Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Η γυναίκα επιλέγει με ποιον θα πηδηχτεί φίλε luci!Αυτη δίνει το green light και ας νομίζουμε αλλα...

Συνήθως ναι, επιλέγει.

Ο ΑΛΕΤΖΟ θα σου έλεγε πως "πείθεται να τρέφει την ψευδαίσθηση πως έκανε η ίδια την επιλογή αν το κάνεις σωστά και σέρτικα πσσσ".

Κατά τα άλλα εξελίσσεται σε καμακοθρέντ οπότε αφήνω τροχιά.

Α, σουήτ ντρημζ, πάσο. Γενικά πάντως πρέπει να αισθάνομαι κάτι για κάποια για να κοκό. Από "θέλω να σου σπάσω το κεφάλι" μέχρι (συνηθέστερα) εκτίμηση.

Δημοσ.
Ναι , άλλος ένας που θα μπει στον κανόνα "ο μλκς με τη BMW" :lol::lol:

Όσο για τις φιλίες από συμφέρον, αυτές υπάρχουν παντού και πάντα.

Οι γυναίκες σε μεγάλο ποσοστό είναι "εκπαιδευμένες" και ψάχνουν να βρουν το κορόιδο (ή αλλιώς "πρίγκηπα":-)) και οι φιλίες τους είτε με άντρες είτε με γυναίκες είναι εφήμερες. Μόλις παντρευτούν ή αποκτήσουν κάποια σχέση εξαφανίζονται από την πιάτσα και από γνωστούς και φίλους.

Οι νεοέλληνες άντρες από την άλλη θεωρώ ότι είναι σε μεγάλο ποσοστό ανθρωπάκια και κακομοίρηδες χωρίς αξιοπρέπεια.

Πάρα πολλοί γνωστοί βλέπω να κάνουν παρέα με άθλιους τύπους είτε λόγω χρημάτων είτε για καβάντζες (πχ. κάποιος να έχει ένα νυχτομάγαζο και να μπεκροπίνουν τσάμπα).

Πόσο δίκιο έχεις :-) Καλά από γυναίκες φίλες δε το συζητώ, ξεκίνησα με 4 κολλητές από το λύκειο και έμεινα με καμία, τις 2 θα τις περιέγραφα ως γνωστές μου πλέον.

Τους τελευταίους μήνες που πέρασα αρκετά δύσκολα κατάλαβα ότι ουσιαστικά μόνοι μας πορευόμαστε, στα δύσκολα λακίζουν οι περισσότεροι. Γενικά για να συνειδητοποιήσεις την έννοια της πραγματικής φιλίας και το ποιοί είναι πραγματικοί φίλοι σου χρειάζεται να έχεις διανύσει ένα μεγάλο μέρος του κύκλου ζωής σου. Δε μπορώ εγώ π.χ. στα 25 μου να μιλάω για πραγματικές φιλίες.

Για μένα φιλία σημαίνει κάτι περισσότερο από το κάνω παρέα, βγαίνω για καφέ / ποτό με κάποιον. Τέτοιους φίλους ( γνωστούς θα έλεγα για την ακρίβεια) έχουμε οι περισσότεροι και οι επιλογές μας εξαρτιώνται από εξωτερικούς παράγοντες, γεωγραφική εγγύτητα, τόπος εργασίας ( περνάμε πολλές ώρες της ζωής μας εκεί), κοινός τρόπος διασκέδασης.

Δημοσ.
εγω συμφωνω με την *georgia*... και εγω εχω αντε 2 καλες φιλες αλλα κολληταρια εχω αντρες! δε σημαινει κατι το οτι ειναι αντρες αυτοι και γυναικα εγω...

Ολοι οι άντρες παρακαλάνε να έχουν στην παρέα γυναίκες ανεξαρτήτως με το αν είναι ωραίες ή όχι ή με το αν είναι έξυπνες ή όχι...

Οι αντροπαρέες σε ένα μπαρ διώχνουν τις γυναίκες. Αν έχεις 1-2 φίλες μαζί ανεβαίνει το ιματζ σου.

