rebellion Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μολις σημερα πηρα μια νεα οθονη samsung 23" για τον υπολογιστη αλλα παρατηρησα οτι με εξαιρεση τα myphone και insomnia forums τις υπολοιπες ιστοσελιδες τις εχει κεντραρισμενες στο κεντρο και οχι προσαρμοσμενες σε Full Screen οταν εχω την Αναλυση στο maximum (1920 * 1080) Με λιγα λογια δεν μου δειχνει τα site σε πληρη οθονη οταν τρεχω 1.920 * 1080. -Υπαρχει τροπος να μου τρεχουν τα site σε Full Screen σε 1.920 * 1.080 ??????? -Για ποιο λογο το myphone κ το insomnia μου τρεχουν κανονικα σε full screen στην ιδια αναλυση??????
Ic3m@N Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν έχει σχέση με την ανάλυση της οθόνης σου αλλά με το σχεδιασμό του κάθε site... άλλα έχουν τον λεγόμενο "fluid" σχεδιασμό και φαίνονται full screen σε όλες τις αναλύσεις και άλλα είναι fixed σε ένα συγκεκριμένο πλάτος άσχετα με την ανάλυση...
rebellion Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν έχει σχέση με την ανάλυση της οθόνης σου αλλά με το σχεδιασμό του κάθε site... άλλα έχουν τον λεγόμενο "fluid" σχεδιασμό και φαίνονται full screen σε όλες τις αναλύσεις και άλλα είναι fixed σε ένα συγκεκριμένο πλάτος άσχετα με την ανάλυση... και δε μου λες.γιατι μεγαλα site οπως facebook κ youtube επιλεγουν το fixed σχεδιασμο και οχι το fluid( full screen)?Θελω να πω θεωρειται καλυτερος ο fixed σχεδιασμος για ενα site?
Ic3m@N Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερο και χειρότερο... θέμα προσωπικής επιλογής του κάθε σχεδιαστή είναι...
rebellion Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερο και χειρότερο... θέμα προσωπικής επιλογής του κάθε σχεδιαστή είναι... οκ φιλε μου thanx a lot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.