bokoboko Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Παιδες,αυτα τα m-audio βx5a,τι ειδοδο εχουνε? εχω τον 400αρη μικτη pioneer... Πισω στα ηχεια εχει: XlR και TRS για εισοδο... Εγω εχω εξοδο απο το μικτη το κλασσικο καλωδιακι που ειναι ασπρο-κοκκινο ή μαυρο-κοκκινο ξερετε...Τι κανω???? Τελικα τα χτυπησα! Μου ειπε αυτος απο το μαγαζι οτι θα μου φτιαξει ενα καλωδιο...γινεται η συνδεση... Αντε κ ο θεος βοηθος!
Dj_kourampies Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Παιδες,αυτα τα m-audio βx5a,τι ειδοδο εχουνε? εχω τον 400αρη μικτη pioneer...Πισω στα ηχεια εχει: XlR και TRS για εισοδο... Εγω εχω εξοδο απο το μικτη το κλασσικο καλωδιακι που ειναι ασπρο-κοκκινο ή μαυρο-κοκκινο ξερετε...Τι κανω???? Τελικα τα χτυπησα! Μου ειπε αυτος απο το μαγαζι οτι θα μου φτιαξει ενα καλωδιο...γινεται η συνδεση... Αντε κ ο θεος βοηθος! RCA σε RCA καλώδιο θα πάρεις με 2 ανταπτοράκια RCA σε καρφιά για την πλευρά των ηχείων. Αυτή η pioneer δε την παλεύει καθόλου με τους μίκτες, επαγγελματικός μίκτης σου λέει και βγάζει unbalanced RCA
atropa Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 RCA σε RCA καλώδιο θα πάρεις με 2 ανταπτοράκια RCA σε καρφιά για την πλευρά των ηχείων. Αυτή η pioneer δε την παλεύει καθόλου με τους μίκτες, επαγγελματικός μίκτης σου λέει και βγάζει unbalanced RCA τη περίμενες να βγάζει μωρέ? balanced trs?... όλοι οι dj mixers κατά κύριο λόγο έχουν rca για να είναι συμβατή με όλους τους dj. εμείς όποτε παίζουμε live έχουμε rca μαζί μας και trs ανταπτορες στη τσάντα σε περίπτωση που έχουν και καμία live consola on stage!
Dj_kourampies Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 τη περίμενες να βγάζει μωρέ?balanced trs?... όλοι οι dj mixers κατά κύριο λόγο έχουν rca για να είναι συμβατή με όλους τους dj. εμείς όποτε παίζουμε live έχουμε rca μαζί μας και trs ανταπτορες στη τσάντα σε περίπτωση που έχουν και καμία live consola on stage! Balanced XLR θα έπρεπε να βγάζει. Απλά είναι κωμικοτραγικό να γράφει πάνω "professional" ένας μίκτης με αυτό το headroom και χωρίς balanced out.
Tigran Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Σαν τα BX5a και BX8a δεν έχει... Δεν είναι τυχαίο που όλα τα επαγγελματικά στούντιο δουλεύουν με τα συγκεκριμένα ηχεία. Τώρα το ότι το έχει ο άλλος στο σπίτι του, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά. Μπορεί να κάνει home recording, mixing, mastering ή να τα έχει απλά για να απολαμβάνει την μουσική του.
atropa Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Σαν τα BX5a και BX8a δεν έχει...Δεν είναι τυχαίο που όλα τα επαγγελματικά στούντιο δουλεύουν με τα συγκεκριμένα ηχεία. Τώρα το ότι το έχει ο άλλος στο σπίτι του, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά. Μπορεί να κάνει home recording, mixing, mastering ή να τα έχει απλά για να απολαμβάνει την μουσική του. δεν είναι τυχαίο που όλα τα επαγγελματικά στούντιο δουλεύουν με dynaudio, adam, genelec, klein and hummel και όχι με τα ρημάδια τα m-audio... είναι μέτριο ηχείο για begginers σε παραγωγή μουσικής και σχετικά καλό για dj's. τα είχα πριν καμιά 3-4 ( bx8a ) χρόνια και είναι απο τα χειρότερα ηχεία για να κάνεις παραγωγή και ακόμα περισσότερο για mastering... η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν πολύ καλλίτερες επιλογές στα ίδια λεφτά ( samson, krk, yamaha, mackie.. ) εδώ και 3 χρόνια έχω ενα ζευγάρι dynaudio bm5a και ενα ζεύγος adam a5. δεν υπάρχει καμία μα καμία απολύτως σύγκριση τον m-audio με τα dynaudio ούτε στη διαύγεια ούτε στο stereo imaging ουτε στο πως ακούγονται οι μίξης που κάνεις στα dynaudio/adam σε μεγάλα ηχοσυστηματα σε