάτια πολλές φορές. Αμα η άλλη ειναι βλαμμένη , δεν πανα κάνει 500 λιποαναρρόφησεις , δεν πανα χάσει 30 κιλά , πάλι βλαμμένη θα είναι. στο θέμα του κόμπλεξ , ναι , πολλές χοντρές ειναι κομπλεξικές με το εαυτό τους και ξεσπάνε στους γύρω. και στους γύρους.
-nick- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια. Ειπα να ξεκινησω ενα 8εμα σχετικα με τις φιλιες. Κατι μου συνεβει προσφατα και 8α η8ελα να ξερω ποιοι απο εσας πιστευουν πως εχουν πραγματικους φιλους, ποιοι οχι και ποιοι τους εχουν ετσι, για συμφερον κλπ. Γενικα πειτε οτι 8ελετε! Υπαρχουν φιλοι και φιλες "πραγματικοι". Σιγουρα πραγματα ...
souz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εγω έχω 4-5 λίγους και καλους, Sent from my iPad using Insomnia
katsouras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Θα μπορουσα να γραφω ωρες και σελιδες με τις διαφορες ιστοριες που εχω ζησει απο πολλου διαφορετικους "φιλους".Δεν θα το κανω ομως και θα πω που εχω καταληξει μεσα απο αυτες τις καταστασεις.Παντα ο φιλος φαινεται στα δυσκολα.Αν καποιος ειναι μαζι μας απο συμφερον η απο αναγκη κ οχι απο εκτιμηση η πραγματικη φιλια τον διωχνουμε αμεσως.Εγω ειχα φιλο αδερφικο απο 6 χρονων ο οποιος περνωντας δυσκολες καταστασεις κ σοβαρες παντα ηταν απων κ παρτακιας...Δρομο λοιπον ενα γεια στον δρομο.Φιλους πρεπει να χουμε 1-2 καλους..Ολοι οι αλλοι ειναι παρεα η γνωστοι απλα..Δεν "πουλαμε" τους πραγματικους μας φιλους γιατι σπανια τους βρισκεις.Κατι τελευταιο και ισως το πιο σημαντικο ειναι να πατας αντι να σε πατανε..Μην καθομαστε σε μια φιλια μονο κ μονο επειδη εχουμε συνηθισει κτλπ κ εχουμε να κανουμε με παρταλους.Ετσι μονο να μας πατανε τους αφηνουμε γιατι μας εκμεταλλευονται..Αυτα τα ολιγα κ γενικα.
*nenya* Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Με μπέρδεψε ο τίτλος και νόμιζα ότι θα μιλάγαμε για "friends with benefits" Αλλά εσείς το πήγατε αλλού.
zeniath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Με μπέρδεψε ο τίτλος και νόμιζα ότι θα μιλάγαμε για "friends with benefits" Αλλά εσείς το πήγατε αλλού. Γιατί ποια είναι η θέση σου πάνω σε αυτό το θέμα;
ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Με μπέρδεψε ο τίτλος και νόμιζα ότι θα μιλάγαμε για "friends with benefits" Αλλά εσείς το πήγατε αλλού. διευκρίνιση: ο φίλος ζένιαθ εννοεί για το θέμα friends with benefits, όχι το κανονικό έτσι; Συνεχίστε.
thermo-sifounas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Το ποσες ηλιθιες αποψεις διαβασα σ αυτες τις 18 σελιδες δεν περιγραφεται. Ο αλλος λεει "δεν υπαρχει φιλια αναμεσα σε αντρα και γυναικα, τελος" Οταν παιρνεις το δικο σου προσωπικο βιωμα/αποψη και το αναγεις σε πανανθρωπινη/αδιαμφισβητητη αληθεια τοτε μαλλον στραβα αρμενιζεις.
