Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο φιλος ειναι ανώτερος και απο αδερφός,τον φιλο σου τον επιλέγεις,τον αδερφό σου όχι,αν σου βγει σκάρτος,εσυ εχεις θέμα και οχι αυτός.

Ο άντρας εχει φίλο

και η γυναίκα έχει φιδη

Επίσης να εχεις πάντα κατά νου το: Ο καθένας με τους ομοίους του.

Και τελος,δεν υπάρχει φιλια μεταξυ των 2 φύλων,ειναι μια κατάσταση αρρωστημένη που κάποιος απο τους 2 θελει ή θα γαμήσει τον άλλο και τοτε θα γαμηθούν τα...

cid_94dfa4191d814323b0b9f82937bef9f7pc.jpg

Δημοσ.

Και τελος,δεν υπάρχει φιλια μεταξυ των 2 φύλων,ειναι μια κατάσταση αρρωστημένη που κάποιος απο τους 2 θελει ή θα γαμήσει τον άλλο και τοτε θα γαμηθούν τα...

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Δημοσ.
Δεν ισχύει αυτό που λες.

Ισχύει. Σε φιλία μεταξύ στρέητ άνδρα-στρέητ γυναίκας, αργά ή γρήγορα θα θιχτεί το γνωστό ζήτημα. Κι αν δε θιχτεί, δε θα υπάρχει ισορροπία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, μια κατάσταση που η ξαπλώστρα χαρακτήρισε επιτυχημένα ως "αρρωστημένη".

Δημοσ.
Δεν ισχύει αυτό που λες.

Συμφωνώ.Εγώ δεν αντέχω και πολύ την παρέα των γυναικών και κατά συνέπεια μου αρέσει πιο πολύ να κάνω παρέα με άντρες.Δε νομίζω οτι σημαίνει και κάτι αυτό.

Δημοσ.
Ισχύει. Σε φιλία μεταξύ στρέητ άνδρα-στρέητ γυναίκας, αργά ή γρήγορα θα θιχτεί το γνωστό ζήτημα. Κι αν δε θιχτεί, δε θα υπάρχει ισορροπία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, μια κατάσταση που η ξαπλώστρα χαρακτήρισε επιτυχημένα ως "αρρωστημένη".

Αν έχουν σχέση αμφότεροι ίσως να υπάρξει ζήλια. Αν φίλοι απο μικρά παιδιά, δεν τίθεται σεξουαλικό ζήτημα. Αν γίνουν φίλοι στα 18, μπορεί.

Δημοσ.
Συμφωνώ.Εγώ δεν αντέχω και πολύ την παρέα των γυναικών και κατά συνέπεια μου αρέσει πιο πολύ να κάνω παρέα με άντρες.Δε νομίζω οτι σημαίνει και κάτι αυτό.

Καλα δεν θα πηδιέσαι και σα το σκυλί με ολη την παρέα....Πάντως το γραμμα θα πάει.

Και είναι 4 τρισεκατομμύρια % σίγουρο οτι όλοι με όσους δεν,θα ή εχουν/χεις λυσσαξει,να.

Δημοσ.
Αν έχουν σχέση αμφότεροι ίσως να υπάρξει ζήλια. Αν φίλοι απο μικρά παιδιά, δεν τίθεται σεξουαλικό ζήτημα. Αν γίνουν φίλοι στα 18, μπορεί.

Να σου πω ρε φίλε,εσυ τον γιατρό με ποιον τον έπαιζες;Στο κρυφτό δηλαδή ήσουνα ο μοναδικός που κρυβόταν και περίμενε 5 ώρες σα γκαζμας να τον βρουν;

Δημοσ.

εγω συμφωνω με την *georgia*... και εγω εχω αντε 2 καλες φιλες αλλα κολληταρια εχω αντρες! δε σημαινει κατι το οτι ειναι αντρες αυτοι και γυναικα εγω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...