Από την άλλη πλευρά οι γυναίκες που κάνουν παρέα με άντρες ξέρουν ότι θα τους κάνουν ένα σωρό χάρες και ότι θα τους φέρονται πιο καλά σε αντίθεση με τις γυναίκες φίλες τους.

Γι'αυτό και αρκετές γυναίκες προτιμάνε να βγαίνουν με αντροπαρέες. Ποτέ βέβαια δεν φέρνουν φίλες στην παρέα για να μην χαλάσει ο ανταγωνισμός. Αν και οι πιο πολλές γυναίκες αυτού του στυλ που έχω γνωρίσει δεν έχουν καν φίλες.

Αλλά και οι άντρες δεν είναι καλύτεροι... μόλις μπει μια γυναίκα στη μέση καταστρέφουν και αυτοί ακόμη και τις πιο παλιές τους φιλίες.

Δημοσ.
Ολοι οι άντρες παρακαλάνε να έχουν στην παρέα γυναίκες ανεξαρτήτως με το αν είναι ωραίες ή όχι ή με το αν είναι έξυπνες ή όχι...

Οι αντροπαρέες σε ένα μπαρ διώχνουν τις γυναίκες. Αν έχεις 1-2 φίλες μαζί ανεβαίνει το ιματζ σου.

Από την άλλη πλευρά οι γυναίκες που κάνουν παρέα με άντρες ξέρουν ότι θα τους κάνουν ένα σωρό χάρες και ότι θα τους φέρονται πιο καλά σε αντίθεση με τις γυναίκες φίλες τους.

Γι'αυτό και αρκετές γυναίκες προτιμάνε να βγαίνουν με αντροπαρέες. Ποτέ βέβαια δεν φέρνουν φίλες στην παρέα για να μην χαλάσει ο ανταγωνισμός. Αν και οι πιο πολλές γυναίκες αυτού του στυλ που έχω γνωρίσει δεν έχουν καν φίλες.

Αλλά και οι άντρες δεν είναι καλύτεροι... μόλις μπει μια γυναίκα στη μέση καταστρέφουν και αυτοί ακόμη και τις πιο παλιές τους φιλίες.

Αυτοι που λες εδω ειναι ανθρωπακια χωρις καμια αξιοπρεπεια, οχι αντρες. Αυτο μαρτυραει οτι ο τυπος που το κανει αυτο δεν γουσταρε τα ατομα με τα οποια εβγαινε (και που αποκαλουσε φιλους του) και απλα σκοτωνε την ωρα του γιατι βαριοτανε και τιποτα παραπανω. Τωρα που βρηκε "γκομενα" και δεν τους χρειαζεται πλεον (μεχρι να χωρισει και να γυρισει παλι σε αυτους) φανηκε ο πραγματικος του χαρακτηρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους τελευταίους μήνες που πέρασα αρκετά δύσκολα κατάλαβα ότι ουσιαστικά μόνοι μας πορευόμαστε, στα δύσκολα λακίζουν οι περισσότεροι. Γενικά για να συνειδητοποιήσεις την έννοια της πραγματικής φιλίας και το ποιοί είναι πραγματικοί φίλοι σου χρειάζεται να έχεις διανύσει ένα μεγάλο μέρος του κύκλου ζωής σου. Δε μπορώ εγώ π.χ. στα 25 μου να μιλάω για πραγματικές φιλίες.

Για μένα φιλία σημαίνει κάτι περισσότερο από το κάνω παρέα, βγαίνω για καφέ / ποτό με κάποιον. Τέτοιους φίλους ( γνωστούς θα έλεγα για την ακρίβεια) έχουμε οι περισσότεροι και οι επιλογές μας εξαρτιώνται από εξωτερικούς παράγοντες, γεωγραφική εγγύτητα, τόπος εργασίας ( περνάμε πολλές ώρες της ζωής μας εκεί), κοινός τρόπος διασκέδασης.

Η ηλικία είναι σχετικό. Θέμα τύχης είναι συνήθως το να βρεθείς με ανθρώπους που εκτιμάς και σε εκτιμούν και μπορείς να τους θεωρείς φίλους.

