kfyros Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 σεβασμός στην αυτοκατανόηση του άλλου. από εκεί ξεκινάει νομίζω. Έχω βαρεθεί να το λέω, αλλά όσοι δεσμεύετε τον ερωτισμό με φύλα και προσανατολισμούς, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Σας έχασα. Για explain.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 το εχουν ενα δικιο Οh well. Θα πάω να γίνω μπιφτέκι τότε, να τις πάρω όλες σαν εκδίκηση.
Lucifer Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Σας έχασα. Για explain. Μεγαλουργεί και είναι καλά =) Συνεχίζω να διαφωνώ με αυτό όμως, πιστεύω πάρα πολύ στην ισχύ των λέξεων γι' αυτό και επικαλούμαι εδώ ορισμούς και ακριβολογίες. Ένας όρος όπως η "φιλία" πχ δε μου λέει τίποτα χωρίς να ξέρω σε ποια έννοια αντιστοιχεί. Και όταν το μοναδικό πράγμα που λέγεται για έναν όρο εδώ, δεν είναι το τι είναι αλλά το τι δεν είναι, ε δεν έχουμε και πολύ μέλλον. Πιο πριν είπα πως ο ερωτισμός είναι κάτι το πολύ διαφορετικό από αυτό που είθισται να θεωρείται πως είναι -μόνο η χρήστρια garnele έδειξε να αντιλαμβάνεται τι εννοούσα, ίσως επειδή με ξέρει ένα τικ παραπάνω. Αν λοιπόν εσείς θεωρείτε πως ανάμεσα σε σας και τη μάνα σας, εσάς και την αδερφή σας, εσάς και τον κολλητό σας και εσάς και τον εαυτό σας δεν υπάρχει ερωτισμός, κινούμαστε σε ένα πολύ διαφορετικό σύστημα αντίληψης. Ερωτισμός δεν υπάρχει ανάμεσα σε μας και οτιδήποτε θα θέλαμε να πηδήξουμε, το πήδημα είναι απλώς μία μορφή έκφρασης προς μία μερίδα ανθρώπων. Αυτή η μία μερίδα, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους είναι κοινωνικά ή/και ηθικά αποδεκτό να πηδηχτούμε. Στην πλειοψηφία των ανθρώπων, αυτό σημαίνει απλώς μη-συγγενικά ετερόφυλα άτομα. Το να πηδήξω μια φίλη μου, είναι απλώς η έκφραση της τρυφερότητάς μου προς αυτήν (μεταξύ άλλων). Το να γίνουμε λιάρδα με τον κολλητό μου, το ίδιο, το να κάνω μια αγκαλιά και ένα δώρο στην αδερφή μου, επίσης. Ο ερωτισμός είναι (για μένα) η δυναμική που υπάρχει ανάμεσα στον εαυτό μου και κάτι άλλο, άνθρωπο, γάτα, πόλη. Το πως αυτή θα εκφραστεί, εξαρτάται από το τι είναι το κάτι άλλο. Μια φίλη μου που αντιλαμβάνεται πως το σεξ μπορεί να είναι κάτι τέτοιο, παραμένει φίλη μου. Αν θεωρεί πως είναι κάποιου είδους ερωτική δέσμευση, ε τότε το πράγμα περιπλέκεται -μα όχι στο δικό μου μυαλό. Τέτοια φάση.
evabb Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Οh well.Θα πάω να γίνω μπιφτέκι τότε, να τις πάρω όλες σαν εκδίκηση. ειναι κι αυτη μια λυση. απλα αλλιως ειναι ο αντρας στα 22-23 αλλιως στα 17. οποτε εμπλεξα με συνομηλικο μου βγηκε σε ξινο παντα με τους 22 και ανω τα πηγαινα καλα ακομα και στα 15.
freedubus Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Συνεχίζω να διαφωνώ με αυτό όμως, πιστεύω πάρα πολύ στην ισχύ των λέξεων γι' αυτό και επικαλούμαι εδώ ορισμούς και ακριβολογίες. Ένας όρος όπως η "φιλία" πχ δε μου λέει τίποτα χωρίς να ξέρω σε ποια έννοια αντιστοιχεί. Και όταν το μοναδικό πράγμα που λέγεται για έναν όρο εδώ, δεν είναι το τι είναι αλλά το τι δεν είναι, ε δεν έχουμε και πολύ μέλλον. Πιο πριν είπα πως ο ερωτισμός είναι κάτι το πολύ διαφορετικό από αυτό που είθισται να θεωρείται πως είναι -μόνο η χρήστρια garnele έδειξε να αντιλαμβάνεται τι εννοούσα, ίσως επειδή με ξέρει ένα τικ παραπάνω. Αν λοιπόν εσείς θεωρείτε πως ανάμεσα σε σας και τη μάνα σας, εσάς και την αδερφή σας, εσάς και τον κολλητό σας και εσάς και τον εαυτό σας δεν υπάρχει ερωτισμός, κινούμαστε σε ένα πολύ διαφορετικό σύστημα αντίληψης. Ερωτισμός δεν υπάρχει ανάμεσα σε μας και οτιδήποτε θα θέλαμε να πηδήξουμε, το πήδημα είναι απλώς μία μορφή έκφρασης προς μία μερίδα ανθρώπων. Αυτή η μία μερίδα, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους είναι κοινωνικά ή/και ηθικά αποδεκτό να πηδηχτούμε. Στην πλειοψηφία των ανθρώπων, αυτό σημαίνει απλώς μη-συγγενικά ετερόφυλα άτομα. Το να πηδήξω μια φίλη μου, είναι απλώς η έκφραση της τρυφερότητάς μου προς αυτήν (μεταξύ άλλων). Το να γίνουμε λιάρδα με τον κολλητό μου, το ίδιο, το να κάνω μια αγκαλιά και ένα δώρο στην αδερφή μου, επίσης. Ο ερωτισμός είναι (για μένα) η δυναμική που υπάρχει ανάμεσα στον εαυτό μου και κάτι άλλο, άνθρωπο, γάτα, πόλη. Το πως αυτή θα εκφραστεί, εξαρτάται από το τι είναι το κάτι άλλο. Μια φίλη μου που αντιλαμβάνεται πως το σεξ μπορεί να είναι κάτι τέτοιο, παραμένει φίλη μου. Αν θεωρεί πως είναι κάποιου είδους ερωτική δέσμευση, ε τότε το πράγμα περιπλέκεται -μα όχι στο δικό μου μυαλό.
stavi Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) όπως και να χει οι αξιόλογoι άνθρωποι είναι λίγοι εγώ αποφάσισα να σταματήσω να τους κυνηγάω και να τους αφήσω να ρθουν μόνοι τους σε μένα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=7sujO7xYHwc[/ame] να σας πω την αλήθεια, εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι όπως και να χει, όσο και κοντά να είσαι με τον άλλον, πάντα θα υπάρχει ένα νοητό σύνορο το οποίο πρέπει να σέβεσαι και να μην ξεπερνάς, η διακριτηκότητα είναι όμορφη, και γω το μαθα αυτό με τον άσχημο τρόπο... χαρακτηριστικό παράδειγμα: εγώ: τί σκέφτεσαι; φίλη ή καλυτερη! * η μάνα μου*: μην προσπαθείς να μπεις στο μυαλό του άλλου, δεν είναι σωστό [ame]http://www.youtube.com/watch?v=OtDoIMLhfu0[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=d20z7UK2uyQ&feature=PlayList&p=58F7BF4A6F82AF92&playnext_from=PL&playnext=1&index=67[/ame] Επεξ/σία 11 Απριλίου 2010 από stavi
kfyros Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τέτοια φάση. Γενικά δεν ψάχνω για βαθύτερα νοήματα στη ζωή, και έχω την άποψη πως όλα στη ζωή είναι πολύ απλά και βρίσκονται στο πρώτο επίπεδο πολυπλοκότητας. Για μένα ο ερωτισμός με τη γάτα λέγεται κτηνοβασία, και ο ερωτισμός με τη μάνα μου ή την αδερφή μου Ιδιπόδιο . Με τη μάνα ή την αδερφή του γείτονα, το λέω "βολική λύση". Για ερωτισμό με πόλεις και χωριά δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, νομίζω ότι ο Γιωργάκης μας το βάφτισε "Καλλικράτης" . Καλιγούλας θα έλεγα ότι ταιριάζει περισσότερο μια και είναι μια μεγάλη παρτούζα (συνένωση) Δήμων και Κοινοτήτων... Ερωτισμό με μια γυναίκα θεωρώ το να τη γουστάρω όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας και όχι μόνο πριν το πήδημα. Και όλες τις ενέργειες που αυτό συνεπάγεται (περιποίηση, μπάνιο, δωράκια , ενδιαφέρον γενικά κλπ.) Πάντως για να μην λέμε μόνο τι δεν είναι φίλος , ας πούμε τι είναι : Φίλος θα έλεγα σε απλά ελληνικά ότι για μένα είναι κάποιος που γουστάρω να συναναστρέφομαι, να λέμε και να κάνουμε τα δικά μας (από ποδόσφαιρο και πολιτική, μέχρι θέματα δουλειάς - οικογενειακά - γκομενικά κλπ.) και του έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη (όχι στα πάντα αλλά σε πολλούς τομείς). Με γυναίκα δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί θα κόψουμε φλέβες, πως να το κάνουμε (και εγώ και αυτή). Ιδιαίτερα στα αθλητικά (πχ. μπάλα, μπάσκετ, Κ1, ΜΜΑ, moto GP κλπ.) και στα συναισθηματικά (κόβω φλέβες με τις γυναικείες απόψεις και αναλύσεις, και οι γυναίκες με τις δικές μου απόψεις). Μπορεί να έχουμε και οικονομικές παρτίδες, μπορεί και όχι. Στα οικονομικά δεν εμπιστεύεσαι ούτε τον αδερφό σου και κρατάς απόσταση - είσαι τυπικός για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Άλλο οι δουλειές και άλλο οι φιλίες. Τέλος, κολλητός φίλος είναι κάποιος στον οποίο θα προστρέξεις αν υπάρξει ανάγκη, αλλά και που θα κάνεις το ίδιο για αυτόν, και συνήθως είναι κάποιος με τον οποίο υπάρχει πολύχρονη γνωριμία και εμπιστοσύνη.
stavi Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Γενικά δεν ψάχνω για βαθύτερα νοήματα στη ζωή, και έχω την άποψη πως όλα στη ζωή είναι πολύ απλά και βρίσκονται στο πρώτο επίπεδο πολυπλοκότητας. Για μένα ο ερωτισμός με τη γάτα λέγεται κτηνοβασία, και ο ερωτισμός με τη μάνα μου ή την αδερφή μου Ιδιπόδιο . Με τη μάνα ή την αδερφή του γείτονα, το λέω "βολική λύση". Για ερωτισμό με πόλεις και χωριά δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, νομίζω ότι ο Γιωργάκης μας το βάφτισε "Καλλικράτης" . Καλιγούλας θα έλεγα ότι ταιριάζει περισσότερο μια και είναι μια μεγάλη παρτούζα (συνένωση) Δήμων και Κοινοτήτων... Ερωτισμό με μια γυναίκα θεωρώ το να τη γουστάρω όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας και όχι μόνο πριν το πήδημα. Και όλες τις ενέργειες που αυτό συνεπάγεται (περιποίηση, μπάνιο, δωράκια , ενδιαφέρον γενικά κλπ.) Πάντως για να μην λέμε μόνο τι δεν είναι φίλος , ας πούμε τι είναι : Φίλος θα έλεγα σε απλά ελληνικά ότι για μένα είναι κάποιος που γουστάρω να συναναστρέφομαι, να λέμε και να κάνουμε τα δικά μας (από ποδόσφαιρο και πολιτική, μέχρι θέματα δουλειάς - οικογενειακά - γκομενικά κλπ.) και του έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη (όχι στα πάντα αλλά σε πολλούς τομείς). Με γυναίκα δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί θα κόψουμε φλέβες, πως να το κάνουμε (και εγώ και αυτή). Ιδιαίτερα στα αθλητικά (πχ. μπάλα, μπάσκετ, Κ1, ΜΜΑ, moto GP κλπ.) και στα συναισθηματικά (κόβω φλέβες με τις γυναικείες απόψεις και αναλύσεις, και οι γυναίκες με τις δικές μου απόψεις). Μπορεί να έχουμε και οικονομικές παρτίδες, μπορεί και όχι. Στα οικονομικά δεν εμπιστεύεσαι ούτε τον αδερφό σου και κρατάς απόσταση - είσαι τυπικός για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Άλλο οι δουλειές και άλλο οι φιλίες. Τέλος, κολλητός φίλος είναι κάποιος στον οποίο θα προστρέξεις αν υπάρξει ανάγκη, αλλά και που θα κάνεις το ίδιο για αυτόν, και συνήθως είναι κάποιος με τον οποίο υπάρχει πολύχρονη γνωριμία και εμπιστοσύνη. εδώ βλέπουμε την τετράγωνη λογική... λέγεται ότι ήταν χαρακτηριστικό των αντρών. Με τα χρόνια όμως η υπεράσχιση του θηλυκού οδήγησε στην εξαφάνιση του αρσενικού.. " θα ερωτευτώ τον παπανδρεό, τον ποπαυ, το ζορο και δεν ξαναγαπάω θηλυκό" [ame]http://www.youtube.com/watch?v=YcywGUtaLdw[/ame] Επεξ/σία 11 Απριλίου 2010 από stavi
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Για μένα ο ερωτισμός με τη γάτα λέγεται κτηνοβασία, και ο ερωτισμός με τη μάνα μου ή την αδερφή μου Ιδιπόδιο .Με τη μάνα ή την αδερφή του γείτονα, το λέω "βολική λύση". Για ερωτισμό με πόλεις και χωριά δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, νομίζω ότι ο Γιωργάκης μας το βάφτισε "Καλλικράτης" . Καλιγούλας θα έλεγα ότι ταιριάζει περισσότερο μια και είναι μια μεγάλη παρτούζα (συνένωση) Δήμων και Κοινοτήτων... 1) Δεν κατάλαβες γρι και συγχέεις ακόμα την τάση με την έκφραση. 2) Οιδιπόδειο είναι η σωστή ορθογραφία και αφορά μόνο τη μαμά. Με την αδερφή είναι κομπλέ -εκτός αν δεν παίρνεις στα σοβαρά τη βίβλο, οπότε γενικά είναι λίγο μπλιεχ.
SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Το να πηδήξω μια φίλη μου, είναι απλώς η έκφραση της τρυφερότητάς μου προς αυτήν (μεταξύ άλλων). Ε, ποτέ. ...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ε, ποτέ. ... Μα γιατί, εγώ συμφωνώ. Lucifer γράψε βιβλίο για την άποψή σου στη φιλία, μπας και το διαβάσουν μερικές μερικές.
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ε, ποτέ. ... "Πηδήξω" είπα, όχι "βιάσω". Τώρα αν η δυναμική ενέργεια για κάποιους είναι πιο "αγνή" από την κινητική, τι να κάνουμε, 2010 είναι ακόμα, έχουμε καιρό.
SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 "Πηδήξω" είπα, όχι "βιάσω".Τώρα αν η δυναμική ενέργεια για κάποιους είναι πιο "αγνή" από την κινητική, τι να κάνουμε, 2010 είναι ακόμα, έχουμε καιρό. Όχι, ο ενδοιασμός μου δεν έγκειται στο πρώτο σκέλος της πρότασης. Το αν θα πηδήξεις (εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος) τη φίλη σου, ποσώς μ'ενδιαφέρει (εμένα ή οποιονδήποτε άλλον). Το πώς το αιτιολογείς είναι αυτό που έχει σημασία. Από ανθρωπολογικής άποψης, πάντα.
evabb Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 με τετοιες σκεψεις παντως λουσι εχεις την δικαιολογια και το λεγειν να περασεις μια γυρα ολες σου τις φιλες
aris1986 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Η γυναίκα επιλέγει με ποιον θα πηδηχτεί φίλε luci!Αυτη δίνει το green light και ας νομίζουμε αλλα... Αρα το σωστο θα ήταν: Το να πηδηχτούμε με μια φίλη μου, είναι απλώς η έκφραση της τρυφερότητάς μου προς αυτήν και προς εμενα(μεταξύ άλλων).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα