Προς το περιεχόμενο

Τι ηχεία να παρω?(για dj)

bokoboko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλο παιδες!

Λοιπον,παιζω μουσικη,εχω μηχανημτα(2 players,1μικτη) και τα συνδεω με το στερεοφωνικο..αλλα εχουν αρχησει κ χαλανε τα ηχεια του στερεοφωνικου κ μου χουν σπασει τα νευρα.

Μου πετανε κατι συχνοτητες οτι νανε..Λεω να παρω 2 ηχεια που να εχουνε ενισχυτη πανω να μη χρησιμοποιω το στερεοφωνικο.Γυρω στο 100αρικο..

Εχω πορωση με τον ηχο και δε γουσταρω να παρω μουφα ηχεια..Με ενδιαφερει οσο τιποτα αλλο η ποιοτητα του ηχου που θα βγαζουν..

Δε ξερω απο ηχεια οποτε εκανα ενα θεματακι οποιος γνωριζει κατι να βοηθησει..

Μονο για να παιζω μουσικη τα θελω

Αντε γιατι ανοιγει κ ο καιρος και θελω να βαρεσω!!!

(ασχετο,το θεμα καλα το βαλα?η αλλου επρεπε?)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτοενισχυόμενα ηχεία με τόσα χρήματα που διαθέτεις,δεν νομίζω να βρεις.Γενικότερα οι τιμές τους ξεκινάνε απο 150ευρώ περίπου το κομμάτι.

Η άλλη εναλλακτική είναι να πάρεις τα κανονικά παθητικά 2 δρόμων που ξεκινάνε απο 60ευρώ το κομμάτι.Το πρόβλημα είναι ότι γι'αυτά χρειάζεσαι ενισχυτή:-(

Δύο λύσεις υπάρχουν:

1.Κάνεις μια επένδυση για ενισχυτή και ηχεία απο τώρα.

2.Ψάχνεις στα μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

για να παρεις ετσι απλα καλα εππαγελματικα ηχεια για ερασιτεχνικη χρηση για party πρεπει να ανεβασεις κατα πολυ το budget γυρω στα 300 εισαι καλα για να παρεις κατι...

Δημοσ.

guys..θελω να τα παρω για μενα μονο οχι για παρτι κ τετοια..ασπουμε οτι χρησιμοποιω τον ενισχυτη του στερεοφωνικου...πειτε καμια προταση ισως βαλω κανα 50αρικο παραπανω αλλα μεχρι εκει κ αν...

Ειμαι φοιτητης τωρα οταν τελειωσω θα παρω τοτε τα καλα(σε κανα 1,5 χρονο δηλαδη)...

Πειτε μου απο σκρουτζ ξερω γω..λαρισα μενω..θελω να παρω οποσδηποτε δε τη παλευω με αυτα που εχω για πεταμα ειναι..δε παιζω μουσικη στο σπιτι τελευταια γιατι ξερω εκει που θελω να κουσω το μπασο μου,βουηζει ολο το σπιτι με λιγο μπασο απο το μικτη,οι μεσσαιες...καλα εκει γινεται παρτυ οτι νανε..τα ψηλα το ιδιο...

πειτε καμια προταση να παρω..οτι λυση νομιζετε ειναι καλυτερη :)

για παραδειγμα οταν ειχα παρει το στερεωφονικο τα ηχεια ηταν τζιτζι..κ τα τσιτωνα κ κομπλε ο ηχος..οποτε εστω καπου εκει η ποιοτητα αν κ καλυτερα θα θελα αλλα δεν εχω πολλα φραγκα τωρα.. :(

Σκεφτομαι ο αλλος δινει 70 κ παιρνει 5.1 για το pc...ε εγω με 100 κ κατι δε μπορω να παρω κατι καλο?

Δημοσ.

Και εγώ φοβάμαι ότι δε θα πάρεις κάτι που να σε καλύψει με 100 ευρώ.

Ούτε και τα mini monitor δε νομίζω να σε καλύψουν από μπάσο – εντάσεις ενώ και πάλι θα σου πρότεινα να δώσεις παραπάνω από 100 ευρώ.

Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.thomann.de/gr/cat.html?gf=active_loudspeakers_fr&oa=pra για ενεργά και ΙΜΗΟ απέφυγε τα πολύ οικονομικά τύπου ‘the box’ πήγαινε έστω για behringer.

Δες και στην tele http://www.tele.gr/HTML/CA34.HTM αν και πάλι δε ξέρω εάν θα σε καλύπτουν.

Στη Λάρισα θα βρεις μαγαζιά επαγγελματικού ήχου – οπότε μην αγοράζεις εάν δεν ακούσεις πρώτα!

Δημοσ.

Φιλαρακι αυτα που προτεινεις μπασο θα εχουν?Επισης δε βγαζουν τρελα ντεσιμπελ αυτα?

Για μενα τα θελω υποψην...Σε πολυκατοικια μενω κ οταν παιζω ακουγεται αρκετα δυνατα..μαυτα που προτεινεις δε θα ακουγεται σε ολο το τετραγωνο?δε ξερω μου φενονται too much...σευχαριστω παντως

Οσο για την αγορα δε ξερω καθολου οτι μου πειτε αυτο θα αγορασω..τι να σας πω...αμα παω θα με βαλει να το ακουσω κ θα ειναι κομπλε ο ηχος..που θα καταλαβω..γιαυτο πειτε μου τι να παρω κανα μοντελο κατι να παω να τελειωνω :)

Δημοσ.

Tι στερεοφωνικο εχεις με τι ηχεια?

Τι αλλα μηχανηματα εχεις(μεικτη/πηγες)?

Τι μουσικη παιζεις/ακους?

Αν μας πεις τα παραπανω ισως καταλαβουμε καλυτερα τις αναγκες σου...

Υ.Γ Μηπως να επενδυες σε ενα καλο ημιεπαγγελματικο σετ headphones?

Δημοσ.

Tι στερεοφωνικο εχεις με τι ηχεια?

Τι αλλα μηχανηματα εχεις(μεικτη/πηγες)?

Τι μουσικη παιζεις/ακους?

Αν μας πεις τα παραπανω ισως καταλαβουμε καλυτερα τις αναγκες σου...

Υ.Γ Μηπως να επενδυες σε ενα καλο ημιεπαγγελματικο σετ headphones?

Δημοσ.

στερεοφωνικο με τα ηχεια τους---philips c399----http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=FW-C399/22&scy=gb&slg=en

πισω εχει τις κλασικες υποδοχες για ηχεια με γυμνο καλωδιο(2 μαυρα,2 κοκκινα),η μια υποδοχη(ασπρο κοκκινο)εχει χαλασει κ δε κανει επαφη οποτε τα βαζω κ τα 2 ηχεια σε μια υποδοχη..το ξερω μαμακια αλλα τι να κανω)

μικτης: pioneer 400αρη

player:παλι Pioneer(ενα 800αρη κ ενα 600αρη )

ακουστικα τα pioneer

House παιζω πιο πολυ κ progressive

Δε θελω ακουστικα φιλαρακι ασε που ειμαι μια χαρα μαυτα που εχω αλλα θελω να ακουω δυνατα τη μουσικη :-)

Επειδη θα κατσω κανα 1,5 χρονο τωρα οτι κ να παρω δε παιζει να χαλασει οποτε ασ μη παρω κ τπτ καλο κ οταν τελειωσω τη σχολη οπως σας ειπα αγοραζω καλα που θα μου κρατησουν χρονια...Τι μπορω να κανω αυτη τη στιγμη?

Αν μπορειτε πειτε μοντελο ή μοντελα να τα ψαξω τιμες κ να ρωτησω κ εδω λαρισα τι παιζει:-)

Δημοσ.

στερεοφωνικο με τα ηχεια τους---philips c399----http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=FW-C399/22&scy=gb&slg=en

πισω εχει τις κλασικες υποδοχες για ηχεια με γυμνο καλωδιο(2 μαυρα,2 κοκκινα),η μια υποδοχη(ασπρο κοκκινο)εχει χαλασει κ δε κανει επαφη οποτε τα βαζω κ τα 2 ηχεια σε μια υποδοχη..το ξερω μαμακια αλλα τι να κανω)

μικτης: pioneer 400αρη

player:παλι Pioneer(ενα 800αρη κ ενα 600αρη )

ακουστικα τα pioneer

House παιζω πιο πολυ κ progressive

Δε θελω ακουστικα φιλαρακι ασε που ειμαι μια χαρα μαυτα που εχω αλλα θελω να ακουω δυνατα τη μουσικη :-)

Επειδη θα κατσω κανα 1,5 χρονο τωρα οτι κ να παρω δε παιζει να χαλασει οποτε ασ μη παρω κ τπτ καλο κ οταν τελειωσω τη σχολη οπως σας ειπα αγοραζω καλα που θα μου κρατησουν χρονια...Τι μπορω να κανω αυτη τη στιγμη?

Αν μπορειτε πειτε μοντελο ή μοντελα να τα ψαξω τιμες κ να ρωτησω κ εδω λαρισα τι παιζει:-)

Δημοσ.

Επειδη το αδερφακι μου ειναι αρρωστακι με το djλικι και εψαχνε κανα 2μηνο τι ηχεια να παρει και επιτελους μετα απο εξοντωτικη ερευνα αγορας κατεληξε

πηρε πριν κανα 3μηνο αυτα τα monitor : http://www.dv247.com/studio-equipment/m-audio-studiophile-bx5a-deluxe-active-studio-monitor-speakers--48624

ΠΙστευω ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που θες και το καταστημα ειναι πολυ καλο.Καλυτερα κανε λιγο οικονομια και παρε αυτα παρα να δωσεις ενα κατοσταρικο για ηχεια στην κυριολεξια "της πλακας".

Δημοσ.

Επειδη το αδερφακι μου ειναι αρρωστακι με το djλικι και εψαχνε κανα 2μηνο τι ηχεια να παρει και επιτελους μετα απο εξοντωτικη ερευνα αγορας κατεληξε

πηρε πριν κανα 3μηνο αυτα τα monitor : http://www.dv247.com/studio-equipment/m-audio-studiophile-bx5a-deluxe-active-studio-monitor-speakers--48624

ΠΙστευω ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που θες και το καταστημα ειναι πολυ καλο.Καλυτερα κανε λιγο οικονομια και παρε αυτα παρα να δωσεις ενα κατοσταρικο για ηχεια στην κυριολεξια "της πλακας".

Δημοσ.
Φιλαρακι αυτα που προτεινεις μπασο θα εχουν?Επισης δε βγαζουν τρελα ντεσιμπελ αυτα?

Για μενα τα θελω υποψην...Σε πολυκατοικια μενω κ οταν παιζω ακουγεται αρκετα δυνατα..μαυτα που προτεινεις δε θα ακουγεται σε ολο το τετραγωνο?δε ξερω μου φενονται too much...σευχαριστω παντως

Οσο για την αγορα δε ξερω καθολου οτι μου πειτε αυτο θα αγορασω..τι να σας πω...αμα παω θα με βαλει να το ακουσω κ θα ειναι κομπλε ο ηχος..που θα καταλαβω..γιαυτο πειτε μου τι να παρω κανα μοντελο κατι να παω να τελειωνω :)

Αυτά που σου πρότεινα παραπάνω έχουν και μπάσο και db. Και θα μπορείς να ‘την δείς’ και ημι-επαγγελματικά για party.

Τελικά πιθανά η καλύτερη λύση για εσένα να είναι τα Mini-monitors :-)

Τώρα για το εάν θα ακούσεις διαφορές κάνοντας ακροάσεις ηχείων - Είμαι σίγουρος και σε προτρέπω. Απλά φρόντισε όπως είπα παραπάνω να έχεις τα δικά σου CD με μουσική που παίζεις/ακούς χρόνια και αγαπάς.

Γενικά ο ενημερωμένος καταναλωτής ποτέ δε χάνει :-) Και στον ήχο τι καλύτερο από το να δοκιμάσεις τις μουσικάρες σου.

Δημοσ.

Αυτά που σου πρότεινα παραπάνω έχουν και μπάσο και db. Και θα μπορείς να ‘την δείς’ και ημι-επαγγελματικά για party.

Τελικά πιθανά η καλύτερη λύση για εσένα να είναι τα Mini-monitors :-)

Τώρα για το εάν θα ακούσεις διαφορές κάνοντας ακροάσεις ηχείων - Είμαι σίγουρος και σε προτρέπω. Απλά φρόντισε όπως είπα παραπάνω να έχεις τα δικά σου CD με μουσική που παίζεις/ακούς χρόνια και αγαπάς.

Γενικά ο ενημερωμένος καταναλωτής ποτέ δε χάνει :-) Και στον ήχο τι καλύτερο από το να δοκιμάσεις τις μουσικάρες σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...