Downloadpercent Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Λίγο ατυχές το παράδειγμα με την εκπομπή, στην τελική πρόκειται για διαγωνισμό (άρα υπάρχει ανταγωνισμός) και οι συγκεκριμένες μπορεί απλά να σπάστηκαν που η πατάτα ήταν άψητη και γι' αυτό να έβαλαν μικρούς βαθμούς. Όπως και να 'χει από παραδείγματα καθημερινότητας που μπορώ να θυμηθώ, έχω πετύχει μερικές που ήταν έτσι όπως λες και είχαν θέμα παραπάνω κιλών, αλλά έχω πετύχει και "λεπτές" που ήταν 5 φορές χειρότερες. Δεν τίθεται θέμα κιλών πιστεύω. ναι διαγωνισμός, αλλά πως γίνεται το 80+% των παχουλών στο τραπέζι να σου λένε, μπράβο πολύ νόστιμο και μετά όταν βαθμολογούν να λένε (πέρασα χάλια, το φαγητό ηταν χάλια, του βάζο 4-5) και από τη προσωπική μου ζωη το βλέπω, ότι είναι περίπτωση είναι, μήπως τραβάνε ζόρι με τα κιλά τους και νομίζουν ότι εμείς λέμε τίποτα για αυτές και αντιδράνε έτσι; άλλη δουλειά δεν είχαμε... ΥΓ: υπάρχουν και οι γατούλες που σε θυμούνται μόνο όταν έχουν κάποιο συμφέρον, προσωπικά εμένα μου έγινε μια τσιμπούρι στην εξεταστική, δεν χαλάστηκα έκανα και εγώ χαβαλέ
*nenya* Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Γιατί ποια είναι η θέση σου πάνω σε αυτό το θέμα; 1) Όσον αφορά το θέμα της εκμετάλλευσης μέσα στην φιλία: Απλά απαράδεκτο. Αν κάποια άτομα μας πλησιάζουν με μόνο στόχο να βγάλουν κάτι από μας (π.χ. σημειώσεις όσο είμασταν φοιτητές, να τους καλύψουμε στον εργασιακό τομέα κλπ.) τότε ας φάνε πόδι γρήγορα. Ας μην είμαστε αφελείς και ας κρατάμε πισινές γιατί ο κόσμος γύρω μας δεν είναι και ό,τι καλύτερο...το θέμα "φιλία" θέλει πολύ ψάξιμο, την πατάς και μαθαίνεις. Επίσης, και βέβαια υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Επειδή δεν έχει τύχει ακόμα σε μερικούς καλό θά'ταν να μην το απορρίπτουν αμέσως. Προσωπικά, καλύτερες φιλίες έχω κάνει με άντρες παρά με γυναίκες...Οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν πάντα τί θέλω να πω και επίσης συχνά γυρίζουν τις συζητήσεις στα "κοσμικά νέα" και στα βερνίκια νυχιών που είναι στη μόδα (boring ). Με τους άντρες νιώθω πιο άνετα να συζητήσω περισσότερα θέματα χωρίς να παρεξηγηθώ (από Skyrim μέχρι μια καφρίλα που έκανα). 2) Όσον αφορά το original "friends with benefits", δεν μου έχει τύχει αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι που δεν το λες και σπάνιο. Ούτε ζέστη ούτε κρύο. Δεν θα κρίνω όσους το κάνουν. Εφόσον περνούν καλά χωρίς να βλάπτουν κάποιον τότε ποιό το πρόβλημα;
Downloadpercent Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 1) Όσον αφορά το θέμα της εκμετάλλευσης μέσα στην φιλία: Απλά απαράδεκτο. Αν κάποια άτομα μας πλησιάζουν με μόνο στόχο να βγάλουν κάτι από μας (π.χ. σημειώσεις όσο είμασταν φοιτητές, να τους καλύψουμε στον εργασιακό τομέα κλπ.) τότε ας φάνε πόδι γρήγορα. ναι, θέλει λίγη προσοχή, πχ τώρα για σημειώσεις δεν υπάρχει θέμα νομίζω... εγώ προσωπικά έχω βοηθήσει άτομα να περάσουν μαθήματα (θα μου πεις, γτι το κάνεις; αύριο αυτός θα είναι ανταγωνιστής έξω στη δουλειά) ε i dont care, κάνω και εγώ τον χαβαλέ μου, άλλωστε δεν θα ξέρει που πατάει άρα τι ανταγωνισμός;;; άμα δνε προσπαθήσεις μόνος σου ...
FedonasP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4dry6V5Hddk .... πίσω από τις ιδέες υπάρχουνε τα ένστικτα που ψάχνουν κάποιο στήριγμα....... (για τις πολιτικές ιδέες/ιδεολογίες μιλάει βασικά αλλα έχει γενική εφαρμογή γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι ανεξάρτητα από τι πρόσωπο θέλουμε να δείξουμε η δείχνουμε με τις πράξεις αυτό ισχύει πίσω από όλα)
alex89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Είχα ακούσει πως εκεί που ξεκινάει το συμφέρον σταματάει η φιλία. Δεν το πολυπίστευα, μέχρι που το έζησα, την πάτησα και πλέον το πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα