Προς το περιεχόμενο

Samsung Omnia II

pontios16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο ειναι ενα σημαντικο του μειονεκτηκα σε σχεση με το HD2 που μαζι με το μηλοφωνο ειναι τα μονα νομιζω με τετοια οθονη αν δεν κανω λαθος.

Μπα από Htc έχουμε , Htc Desire, Legend , Hero , HD mini , Nexus One , Magic και από Motorola to Droid/milestone

αλλά και Samsung I9000 Galaxy , Sony Ericsson XPERIA X10

απο τα οποία αν εξαιρέσουμε το Hd mini είναι όλα για Android με multitouch δυνατότητες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τελικά ποιο καλό κινητό! αύριο θα πάω να πάρω το ομνια 2 εκτός αν μου αλλάξετε σε λίγες ώρες τα μυαλά!!! θέλω samsung πάντως να ξέρετε...

Δημοσ.

λοιπόν έχετε λίγη ώρα να μου αλλάξετε γνώμη για το omnia 2 που εγώ πιστεύω πως είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή!

Δημοσ.
λοιπόν έχετε λίγη ώρα να μου αλλάξετε γνώμη για το omnia 2 που εγώ πιστεύω πως είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή!

Οταν κατι αρεσει σε καποιον δεν υπαρχει λογος να προπαθησει καποιος αλλος να του αλλαξει γνωμη. Περι ορεξεως που λενε.....:-D:-D:-D

Δημοσ.

Μην βιάζεται , κοιτά σε κανά Πλαισιο να δεις πως δουλεύει. Εγώ το θεωρώ δυσχρηστο σαν ΚΙΝΗΤΟ.

Δες το σε σύγκριση με ένα Android

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Moderators
Δημοσ.

Γιαννη platano το spb mobile shell εχει πληρες ελληνικο μενου. Στο hd2 σου το θεωρω must. Ειναι πληρως παραμετροποιησιμο! Αν το βαλεις και εχεις διαθεση να ασχοληθεις λιγακι πες μου να σου στειλω λινκ με ο,τι χρειαστεις. Επιπλεον αν δεν σου αρεσει με ενα uninstall βγαινει :-)

Δημοσ.
]Μην βιάζεται ' date=' κοιτά σε κανά Πλαισιο να δεις πως δουλεύει.[/b'] Εγώ το θεωρώ δυσχρηστο σαν ΚΙΝΗΤΟ.

Δες το σε σύγκριση με ένα Android

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Σωστο.Κι εγω σε συγκριση με το Iphone που ειναι βεβαια ακριβοτερο το θεωρω πιο δυσχρηστο.

---------- Προσθήκη στις 11:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:10 ----------

Γιαννη platano το spb mobile shell εχει πληρες ελληνικο μενου. Στο hd2 σου το θεωρω must. Ειναι πληρως παραμετροποιησιμο! Αν το βαλεις και εχεις διαθεση να ασχοληθεις λιγακι πες μου να σου στειλω λινκ με ο,τι χρειαστεις. Επιπλεον αν δεν σου αρεσει με ενα uninstall βγαινει :-)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Δημοσ.

Τέλος πάντων εγώ πάω να το πάρω...το έχω δει και στη χρήσει του και μου άρεσε πάρα πολύ!... οπότε προχωράω!!! thanks for all guys! θα σας πω την τετάρτη αποτελέσματα...

Δημοσ.
Το πηρε μια γνωστη μου αλλα δεν με εντυπωσιασε....Βεβαιsvw ειναι και ανιση η συγκριση με το δικο μου HTC HD2.

Βεβαια ειναι ανιση η συγκριση καθοτι το Omnia 2 στη σχεση τιμης αποδοσης ειναι μακραν το καλυτερο κινητο στην αγορα.

Δημοσ.
Αυτο ειναι ενα σημαντικο του μειονεκτηκα σε σχεση με το HD2 που μαζι με το μηλοφωνο ειναι τα μονα νομιζω με τετοια οθονη αν δεν κανω λαθος.

και το Nokia Χ6 έχει capacitive, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει την απόκριση του iPhone (του οποίου η οθόνη είναι και ο μοναδικός λόγος που μου πέρασε από το μυαλό να το πάρω, αλλά το θεωρώ πανάκριβο, και για τα γούστα μου και γενικά)

Δημοσ.

παντως κ γω που το αγορασα προχθες μια χαρα μου φενεται.Ειανι λιγο δυσκολο οντως,αλλα φανταζομαι ο λογος θα ειναι του εχω συνηθησει το symbian.Παντως πολυ καλη οθονη συν οτι πιστευω κ γω οτι ειναι το καλυτερο για value for money.Θα μου προτεινετε καμοια καλη εφαρμογη να περασω κ κανα game?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...