Προς το περιεχόμενο

Κουφό μπέρδεμα με γραμμές!Μπορώ να κινηθώ νομικά?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες το πρωι μου συνεβει το απιστευτο!ειμαι συνδρομητης οτε.ξαφνικα σταματαει το ιντερνετ.εχω ενδειξη adsl στο router αλλα δεν αναβει το online.λεω κατι θα επαθε το router.το κλεινω το βγαζω απ την μπριζα το ξαναβαζω μετα απο λιγο παλι τιποτα.ανοιγω το τηλ ολα καλα λειτουργει.παιρνω το 121 (τις βλαβες του οτε) και μου λεει οτι εχει βλαβη!!!!αρχιζω τα παιρνω στο κρανιο (δεν ειναι η πρωτη φορα που εχω προβλημα με το ιντερνετ).δεν ξερω πως το σκεφτηκα εκεινη την ωρα κανω ενα τηλ απο το σταθερο στο κινητο μου.εκει επαθα σοκ!η γραμμη μου ειχε αλλαξει νουμερο!!!τελικα καταφερνω να παρω τον οτε απο αλλο σπιτι και μου λενε οτι αυτο το νουμερο ανηκει στην HOL και ειναι σε κοντινη μου διευθυνση.καποια στιγμη χτυπαει το σταθερο και φυσικα επαιρναν στο στον συνδρομητη της HOL και οχι σε μενα.εξηγω την κατασταση και μου λενε οτι θα ειδοποιησουν την κατοχο του νουμερου στο κινητο.μετα απο λιγο με παιρνει τηλ στο νουμερο της φυσικα (το σταθερο της που πλεον ειναι δικο μου!!!).μου λεει οτι σημερα θα ερχονταν απο την HOL να μου κανουν την νεα συνδεση.προφανως το λαθος εγινε απο την HOL.στον οτε εν τω μεταξυ μου ειπαν οτι θα στειλουν συνεργειο.το ποτε δεν διευκρινιστηκε.μιλωντας εγω με την κυρια (κατοχο του νουμερου της HOL) της λεω να τους παρει για να δηλωσει την βλαβη.το ιδιο κανω και γω απο το σταθερο μου-της οπως θελετε παρτε το και μου λενε οτι θα επισκευαστει μεχρι το βραδυ.φυσικα ξημερωσε και γω ακομα εχω το αλλο νουμερο.

θελω να ρωτησω λοιπον αν εχει τυχει σε καποιον απο σας και αν μπορω και πως να κινηθω νομικα ή δεν ξερω αλλο πως?ή ειναι αναγκασμενος ο οτε να κανει καποιες ενεργειες?

ευχαριστω

Δημοσ.

Έπαθα και εγώ το ίδιο με την Forthnet μια φορά. Αλλα το πρόβλημα ήταν στις γραμμές του σπιτιού, είχα το τηλέφωνο της απο πάνω μου και αυτή είχε το δικό μου!!! :P Και ότι είχα βάλει Conn-X και δεν μπορούσα να το χαρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...