kyriakh Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα τότε. Όλα φυσιολογικά. Yπάρχουν φιλίες μεταξύ γυναικών.Άλλωστε όσοι λέτε ότι δεν υπάρχουν είστε άντρες.Που το ξέρετε. Ή μήπως..όχι :-D Ε...δούνε λαβείν είναι οι σχέσεις.. Δες το κι έτσι.Κάαατι θα παίρνεις κ εσύ ε? Για σκέψου το? Δε μπορεί?κάτι θα παίρνεις. Αυτές παραπονιούνται? Εγώ σε πιστεύω. Αλλά όλες το ίδιο? ή εγώ τα ίδια μάτια για όλους? (Τι είπα το άτομο!!) Έλα ξεκόλα.Για νάσαστε μαζί ακόμα κάτι λέει αυτό.
slygeo87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Όλες οι σχέσεις κρύβουν συμφέρον. Είναι λογικότατο! Πιάνεις γκόμενα γιατί κάτι σου προσφέρει! Και δεν αναφέρομαι στο σεξ αλλά ακόμα και σε κάτι βαθύτερο. Το μυστικό είναι η επικοινωνία, ο σεβασμός, η αγάπη κτλ. Οριοθετείς.
apd453 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Απλά οι γυναίκες παίρνουν πολύ στα σοβαρά πράγματα που οι άντρες (οι περισσότεροι) τα θεωρούν δεύτερα. Δυστυχώς αυτά τα δεύτερα είναι αρκετά. Εκτός αυτού είναι (οι περισσότερες) είναι κατά φαντασίαν θύματα. Και έτσι άρχισε ο καβγάς. Βασικά εγώ θέλω να βγαίνω με άτομα που περνάω καλά και είναι ευδιάθετα. Αν κάποιος αρχίσει και μου πετάει αμπελοφιλοσοφίες και μύξες τρώει μπούλο. Κλαψονουνάκιδες δε τους μπορώ. Όλες οι σχέσεις κρύβουν συμφέρον. Είναι λογικότατο! Πιάνεις γκόμενα γιατί κάτι σου προσφέρει! Και δεν αναφέρομαι στο σεξ αλλά ακόμα και σε κάτι βαθύτερο. Το μυστικό είναι η επικοινωνία, ο σεβασμός, η αγάπη κτλ. Οριοθετείς. all time classic @ουνόδουλος.
slygeo87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ναι μου αρέσουν ομολογώ. Σε τι διαφωνούμε δεν σε πιάνω..
zazik Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ετυχε οι δικες μου φιλες να αλλαζουν προς το χειροτερο και εγω να ειμαι το θυμα της υπο8εσης και τωρα πιστευω πως κανουμε παρεα(ελαχιστη, εγω προσωπικα) μονο και μονο επειδη γνωριζομαστε πολλα χρονια. Τσακωνομαστε ολη την ωρα και επειδη εγω εχω σταματησει να κανω τις υποχωρισεις, τσακωνομαστε πολυ, και μετα ειναι ολες μια χαρα και ωραια λες και δεν εχει γινει τιποτα και σου ζητανε μια χααααρη! και ειναι τυπου : σημερα 8α κανω πιο πολυ παρεα με σενα γιατι κατι σε χρειαζομαι και την επομενη μερα που 8ελω κατι αλλο παω στην αλλη!ελεος δηλαδη! μονο εμενα μου φαινεται οτι να ναι? για πειτε και σεις ρε guys! Μου έχει τύχει 2-3 φορές στην ζωή μου....που ενώ είμασταν κολλητάρια , ξαφνικά γίναμε σκατά. Στο τέλος ξεκόψαμε... Είναι απλο , τουλάζιστον για μένα , όσο και να με πόνεσε....αλλάζουνε οι γύρω , μα αλλάζεις και εσύ. Δηλαδή ο άλλος , δείχνει τον πραγματικό εαυτό του , και αυτό μπορεί να μην είναι αυτό που έδειξε στην αρχή. Ή εσύ , μπορεί να αλλάξανε οι ανάγκες σου , να θέλεις να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά , να θέλεις να καλύψεις τις συναισθηματικες και πνευματικές σου ανάγκες , και να "ζητάς" πολλά απο άτομα που δεν μπορύνε να στα δώσουνε. Για μένα....έχει ραγίσει το γιαλί , και για να μην τσακωθείς παραπάνω και κάνεις ζημιά και στον εαυτό σου και σε άλλα πράγματα , κάντην διακριτικα. ΠΡοτού στεναχωρεθείς περισσότερο. Συμφέρον λοιπόν έχεις και εσύ που τους κρατάς ακόμα , διότι τους κρατάς απο ασφάλεια και ΜΟΝΟ. Και να θυμάσαι ένα πράγμα...