Και το να βρίσκεσαι μαζί τους συχνά δεν είναι υποχρεωτικό.

Όσο αυξάνονται οι υποχρεώσεις (δουλειά - οικογένεια κλπ.) μειώνονται και οι κοινωνικές συναναστροφές.

Δεν αλλάζουν όμως οι σχέσεις.

Και μία στο τόσο να μιλάς με κάποιον στο τηλέφωνο δεν σημαίνει ότι μια καλή φιλία χάνεται.

Επεξ/σία από kfyros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ηλικία είναι σχετικό. Θέμα τύχης είναι συνήθως το να βρεθείς με ανθρώπους που εκτιμάς και σε εκτιμούν και μπορείς να τους θεωρείς φίλους.

Και το να βρίσκεσαι μαζί τους συχνά δεν είναι υποχρεωτικό.

Όσο αυξάνονται οι υποχρεώσεις (δουλειά - οικογένεια κλπ.) μειώνονται και οι κοινωνικές συναναστροφές.

Δεν αλλάζουν όμως οι σχέσεις.

Και μία στο τόσο να μιλάς με κάποιον στο τηλέφωνο δεν σημαίνει ότι μια καλή φιλία χάνεται.

Επεξ/σία από kfyros
Δημοσ.
ετυχε οι δικες μου φιλες να αλλαζουν προς το χειροτερο και εγω να ειμαι το θυμα της υπο8εσης και τωρα πιστευω πως κανουμε παρεα(ελαχιστη, εγω προσωπικα) μονο και μονο επειδη γνωριζομαστε πολλα χρονια. Τσακωνομαστε ολη την ωρα και επειδη εγω εχω σταματησει να κανω τις υποχωρισεις, τσακωνομαστε πολυ, και μετα ειναι ολες μια χαρα και ωραια λες και δεν εχει γινει τιποτα και σου ζητανε μια χααααρη! και ειναι τυπου : σημερα 8α κανω πιο πολυ παρεα με σενα γιατι κατι σε χρειαζομαι και την επομενη μερα που 8ελω κατι αλλο παω στην αλλη!ελεος δηλαδη! μονο εμενα μου φαινεται οτι να ναι? για πειτε και σεις ρε guys!

@ kyriakh: αυτο που λες ειναι πολυ σωστο, αλλα το 8εμα ειναι οτι εγω εχω ψαχτει και εχω κανει απειρες προσπα8ειες και απλα δεν υπαρχει καμια μα καμια ανταποκριση...

Είναι πολύ απλό .

Τις σουτάρεις έτσι όπως είναι και τις στέλνεις στον αγύριστο .

Δεν είναι δυνατόν μαι χαρά κοπέλα στην ηλικία σου να ασχολείται με θέματα που μας απασχολούσαν στο γυμνάσιο,γιατί έτσι κάναμε τότες .Τρέχαμε όλες σαν τις κότες η μία πίσω από την άλλη για να καταλάβουμε τι πάει στραβά στην "σχέση" μας ...και στο τέλος πετούσαμε και ένα "δεν θέλω να είμαστε πλέον φίλες"

Δημοσ.
...και στο τέλος πετούσαμε και ένα "δεν θέλω να είμαστε πλέον φίλες"

:lol::lol::lol:

Με εκείνο το μπλαζέ υφάκι φορεμένο για την περίσταση...

Δημοσ.
Είναι πολύ απλό .

Τις σουτάρεις έτσι όπως είναι και τις στέλνεις στον αγύριστο .

Δεν είναι δυνατόν μαι χαρά κοπέλα στην ηλικία σου να ασχολείται με θέματα που μας απασχολούσαν στο γυμνάσιο,γιατί έτσι κάναμε τότες .Τρέχαμε όλες σαν τις κότες η μία πίσω από την άλλη για να καταλάβουμε τι πάει στραβά στην "σχέση" μας ...και στο τέλος πετούσαμε και ένα "δεν θέλω να είμαστε πλέον φίλες"

χαχαχα!δικιο εχεις! αλλα τι να κανω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...