festival/club. τα m-audio μου πήραν 2 χρόνια να μάθω πώς περνάνε τη μίξη σε άλλα ηχοσυστηματα που τα dynaudio απλά σχεδόν οτι άκουγα έτσι ακουγόταν παντού σε 1-2 μηνες. πρέπει να ξέρεις τη λες πριν μιλήσεις και ειδικά όσο αφορά τον ήχο. χωρίς να θέλω να φανώ αλαζόνας η ψωναρα αλλά στο λέω γιατί είμαι ηχολήπτης παραγωγός απο το 1996 με αρκετές κυκλοφορίες σε δισκογραφικές ανά τον κόσμο.. και έχω δουλέψει σε παμπολα στούντιο και δεκάδες διαφορετικά studio monitor με τα χρόνια! πφφφ... βγηκε πολυ αλαζονικο προς τα εξω τελικα... :fear: :mrgreen:
warewolf Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 http://stock.kinotechniki.gr/category/speaker-pro κοιτα εδω για stock τιμες
bokoboko Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Καλα ρε atropa συγνωμη κιολας..ειναι τοσο καιρο το θεμα εχουν γραφτει καποιες αποψεις,ρωταω και ξαναρωταω επειδη δε ξερω χριστο απο ηχεια και μαρκες,λεω οτι τα χτυπησα και ερχεσαι μετα κ γραφεις αυτο το ποστ? ε τι να σου πω ρε φιλε..το μονο που καταφερες ειναι να με ξενερωσεις... Μπορει να εισαι οτι εισαι αλλα ας απαντουσες τοσο καιρο οχι τωρα ελεος... Τα m-audio ειναι ετσι ειναι αλλιως..τωρα? πλακα μας κανεις? Αν ειναι να προτεινεις κατι πες καποιο συγκεκριμενο μοντελο..Οχι μονο μαρκες...μπας κ προλαβω κ ακυρωσω τη παραγγελια Τελικα θα δωσω μεχρι 195..ουτε ευρω παραπανω..
atropa Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 λες να το ειδα και να μην απαντησα? στα ιδια φραγκα παρε samson.. http://www.gpanagopoulos.com/eshop/gr/samson-media-one-5a-pair.html με 195ε βεβαια δεν εχεις και πολλες επιλογες.. για dj βεβαια και με τα m-audio εισαι οκ! η απαντηση πηγαινε στο φιλο που ελεγε οτι τα m-audio τα βρισκεις σε ολα τα στουντιο... οποτε μην αρπαζεσαι τη δουλεια σου θα την κανεις αφου δεν εχεις σκοπο να φτιαξεις μουσικη αλλα απλα να κανεις djing!
bokoboko Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 αρπαζομαι γιατι ξοδευω λεφτα γιαυτο...κ εφοσον ειπαν οτι ειπαν τα παιδια κ τους ευχαριστω για τη βοηθεια τους(κ εσενα),κατεληξα σε m-audio κ ποσταρα οτι τα παρηγγειλα..κ μετα βλεπω το δικο σου ποστ... Αμα καποιος ειναι νουμπας στο συγκεκριμενο θεμα οπως εγω,δε πρεπει να δεινετε τετοιες απαντησεις γιατι ο αλλος αμα δε ξερει γρι δε ξερει ποιον να πρωτοακουσει.. Δεν αμφισβητω οτι τα m-audio θα ειναι κομπλε,απλα οταν γραφεις στο ποστ σου οτι μιξαρω,παργωγη απο δω απο κει,ε δε μπορω να βασιστω στους αλλους παρα σε σενα πιστευω λογικο ειναι..εννοω οτι μαλλον ξερεις κατι παραπανω οποτε γιατι να μη παρω με τα ιδια τα λεφτα κατι καλυτερο? Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας,για αλλη μια φορα οι χρηστες του insomnia βοηθησαν να στε καλα παιδια.. Απλα στις απαντησεις σας να προσεχετε τι θα λετε γιατι μπορει να μη ξερετε μη το κανετε το λαθος,κ οταν αυτος που θελει να αγορασει κατι δε ξερει απο αυτα σας εμπιστευεται ουσιαστικα τα λεφτα του...φιλικα παντα ετσι? Πηγα να το κανω κ γω αυτο το λαθος...το απεφυγα.. Και παλι σας ευχαριστω κ εκτιμω τις απαντησεις σας
atropa Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 με τα m-audio θα εισαι κομπλε για τη δουλεια που θες... ξαναλεω οτι απαντησα στον tigran.
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 κοιτα.εγω προτινω να παρεις αυτα,τα οποια ειναι μεν monitor αλλα για Studio και Party animal φασεις,αλλα απο ηχο,γ***μανε.. ειχα αγορασει το παλαιοτερο μοντελο αυτων και στον σταθμο που παιζειη αδερφη μου εχουν 3 ζευγαρια απο δαυτα,Εξαιρετος ηχος ,δε ριχνουν σπιτι(σε αντιθεση με τα αυτοενισχυομενα)και τιμη χμμ...Επισης ψαξε και για αυταειναι ιδιου βελινεκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.