Downloadpercent Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Kαλα που αφησες και ενα 20%, διοτι εγω ποτε δεν ειδα σεξουαλικα τις φιλες αυτων που γουσταρα, αλλα προσπαθουσα παντα να διατηρω φιλικες σχεσεις μαζι τους. Ειλικρινεις θα μου πεις? Οχι, αλλα δεν εχει σημασια στην περιπτωση μας. Επισης υπαρχει περιπτωση καποιος να κανει παρεα με μια τετοια: για να μη σου πω τετοια (open it on your own risk): 2η ασφαλιστικη δικλειδα: click it on your own risk: http://forum.sbrforum.com/attachment.php?attachmentid=25354&stc=1&d=1299184587 Eιτε επειδη ειναι η μονη που βρηκε στη γειτονια του να ειναι πορωμενη σαν αυτον με τα yu-gi-oh, ειτε επειδη ειναι η μονη που ξερει ολα τα σημαντικα κουτσομπολια για αυτες/αυτην που γουσταρει, ειτε επειδη ειναι κολητη αυτης που γουσταρει, ειτε επειδη ειναι κι αυτη φαν του ποδοσφαιρου και πανε μαζι στο προποτζιδικο και παιζουν τα στανταρακια και το οβερ, ειτε απλα επειδη περναει το ιδιο καλα οπως περναει και με τον Μπαμπη. Ε, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ, για να μη σου πω οτι παραπανω πιθανοτητες εχει να δει σεξουαλικα τον Μπαμπη, παρα αυτην... Ι θινκ γιου ντοντ αντερσταντ μι άλλο να το πας εσύ το μυαλό σου σε κάτι σεξουαλικό και να κάθεσαι να κάνεις διάφορες φαντασιώσεις και άλλο να πάει από μόνο του και εσύ να το αποτρέπεις συνέχεια το μυαλό θα πάει σε 1 φαντασίωση δεν γίνεται, άλλο να πάει και να γουστάρεις και άλλο να πάει και να προσπαθείς να το βγάλεις... αυτό λέω Συμπέρασμα: υπάρχουν φιλίες αλλά στο μυαλό μας έχουμε και ένα κουτούπομα!
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Για να υπάρξει πραγματικη φιλία μεταξύ των 2 φύλλων πρέπει εξ αρχης να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να υπάρχει και μια Α σοβαρότητα. Σαφώς αν η φίλη είναι εμφανίσιμη θα τη δεις και σεξουαλικά αλλά μέχρι εκεί, αν ξέρει να το κόψει μαχαίρι, δεν δώσει ελπίδες, είναι χαρακτήρας που δεν κάνει ξεπέτες και είναι της σοβαρής σχέσης δε θα την ερωτευτείς καθώς δεν έχει νόημα. Αν αξίζει σαν άνθρωπος και υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα μια χαρά φιλία μπορεί να υπάρξει.
sargio01 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Και εγώ θεωρώ πως φιλία μεταξύ άντρα γυναίκας, δεν υπάρχει. Δεν μιλάω για απλή φιλία ή απο συμφέρον(πχ κάνουμε παρέα λόγο του σχολείου ή προκειμένου μέσω αυτής, να προσεγγίσω τη γυναίκα που με ενδιαφέρει φεριπίν). Μιλάω για τη κολλητή φιλία και όσα συνεπάγεται αυτή. Όλη μέρα μαζί, αντιμετώπιση των δυσκολιών μαζί, δημιουργία κοινών εμπειριών, ατελείωτη συζήτηση για σχεδόν όλα όσα μας απασχολούν, ακόμα και αυτά που ίσως δεν θα τα συζητούσαμε ποτέ με το ταίρι μας, ύπνος στο ίδιο κρεβάτι και άλλα. Και ξέρετε γιατί το πιστεύω αυτό; Απλά γιατί κάνοντας τα πάντα μαζί, αυξάνονται απόλυτα οι πιθανότητες του να συμβεί το γεγονός αυτό, που χωρίς να το καταλάβουμε άμεσα θα μας κάνει να σκεφτόμαστε το φίλο(τον άνθρωπο φίλο μας-για να αποφύγω τυχών παρεξηγήσεις ) μας συνέχεια για αρκετές ημέρες. Σκεφτείτε εξάλλου, το πόσες φορές θα πρέπει να διευκρινίζουμε σε τρίτους πως δεν ήμαστε ζευγάρι(γιατί σίγουρα θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα μας γνωρίζουν καλά, οπότε και θα παρεξηγούν τη σχέση μας)! Και ξέρετε, είναι να μη σου μπεί η ιδέα... και σίγουρα, αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την εξωτερική εμφάνιση των δυο. Ενα ακόμα στοιχείο που με έχει οδηγήσει στο συμπέρασμά μου, είναι το πως κολλητοί γινόμαστε με κάποιον μόνο όταν ταιριάζουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Δεν συνειδητοποιούμε το πώς ταιριάξαμε και γίναμε κολλητοί, απλά συνέβει. Οπότε, όταν είμαστε και αντίθετου φύλου δεν θα συνειδητοποιήσουμε το πως και το γιατί ερωτεύτηκε ο ένας απο τους δυο(ή και οι δυο), απλά θα συμβεί επίσης. Το κυριότερο όμως γεγονός που αποτρέπει τη κολλητή φιλία μεταξύ άντρα γυναίκας, είναι το όταν ο ένας απο τους δυο κάνει σοβαρή σχέση ή παντρευτεί. Για πόσο καιρό νομίζετε πως θα βγαίνει μόνος με τον κολλητό(αντίθετου φύλου είπαμε), χωρίς να αρχίσει η γκρίνια(θεμιτή ως ένα βαθμό) απο το έταιρον ήμιση;
geowizard Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Πριν μπολικα χρονια ειχα μια συγκατοικο η οποια ηταν (εαν οχι η πιο ομορφη) απο τις πιο ομορφες γυναικες που ειχα δει ποτε μου. Μιλαμε κουκλαρα, οχι αστεία. Αλλα και παλι, ειχαμε γινει κολλητοί. Δηλαδη καθε μερα βγαιναμε με αλλη παρεα, συνεχεια βοηθάγαμε ο ενας τον αλλον (και σε ερωτικά θεματα διναμε συμβουλες) κτλ. Οπως ειπα και πριν κολληταρια. Ήμασταν στο ιδιο διαμέρισμα μαζι για 4 χρονια και ειλικρινά καλύτερο φιλο απο αυτην δεν εχω ξαναδει ποτε μου. Ενταξει, καποια στιγμη επαιξε και μια σχεση μεταξυ μας αλλα ηταν για πολυ μικρο χρονικο διαστημα και οταν καταλαβαμε και οι δυο μας οτι δεν γινοταν να συνεχισουμε αλλο απλα σταματησαμε και γιναμε παλι φιλοι. Ε, στην αρχη ηταν λιγο αμηχανα το να ειμαι μαζι της μετα τον χωρισμο αλλα το ξεπερασαμε και είμαστε φιλοι ακομα και σημερα και καθε μερα παιρνει ο ενας τηλέφωνο τον αλλον. Αρα φιλια μεταξυ των δυο φύλων υπαρχει, απλα ειναι πολυ δυσκολο το να μείνεις στην φιλια και να μην εξελιχθεί σε ερωτικη σχεση.
sargio01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Πριν μπολικα χρονια ειχα μια συγκατοικο η οποια ηταν (εαν οχι η πιο ομορφη) απο τις πιο ομορφες γυναικες που ειχα δει ποτε μου. Μιλαμε κουκλαρα, οχι αστεία. Αλλα και παλι, ειχαμε γινει κολλητοί. Δηλαδη καθε μερα βγαιναμε με αλλη παρεα, συνεχεια βοηθάγαμε ο ενας τον αλλον (και σε ερωτικά θεματα διναμε συμβουλες) κτλ. Οπως ειπα και πριν κολληταρια. Ήμασταν στο ιδιο διαμέρισμα μαζι για 4 χρονια και ειλικρινά καλύτερο φιλο απο αυτην δεν εχω ξαναδει ποτε μου. Ενταξει, καποια στιγμη επαιξε και μια σχεση μεταξυ μας αλλα ηταν για πολυ μικρο χρονικο διαστημα και οταν καταλαβαμε και οι δυο μας οτι δεν γινοταν να συνεχισουμε αλλο απλα σταματησαμε και γιναμε παλι φιλοι. Ε, στην αρχη ηταν λιγο αμηχανα το να ειμαι μαζι της μετα τον χωρισμο αλλα το ξεπερασαμε και είμαστε φιλοι ακομα και σημερα και καθε μερα παιρνει ο ενας τηλέφωνο τον αλλον. Αρα φιλια μεταξυ των δυο φύλων υπαρχει, απλα ειναι πολυ δυσκολο το να μείνεις στην φιλια και να μην εξελιχθεί σε ερωτικη σχεση. Αυτό ακριβώς είναι το point(να το πω έτσι ). Το ότι καταλήξατε στο τέλος δύο καλοί φίλοι, συνέβει γιατί ζήσατε το ερωτικό κομμάτι κι έτσι δεν υπάρχουν πλέον απωθημένα. Δεν παραβλέπω βέβαια το γεγονός, πως ενδέχεται κάποιος απο τους δυο να εύχεται να κρατούσε ακόμα η φάση... Και να πω την αλήθεια, άμα η κοπέλα περιγράφει σεξουαλικά ζητήματα, εξάπτει τη φαντασία. Πώς να το κάνουμε;... το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και απο τη πλευρά των γυναικών.
geowizard Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αυτό ακριβώς είναι το point(να το πω έτσι ). Το ότι καταλήξατε στο τέλος δύο καλοί φίλοι, συνέβει γιατί ζήσατε το ερωτικό κομμάτι κι έτσι δεν υπάρχουν πλέον απωθημένα. Δεν παραβλέπω βέβαια το γεγονός, πως ενδέχεται κάποιος απο τους δυο να εύχεται να κρατούσε ακόμα η φάση... Και να πω την αλήθεια, άμα η κοπέλα περιγράφει σεξουαλικά ζητήματα, εξάπτει τη φαντασία. Πώς να το κάνουμε;... το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και απο τη πλευρά των γυναικών. Ναι αλλα να φανταστεις οτι αυτη η σχεση επαιξε στο τελος της 4ης χρονιας οποτε ολο τον καιρο πριν ημασταν μια χαρα φιλοι οπως και μετα, οποτε ειτε υπηρχε η σχεση, ειτε οχι, φιλοι θα παραμεναμε.
sargio01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αυτό εννοώ στο αρχικό post μου, με τη συμβίωση στη προκειμένη περίπτωση συνέβει αυτό το κάτι που σας έκανε να δείτε ο ένας τον άλλο διαφορετικά απο πρίν... ξεκίνησε δηλαδή ως αγνή φιλία που μετά εκτροχιάστηκε. Αυτό το κάτι, μπορεί να είναι ό,τιδήποτε. Απο μυρωδιά που πυροδότησε τις ανάλογες χημικές διεργασίες του εγκεφάλου εως απλά σενάρια που χτίζονται με τις συζητήσεις για τα ερωτικά σας. Και θεωρώ πως αν πρίν απο αυτή τη σχέση και κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησης είχες κοπέλα, θα είχες πολλές πιέσεις ζήλιας. Αν αυτή ήταν ο κόσμος σου, τότε είμαι σχεδόν σίγουρος πως το ίδιο είδος φιλίας που έχεις με τη συγκάτοικό σου, δεν θα είχε εξελιχθεί μόνο και μόνο επειδή προκειμένου να χάσεις τη κοπέλα σου, θα άλλαζες σπίτι... που σημαίνει πως το δέσιμό σου με τη συγκάτοικό σου δεν θα είχε φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τώρα. Άρα ίσως τώρα να μην ήσασταν κολλητοί...
Massiv0r Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Και για να λυθει η απορια: http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Τραγικό, είναι λίγο να πεις! Υποκρισία του κερατά αλλά τι περίμενα.
panos2171 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ένα επιχείρημα πως δεν μπορεί να υπάρξει φιλία. http://www.youtube.com/watch?v=FRs5YqlGfr4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα