gf030 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 δευτερον φιλια μεταξυ αντρων και γυναικων (στρειτ και οι δυο) δεν υπαρχει. Πεστα!!! 20 ποντους για μενα, δε χρειαζεσαι τακουνια
evabb Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ναι, αλλά αυτό το "όλοι θέλουν να με μπήξουν" λίγο με ανακάτεψε. νιωθεις αναγουλα; ---------- Προσθήκη στις 14:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:19 ---------- Να κλείσω εισιτήρια και εκκλησία; δεν χρειαζεται μην μπαινεις σε κωπο τωρα
Garnele Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εγώ διαφωνώ. Μια χαρά φιλία μπορεί να υπάρξει, υπό προϋποθέσεις ίσως, αλλά η γενίκευση στρεητ+στρεητ=ποτέ δεν μου κάθεται ιδιαίτερα ωραία. Και επειδή δε γνωρίζω κάποια φόρμουλα φιλίας, ή τους κανόνες και τους νόμους (αλήθεια, υπάρχει τέτοιο πράγμα θα μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο: Έχω πολύ καλούς φίλους άντρες, με κάποιους υπήρξε και παρελθόν μη φιλικό, το οποίο πλέον απλά μοστράρει στο άλμπουμ των αναμνήσεων. Με άλλους κάνω παρέα από το σχολείο και με άλλους από το πρώτο έτος στη σχολή ή και αργότερα. Εξίσου αγαπημένοι όλοι, γέλια, σοβαρές και ασόβαρες συζητήσεις, ξενύχτια, κάμποσες εμπειρίες τέλος πάντων στα εύκολα και στα δύσκολα και άλλα τέτοια, που θα θυμάμαι για πολλά χρόνια ακόμη. Αυτό δεν είναι οι φίλοι; Και γενικά γιατί να είναι φίλος μόνο αυτός που μπορείς να κοιμηθείς ξεβράκωτος μαζί του σε μονό κρεβάτι και να μην σου πιάσει τον κώλο; Ιmo το έχετε πάρει λίγο λάθος. Αν η φιλία χαλάσει επειδή παίχτηκε σεξάκι, τότε μάλλον δεν υπήρχε φιλική σχέση καν εξ αρχής και στηριζόταν απλά στην έλξη. Θεωρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ΟΥΑΟΥ ΠΑΔΙΑ! Δηλαδή έτσι είναι οι σχέσεις μεταξύ ενηλίκων; Τα γκομενάκια που βλέπω τώρα, κυρίως στις συνομήλικες αναφέρομαι, τα οποία τώρα άμα δεν έχεις βγάλει στρατό δεν σου κάθονται με την καμία, αργότερα θα σου κάθονται χαλαρά επειδή γνωριζόσαστε από παλιά και έτσι; ΟΥΑΟΥ
evabb Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ΟΥΑΟΥ ΠΑΔΙΑ!Δηλαδή έτσι είναι οι σχέσεις μεταξύ ενηλίκων; Τα γκομενάκια που βλέπω τώρα, κυρίως στις συνομήλικες αναφέρομαι, τα οποία τώρα άμα δεν έχεις βγάλει στρατό δεν σου κάθονται με την καμία, αργότερα θα σου κάθονται χαλαρά επειδή γνωριζόσαστε από παλιά και έτσι; ΟΥΑΟΥ αμα μετα τον στρατο ερθεις και γινεις παιδαρος, φουσκωσεις και εισαι 2 μετρα αντρας θα τους τρεχουν τα σαλια. επισης στον αντρα μετραει και η πειρα ζωης εκτος γυναικων
ikaruga24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εμενα παντως η καλυτερη μου φιλη ειναι μια πρωην μου. Επειδη χωρισαμε με πολυ "καλους" ορους μειναμε φιλοι και το ωραιο ειναι οτι επειδη δεν υπαρχει πλεον αυτη η "ιδεα" που υποβοσκει συνηθως αναμεσα σε στρειτ (αντρας-γυναικα) "φιλους". Στη δικη μου ηλικια τουλαχιστον και μονο απο προσωπικες εμπειριες θα πω οτι δεν εχω κανει -ποτε- το βημα να γνωρισω μια γυναικα για να γινει φιλη μου. Στη δικη μου περιπτωση η φιλια ειναι αυτη που -ετυχε- και οχι το αναποδο γι αυτο και οι "φιλες" μου ειναι μετρημενες στα μισα δαχτυλα απο το ενα μου χερι. Μιας και δεν εχω καποια σουπερ-ντουπερ κρυφη συνταγη για το πως μπορει να ειναι ενας αντρας φιλος (πραγματικος) με μια γυναικα θα πω οτι δεν το εχω δει να συμβαινει ποτε μου (χωρις να εχει παιξει κατι στο παρελθον τουλαχιστον), ουτε σε εμενα αλλα ουτε και σε φιλους/ες μου. Ακουω γι αυτο αλλα δεν εχω καμια εμπειρια πανω σε αυτο. P.S. Φιλια σημαινει κιολας να μπορεις να μιλας με ανεση με τον αλλον για οτιδηποτε τοσο σε γενικο οσο και σε προσωπικο επιπεδο καθως και να συμπεριφερεσαι το ιδιο και σε αυτον/η οπως θα εκανες και με οποιονδηποτε "κανονικο" σου φιλο/η χωρια την οποια εμπιστοσυνη που θα του/ης διχνεις για τα προσωπικα σου.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ΟΥΑΟΥ ΠΑΔΙΑ!Δηλαδή έτσι είναι οι σχέσεις μεταξύ ενηλίκων; Τα γκομενάκια που βλέπω τώρα, κυρίως στις συνομήλικες αναφέρομαι, τα οποία τώρα άμα δεν έχεις βγάλει στρατό δεν σου κάθονται με την καμία, αργότερα θα σου κάθονται χαλαρά επειδή γνωριζόσαστε από παλιά και έτσι; ΟΥΑΟΥ Δυσκολα. Τοτε θα εχεις ηδη περασει στο friend zone και θα πρεπει να προσπαθησεις αρκετα να βγεις απο αυτο ΛΟΛ. Ασχετο, λες πως αναφερεσαι στις συνομηλικες που δεν σου καθονται αν δεν εχεις βγαλει στρατο, αλλα παραλληλα ρωτας για τις σχεσεις ενηλικων. Αν εισαι ανηλικος πως μπορεις να εχεις βγαλει στρατο? Παντως εγω συμφωνω με το τελευταιο ποστ της Garnele, δηλαδη δεν μπορει να ειναι απολυτα τα πραγματα. Υπαρχουν καποιες προυποθεσεις σιγουρα, αλλα δεν ειναι απολυτο το οτι δεν υπαρχει φιλια αναμεσα σε straight ατομα διαφορετικου φυλου. Παρεμπιπτοντως, garnele ειχες λαβει ενα πμ που ειχα στειλει? Προς topic starter. Απλα κοψε τις επαφες σου αν βλεπεις ετσι τα πραγματα. Δεν εισαι υποχρεωμενη να μενεις σε μια φιλια που θεωρεις τον εαυτο σου θυμα, διοτι πολυ απλα φιλια σημαινει μεταξυ αλλων να νιωθεις εντελως ανετα με τον φιλο σου. Αυτο περιλαμβανει συμπεριφορα, ανεση να του πεις ο,τι νιωθεις και πολλα αλλα. Απο την στιγμη που το παραπανω δεν ισχυει στην περιπτωση σου, γιατι να το ζοριζεις? Βεβαια οι γυναικες εχετε πολυ περιεργες σχεσεις με τις φιλες σας και ακαταλαβιστικες σε πολλες περιπτωσεις τουλαχιστον απο εμενα λολ.
Praetorianos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αμα μετα τον στρατο ερθεις και γινεις παιδαρος, φουσκωσεις και εισαι 2 μετρα αντρας θα τους τρεχουν τα σαλια. επισης στον αντρα μετραει και η πειρα ζωης εκτος γυναικων Βέβαια άμα έχεις προλάβει να πάρεις μια αστραφτερή BMW μπορείς να προσπεράσεις τα από πάνω. Προσθέτω και τα emoticon για να μην πάει στραβά το πράμα
Lucifer Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Παντως εγω συμφωνω με το τελευταιο ποστ της Garnele, δηλαδη δεν μπορει να ειναι απολυτα τα πραγματα. (...) Παρεμπιπτοντως, garnele ειχες λαβει ενα πμ που ειχα στειλει? θα μου βγει το παγωτό απ τη μύτη
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δυσκολα. Τοτε θα εχεις ηδη περασει στο friend zone και θα πρεπει να προσπαθησεις αρκετα να βγεις απο αυτο ΛΟΛ.Ασχετο, λες πως αναφερεσαι στις συνομηλικες που δεν σου καθονται αν δεν εχεις βγαλει στρατο, αλλα παραλληλα ρωτας για τις σχεσεις ενηλικων. Αν εισαι ανηλικος πως μπορεις να εχεις βγαλει στρατο? Μεγάλε, 17 είμαι, και αναφέρομαι σε συνομηλικές μου, οι οποίες κάτι τύπους σαν εμένα μας αντιμετωπίζουν σαν ανώριμους. Όχι ότι δεν είμαι δηλαδή, αλλά να μου. Πάλι καλά που υπάρχει και η πρώτη λυκείου.
kfyros Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Βέβαια άμα έχεις προλάβει να πάρεις μια αστραφτερή BMW μπορείς να προσπεράσεις τα από πάνω. Προσθέτω και τα emoticon για να μην πάει στραβά το πράμα Ναι , άλλος ένας που θα μπει στον κανόνα "ο μλκς με τη BMW" :lol: Πάντως στο ζήτημα της φιλίας δε νομίζω ότι παίζει μεταξύ ατόμων του αντίθετου φύλου (εφόσον δεν μιλάμε για gay προτιμήσεις από κάποια μεριά). Πχ. για ένα άντρα που έχει μόνιμη σχέση ή είναι παντρεμένος δεν υπάρχει περίπτωση να διατηρήσει φιλίες με άλλες γυναίκες (αν θέλει τα μάτια του και τα μαλλιά του). Αν είναι εργένης ή η σχέση του είναι ξεπέτα ή κάτι προσωρινό, τότε παίζει να έχει και άλλες φίλες. Όσο για τις φιλίες από συμφέρον, αυτές υπάρχουν παντού και πάντα. Οι γυναίκες σε μεγάλο ποσοστό είναι "εκπαιδευμένες" και ψάχνουν να βρουν το κορόιδο (ή αλλιώς "πρίγκηπα":-)) και οι φιλίες τους είτε με άντρες είτε με γυναίκες είναι εφήμερες. Μόλις παντρευτούν ή αποκτήσουν κάποια σχέση εξαφανίζονται από την πιάτσα και από γνωστούς και φίλους. Οι νεοέλληνες άντρες από την άλλη θεωρώ ότι είναι σε μεγάλο ποσοστό ανθρωπάκια και κακομοίρηδες χωρίς αξιοπρέπεια. Πάρα πολλοί γνωστοί βλέπω να κάνουν παρέα με άθλιους τύπους είτε λόγω χρημάτων είτε για καβάντζες (πχ. κάποιος να έχει ένα νυχτομάγαζο και να μπεκροπίνουν τσάμπα). Δεν το έκανα ποτέ μου και ούτε πρόκειται. Κολλητούς έχω από το Λύκειο και από το Δημοτικό ακόμα. Κάποιοι από αυτούς τους έχω σαν αδέρφια μου και είμαι σίγουρος ότι θα με στηρίξουν σε μια δύσκολη στιγμή όπως το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Κάποιοι άλλοι είναι φίλοι αλλά όχι κολλητοί. Υπάρχουν και ελάχιστοι κολλητοί που αποδεδειγμένα έχουν φερθεί καλύτερα από αδέρφια μου χωρίς να έχουν να κερδίσουν κάτι. Με αυτούς πλέον είμαστε ένα πράγμα και όχι απλοί φίλοι. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι απόλυτο και όλα είναι πιθανά...
Lucifer Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Έχω βαρεθεί να το λέω, αλλά όσοι δεσμεύετε τον ερωτισμό με φύλα και προσανατολισμούς, είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 θα μου βγει το παγωτό απ τη μύτη LOL γιατι, τι συσχετισμο εκανες? τσκ τσκ τσκ
evabb Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μεγάλε, 17 είμαι, και αναφέρομαι σε συνομηλικές μου, οι οποίες κάτι τύπους σαν εμένα μας αντιμετωπίζουν σαν ανώριμους. Όχι ότι δεν είμαι δηλαδή, αλλά να μου. Πάλι καλά που υπάρχει και η πρώτη λυκείου. το εχουν ενα δικιο
ClouD Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 σεβασμός στην αυτοκατανόηση του άλλου. από εκεί ξεκινάει νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα