Προς το περιεχόμενο

Samsung Omnia II

pontios16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες...!

Λέω να αγοράσω καινούργιο κινητό και σκέφτηκα το ομνια 2.

από ότι βλέπω το κινητό είναι απλά φοβερό!!! αλλά θα ήθελα γνώμες και από εσάς αν γίνεται και αν θέλετε δώστε καμιά δεύτερη επιλογή!

Μόνο sonyericsson kai Lg μη μου δείχνετε γιατί τις έχω "άχτι" αυτές τις δύο!

Α και μια απορία!!! αυτό το smartphone λέγετε κανονικά GT i8000 Omnia II?

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τοχω εγω απο τοτε που κυκλοφορησε,εξαιρετικο κινητο,το καλυτερο στα λεφτα του.

παρτο με κλειστα ματια!

Μιας και το εχεις για πες μου σε παρακαλω πως μπορουμε να το κανουμε να μην μπαινει internet παρα μονο μεσω WiFi ? Το WiFi που το ενεργοποιουμε ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

απλα βαζεις το nodata και με αυτον τον τροπο απενεργοποιεις τον παροχο και το δουλευεις μονο με το wi-fi.

το wi-fi σου το ενεργοποιεις απο ρυθμισεις>ρυθμισεις δικτυου>wi-fi

Δημοσ.
απλα βαζεις το nodata και με αυτον τον τροπο απενεργοποιεις τον παροχο και το δουλευεις μονο με το wi-fi.

το wi-fi σου το ενεργοποιεις απο ρυθμισεις>ρυθμισεις δικτυου>wi-fi

Ευχαριστω.Στο nodata κανουμε disable τις εφαρμογες για mms και web απο παροχο ?

Δημοσ.
Από λογισμικό και παιχνίδια τη λέει σαν κινητό? έχει υποστήριξη? και γκάμα downloads?

Άποψη μου , να δεις και κάτι σε Htc Legend (430€) για να έχεις γκάμα εφαρμογών και games κατευθείαν προσβασιμα από το κινητό σου. Είναι android συσκευή.

Επίσης το Omnia τρέχει windows mobile τα οποία θεωρούνται "τελιωμενα" μιας και βγαίνει νέα πλατφόρμα και θα ριχτεί το βάρος εκεί. Εγώ που το έχω δουλέψει λίγο , είναι ένα κλασικό Windows mobile κινητό , χωρίς capacitive τεχνολογία οθόνης (χειρότερο στην απόκριση αφής) και τιγκα στο πλαστικό.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Άποψη μου , να δεις και κάτι σε Htc Legend (430€) για να έχεις γκάμα εφαρμογών και games κατευθείαν προσβασιμα από το κινητό σου. Είναι android συσκευή.

Επίσης το Omnia τρέχει windows mobile τα οποία θεωρούνται "τελιωμενα" μιας και βγαίνει νέα πλατφόρμα και θα ριχτεί το βάρος εκεί. Εγώ που το έχω δουλέψει λίγο , είναι ένα κλασικό Windows mobile κινητό , χωρίς capacitive τεχνολογία οθόνης (χειρότερο στην απόκριση αφής) και τιγκα στο πλαστικό.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αυτο ειναι ενα σημαντικο του μειονεκτηκα σε σχεση με το HD2 που μαζι με το μηλοφωνο ειναι τα μονα νομιζω με τετοια οθονη αν δεν κανω λαθος.

• Moderators
Δημοσ.
Αυτο ειναι ενα σημαντικο του μειονεκτηκα σε σχεση με το HD2 που μαζι με το μηλοφωνο ειναι τα μονα νομιζω με τετοια οθονη αν δεν κανω λαθος.

Οντως ειναι μειον, αλλα με τις διαστασεις τις οθονης και το λειτουργικο που τρεχει δεν θα μπορουσε να ειχε capacitive οθονη διοτι ο χρηστης θα δυσκολευοταν παρα πολυ να επιλεξει καποιες ρυθμισεις (γι'αυτο και η γραφιδα που παρεχεται συνηθως σε τετοιες συσκευες). Με την 4,3 του HD2 σαφως δεν υπαρχει θεμα φανταζομαι :-)

Δημοσ.
Οντως ειναι μειον, αλλα με τις διαστασεις τις οθονης και το λειτουργικο που τρεχει δεν θα μπορουσε να ειχε capacitive οθονη διοτι ο χρηστης θα δυσκολευοταν παρα πολυ να επιλεξει καποιες ρυθμισεις (γι'αυτο και η γραφιδα που παρεχεται συνηθως σε τετοιες συσκευες). Με την 4,3 του HD2 σαφως δεν υπαρχει θεμα φανταζομαι :-)

Οχι δεν υπαρχει προβλημα και η μη αναγκη γραφιδας ηταν καθοριστικη που το αγορασα. Ιδια καλη οθονη εχει και το μηλοφωνο που ειναι σε διαστασεις Omnia II.

Δημοσ.

Θα το ήθελα με περισσότερη RAM.Τα 256 mb τα βρισκω λίγα ειδικά για απαιτητικούς χρήστες.Επίσης θεωρώ πολύ αρνητικό την έλλειψη δυνατότητας αναβάθμισης σε Windows Phone 7 Series.Η οθόνη του είναι πραγματικά καταπληκτική αλλά τι να το κανεις οταν πολλές φορες χρειάζεσαι γραφίδα ,η οποία βέβαια δεν παρέχεται .Και αυτό φυσικά οφείλεται στο λογισμικο του Windows mobile 6.5

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...