να μην είσαι σπάταλη στα συναισθήματά σου , διότι κάνεις μπαμ ότι είσαι λιγάκι "θυμα" με τις φιλίες ( εμπειρία σπικινγκ) . δηλαδή όταν θα έχει πρόβλημα ή αναγκη κάποιος θα τρέξεις , βάζοντας στην άκρη τις δικές σου αναγκες...και παραπονιέσε γιατί δεν κάνουνε το ίδιο και οι άλλοι. γιατί οι άλλοι απλά κοιτάνε την πάρτη τους , και όχι ακριβώς το συμφέρον τους , και βάζουνε τις ανάγκες τους πάνω απο τις ανάγκες των άλλων...και αυτό πιστεψέ με δεν είναι κακό......Εσύ τρέχεις για να τους ικανοποιήσεις όλους , ενώ οι άλλοι οχι , και δίνεις τα πάντα , με την ελπίδα να πάρεις πίσω.... ....Μεγα λάθος....κανεις δεν είναι υποχρεωμένος να σου δώσει τίποτε, το δόυναι λαβείν που λες , είναι μεγαλύτερο συμφέρον απο αυτούς που κατηγορείς....!!!! Είναι σαν εμπορική συμφωνία..... Να θυμάσαι ότι "φιλία είναι μια ερωτική σχέση που τις λείπει το πήδημα...." . Είναι ο καλύτερος-κατ'εμε- ορισμός της. Ο φίλος είναι αυτός που σου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα , γουστάρεις μαζί του , περνάς καλά , σε κάνει να νιώθεις καλά. Όπως καταλαβαίνεις , αυτό μπορείς να το έχεις απο 1,2 το πολύ 3 ανθρώπους στην ζωή σου , όχι παραπάνω. Και είναι δύσκολο να το βρεις ειδικά στις μέρες μας.... Άλλο παρέα , άλλο φίλοι.... Αυτά , hope I helped.....
Anastazio Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 για να απαντησω στα πρωτα ποστς της τοπικ σταρτερ. αφου βλεπεις οτι οι φιλες σου δεν τραβανε απλα παρατατες, δεν ειστε ζευγαρι παντρεμενο με παιδια. κατα την γνωμη μου οι φιλες που κρατας απο την παιδικη ηλικια ειναι η πλεον ψευτικες γτ οταν τις αρχισες δεν ειχες κριση. οποτε παρακατω. δευτερον φιλια μεταξυ αντρων και γυναικων (στρειτ και οι δυο) δεν υπαρχει. ολοι οι αντρες που θεωριτικα εχω μαζι τους φιλικη σχεση (δεν μιλαω για απλους γνωστους) εχουν εκφραση την επιθυμια να με πηδηξουν (και καποιοι το καταφεραν γτ κι εγω ανθρωπος ειμαι ) ακομα κι αυτοι που ορκιζονταν οτι δεν ειμαι ο τυπος τους και οτι δεν τους αρεσω, ακομα και παλιοι συμαθητες που γνωριζομαστε απο 3-4 χρονων και προσωπικα τους βλεπω σαν αδερφια. αρα κοριτσακια ξυπνατε τα πατε καλα μαζι τους γτ καταβαθος τους γυαλιζεται. υπαρχουν βεβαια και ορισμενες εξαιρεσεις αλλα πολυ σπανια. τριτων περι γυναικειων φιλιων. δεν γινεται να εχεις 10 κολλητες. δεν ειναι απλα ολες κολλητες σου. οι καλοι φιλοι (γενικα) μετριουνται στο ενα χερι και ειναι αυτοι που αποδεδειγμενα δεν θα σου κανουν πουστια. εχω βρεθει και στην θεση της καλης και της κακιας, οι περιστασεις αλλαζουν το ιδιο και οι ανθρωποι. αλλα να μην γενικολογουμε οπως ακουσα απο μια αριστουχο συμφοιτητρια μου που την ειχα για εξυπνη και κοντεψα να χασω το μαλλι μου "οι φιλες ειναι εχθροι, ολες προσπαθουν να σου φαν τον αντρα" οκ τι της απαντας εκει; μηπως "οι γκομενοι σου ειναι χαλια καμια δεν τους θελει" μηπως " αμα δεν εισαι ικανη να τους κρατησεις δεν φταινε οι αλλες" μηπως νομιζεις οτι θελω να σου φαω τον γκομενο και με φοβασαι; μηπως εισαι τελικα πανηλιθια και μπλεκεις μονο με πουτανες φιλες; η μηπως ολες οι φιλες που ειχες ηταν ψευτικες γιατι ειναι τοσο δυσκολο ουτε ενα γαμημενο 10% των γυναικων να μη μπορει να σκεφτει αναλογα?!anyway...keep walking,το χεις... (α καλα... τωρα πηρα πρεφα οτι το θρεντ ειναι "to be continued..." απο περσυ..)
evabb Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 γιατι ειναι τοσο δυσκολο ουτε ενα γαμημενο 10% των γυναικων να μη μπορει να σκεφτει αναλογα?!anyway...keep walking,το χεις... (α καλα... τωρα πηρα πρεφα οτι το θρεντ ειναι "to be continued..." απο περσυ..) θενκς
antuansupra Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 (α καλα... τωρα πηρα πρεφα οτι το θρεντ ειναι "to be continued..." απο περσυ..) αυτο δεν ειναι τιποτα,σημερα καποιος απαντησε σε θεμα του 2002 (ναι καλα διαβασες!!!!):whistle: πηγα να γραψω και εγω αλλα 5' λεπτα πριν το κλειδωσανε (γα@@το):cry:
markosf1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Διάβασα κάπου εδώ ότι φιλία κρατάει μέχρι το γυμνάσιο και θα συμφωνήσω απόλυτα. Όσο μεγαλώνουμε σκεφτόμαστε πιο πονηρά και περισσότερο, το συμφέρον μας. Μπαίνουν στο παιχνίδι οι γυναίκες, τα λεφτά, η δουλειά και οι υποχρεώσεις.. και χάνουμε το νοήμα της φιλίας.(Απλά θυμηθείτε αν σκεφτήκατε ποτέ να αλλάξετε παρέα επειδή η δικοί σας φίλοι ήταν μπακούρια) Όσο για την φιλία μεταξυ γυναικών δεν θα το σχολιάσω καν γιατί δεν υπάρχει, τρώγονται μεταξύ τους και έχουν απίστευτη ζήλια μεταξύ τους, η μια θάβει την άλλη πισώπλατα αλλά όταν είναι μαζί το παίζουν κολλητούλες. Η φιλία μεταξύ γυναικών δεν κρατάει πάνω από 3 χρόνια. Στην φιλία μεταξύ γυναικών-αντρών .. πάντα κάτι κρύβεται όχι όμως και από τις δύο μεριές. Συνήθως ο άντρας το πάει κάπου αλλού...
kate23 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Χαχα ναι είναι λίγο περσινό το θρεντ αλλά μην φανταστείς ότι έχουν φτιάξει τα πράγματα. (με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ.) @ zazik το θέμα μου δεν είναι να τις κρατήσω για να νοιώθω εγώ ασφαλής. Γενικώς δεν με ενοχλεί να είμαι μόνη μου και τέτοια, οπότε δεν είναι ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε παρέα. Τώρα πια μιλάω αρκετά μόνο με μία απο τις 4 "φίλες" μου. Και λέγοντας αρκετά εννοώ έτσι να δω τι κάνει ή να δει εκείνη τι κάνω, τίποτα περισσότερο. Με τις άλλες 3 λέμε κανα γεια μέσω facebook. (για να φανταστείτε που έχουμε φτάσει.)
evabb Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Διάβασα κάπου εδώ ότι φιλία κρατάει μέχρι το γυμνάσιο και θα συμφωνήσω απόλυτα. Όσο μεγαλώνουμε σκεφτόμαστε πιο πονηρά και περισσότερο, το συμφέρον μας. Μπαίνουν στο παιχνίδι οι γυναίκες, τα λεφτά, η δουλειά και οι υποχρεώσεις.. και χάνουμε το νοήμα της φιλίας.(Απλά θυμηθείτε αν σκεφτήκατε ποτέ να αλλάξετε παρέα επειδή η δικοί σας φίλοι ήταν μπακούρια) Όσο για την φιλία μεταξυ γυναικών δεν θα το σχολιάσω καν γιατί δεν υπάρχει, τρώγονται μεταξύ τους και έχουν απίστευτη ζήλια μεταξύ τους, η μια θάβει την άλλη πισώπλατα αλλά όταν είναι μαζί το παίζουν κολλητούλες. Η φιλία μεταξύ γυναικών δεν κρατάει πάνω από 3 χρόνια. Στην φιλία μεταξύ γυναικών-αντρών .. πάντα κάτι κρύβεται όχι όμως και από τις δύο μεριές. Συνήθως ο άντρας το πάει κάπου αλλού... εισαι γυναικα και ξερεις απο φιλια γυναικων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα