Sellers Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Είσαι κάτω από 20 ε; Ενδοσυμπάθα με αλλά γιατί ρωτάς?
kate23 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 καμια φιλη σου γουσταρουν? ολες κοπελες ειμαστε!
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ο φιλος ειναι ανώτερος και απο αδερφός,τον φιλο σου τον επιλέγεις,τον αδερφό σου όχι,αν σου βγει σκάρτος,εσυ εχεις θέμα και οχι αυτός. Ο άντρας εχει φίλο και η γυναίκα έχει φιδη Επίσης να εχεις πάντα κατά νου το: Ο καθένας με τους ομοίους του. Και τελος,δεν υπάρχει φιλια μεταξυ των 2 φύλων,ειναι μια κατάσταση αρρωστημένη που κάποιος απο τους 2 θελει ή θα γαμήσει τον άλλο και τοτε θα γαμηθούν τα...
CtrlFreak Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ολες κοπελες ειμαστε! Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα τότε. Όλα φυσιολογικά.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Και τελος,δεν υπάρχει φιλια μεταξυ των 2 φύλων,ειναι μια κατάσταση αρρωστημένη που κάποιος απο τους 2 θελει ή θα γαμήσει τον άλλο και τοτε θα γαμηθούν τα... Δεν ισχύει αυτό που λες.
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Για ποιο λογο να πλησιάσεις μια γκόμενα και το αντίθετο; Το πρώτο ερέθισμα ειναι το εξωτερικό.
freedubus Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δεν ισχύει αυτό που λες. Ισχύει. Σε φιλία μεταξύ στρέητ άνδρα-στρέητ γυναίκας, αργά ή γρήγορα θα θιχτεί το γνωστό ζήτημα. Κι αν δε θιχτεί, δε θα υπάρχει ισορροπία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, μια κατάσταση που η ξαπλώστρα χαρακτήρισε επιτυχημένα ως "αρρωστημένη".
*georgia* Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δεν ισχύει αυτό που λες. Συμφωνώ.Εγώ δεν αντέχω και πολύ την παρέα των γυναικών και κατά συνέπεια μου αρέσει πιο πολύ να κάνω παρέα με άντρες.Δε νομίζω οτι σημαίνει και κάτι αυτό.
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Τελικα το θεμα εξελιχτηκε σε friends with benefits...! Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ισχύει. Σε φιλία μεταξύ στρέητ άνδρα-στρέητ γυναίκας, αργά ή γρήγορα θα θιχτεί το γνωστό ζήτημα. Κι αν δε θιχτεί, δε θα υπάρχει ισορροπία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, μια κατάσταση που η ξαπλώστρα χαρακτήρισε επιτυχημένα ως "αρρωστημένη". Αν έχουν σχέση αμφότεροι ίσως να υπάρξει ζήλια. Αν φίλοι απο μικρά παιδιά, δεν τίθεται σεξουαλικό ζήτημα. Αν γίνουν φίλοι στα 18, μπορεί.
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Συμφωνώ.Εγώ δεν αντέχω και πολύ την παρέα των γυναικών και κατά συνέπεια μου αρέσει πιο πολύ να κάνω παρέα με άντρες.Δε νομίζω οτι σημαίνει και κάτι αυτό. Καλα δεν θα πηδιέσαι και σα το σκυλί με ολη την παρέα....Πάντως το γραμμα θα πάει. Και είναι 4 τρισεκατομμύρια % σίγουρο οτι όλοι με όσους δεν,θα ή εχουν/χεις λυσσαξει,να.
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Αν έχουν σχέση αμφότεροι ίσως να υπάρξει ζήλια. Αν φίλοι απο μικρά παιδιά, δεν τίθεται σεξουαλικό ζήτημα. Αν γίνουν φίλοι στα 18, μπορεί. Να σου πω ρε φίλε,εσυ τον γιατρό με ποιον τον έπαιζες;Στο κρυφτό δηλαδή ήσουνα ο μοναδικός που κρυβόταν και περίμενε 5 ώρες σα γκαζμας να τον βρουν;
million_voices Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 δλδ αποκλειεται η αλλη/ος να ειναι ωραιο ατομακι και να ταιριαζουν τα χνωτα σας αλλα να μην γουσταρεστε
otherside88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 εγω συμφωνω με την *georgia*... και εγω εχω αντε 2 καλες φιλες αλλα κολληταρια εχω αντρες! δε σημαινει κατι το οτι ειναι αντρες αυτοι και γυναικα εγω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα