arxaggelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φίλε αρχάγκελε! δεν μου βρήκε καμιά θύρα μόνο scanning κάνει! και δεύτερων δεν έχει πουθενά αυτό το ginius driver που ανέφερες!... Υποθέτω ότι το πήρες με το GinusDriver δώρο (όπως εγώ από Cosmote), και όχι με κάποιο άλλο πρόγραμμα (πχ Destinator, Garmin, etc), γιατί το path που έδωσα είναι για αυτό το πρόγραμμα. Πήγες εκεί και παρόλα αυτά δεν βρήκες το giniusdriver.exe; Δεν ξέχασες να βάλεις την κάρτα μνήμης στο κινητό, ε; Όσο για το GpsTest, μπορεί να πάρει λίγη ώρα για να βρει δορυφόρους, μην το κλείνεις στο 2λεπτο. Εγώ ήμουν ταράτσα (180 μοίρες ανοιχτός ουρανός) και έκανε πάνω από 5-6 λεπτά. Αλλά όπως είπε και ο stormrain δεν είναι απαραίτητο πρόγραμμα για να δουλέψει η πλοήγηση, απλα βοηθάει.
pontios16 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εγώ το πήρα απ' το πλαίσιο και μου δώσανε ένα δικό τους πρόγραμμα, το mobilemaps 2009. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα αυτό, πρέπει να του δηλώσω μία θύρα. Εγώ του δηλώνω την com 9 , αλλά αυτό λέει πως δεν υπάρχει σήμα. Δηλαδή σαν να μην υπάρχει δέκτης gps μέσα στη συσκευή. Πως δουλεύει αυτό το πρόγραμμα;
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Τσεκαρε τη θυρα 6. Η τρεξε το προγραμμα που εδωσε ο arxaggelos και δες απο εκει ποια θυρα χρησιμοποιειται. Η πρωτη φορα παντως οντως αργει. Κανε τις δοκιμες σου συντομα ομως διοτι αν παιζει τελικα προβλημα hardware (που για να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω), θα πρεπει να το πας πισω.
pontios16 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Στις γενικές ρυθμίσεις του gps, τι να ρυθμίσω;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εγώ το πήρα απ' το πλαίσιο και μου δώσανε ένα δικό τους πρόγραμμα, το mobilemaps 2009. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα αυτό, πρέπει να του δηλώσω μία θύρα. Εγώ του δηλώνω την com 9 , αλλά αυτό λέει πως δεν υπάρχει σήμα. Δηλαδή σαν να μην υπάρχει δέκτης gps μέσα στη συσκευή.Πως δουλεύει αυτό το πρόγραμμα; Τελικα οτι θελουν δινουν στο Πλαισιο...Σε μια γνωστη εδωσαν ginius driver που ηταν για pna .Πηρε τη εταιρια τηλ της εστειλαν και αντικατεστησε ενα αρχειο στην καρτα και δουλευει.
Vasilisxd Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Φίλε Pontios16 , μπορείς να μας πεις εντυπώσεις από το κινητό ; Σε βολεύει στην χρήση ; Μπορείς να κανείς εύκολα τηλεφωνήματα και να στηλεις μηνύματα ; Από Ίντερνετ ; Γενικά είσαι ευχαριστημένος από την επιλογή σου ; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
pontios16 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 το κινητό σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλό! με μια φοβερή(εξερετική) κάμερα και καταπληκτικό video recording!οι λειτουργίες του είναι πάρα πολύ καλές!!!.. το θέμα είναι πως κολάει ... αλλά λογικά όλο και κάτι θα γίνετε γι αυτό το πρόβληματακι... Πάντως από ποιότητα κατασκευής πιστεύω πως δεν υπάρχη καλύτερο κινητό! Εκεί στο στρατόπεδο που είμαι, ένας από δίπλα μου έχει το καινούργιο Iphone και έχει φοβερα γραφηκά αυτό και το ζίλεψα αλλά δεν μου είπατε τι παίζεται με τις ρυθμήσεις για το GPS?
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Τα κολληματα ειναι λογικα στα windows mobile out of the box. Τα 6.5 εχει σωστα? Λειτουργησε το ετσι καποιο διαστημα και μετα αν θελεις δοκιμασε να αλλαξεις καμια rom. Για να τα μειωσεις παντως κανε ανα τακτα χρονικα διαστηματα επανεκινησεις ή δοκιμασε να κατεβασεις κανενα προγραμμα καθαρισμου ram, αλλα με προσοχη σε κατι ρυθμισεις για registry που συνηθως εχουν αυτα. Οσον αφορα το gps, οπως ξαναειπα το καλυτερο ειναι να τρεξεις το προγραμμα που δωθηκε παραπανω και να βρεις ποια θυρα χρησιμοποιειται. Ή δοκιμασε τις θυρες manually, 6, 4 και 9 συνηθως καποια απο αυτες ειναι, αλλα κοιτα τες ολες
SlimData Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Όποιος έχει το τηλέφωνο καλά θα κάνει να περάσει τη νέα έκδοση win που κυκλοφόρησε, την 6.5.3. Θα δείτε μεγάλη διαφορά. Εγώ έχω μια ερώτηση, ψάχνω να πάρω μια μεμβράνη για την οθόνη και βρίσκω matte, ultra-clear, mirror, anti-glare... Ποια είναι η πιο πρακτική??
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Όποιος έχει το τηλέφωνο καλά θα κάνει να περάσει τη νέα έκδοση win που κυκλοφόρησε, την 6.5.3. Θα δείτε μεγάλη διαφορά. Εγώ έχω μια ερώτηση, ψάχνω να πάρω μια μεμβράνη για την οθόνη και βρίσκω matte, ultra-clear, mirror, anti-glare... Ποια είναι η πιο πρακτική?? εγώ έχω την anti-glare της brando και μου φαίνεται πολύ καλή. Χωρίς κόλλα, εφαρμόζει με κενό αέρος και πιάνει όλην την πρόσοψη (αφήνει ανοιχτά μόνο το ακουστικό και την μπροστά κάμερα τσίμα-τσίμα) οπότε είναι πλήρως προστατευμένο. Από ποιότητα αφής, αν και δεν έχω δοκιμάσει άλλες μεμβράνες μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή. Ειδικά η κύλιση είναι καλύτερη από το να μην έχεις τίποτε, γιατί στην brando το δάχτυλο κυλάει εξαιρετικά, δεν κολλάει καθόλου από υγρασία ή λιπαρότητα. Πραγματι, η 6.5.3 για το O2 επιβάλλεται
SlimData Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Οκ, αυτήν κοίταγα κι εγώ και χρειαζόμουνα απλά μια γνώμη οπότε με έψησες.....
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 όταν με το καλό την πάρεις και την περάσεις, κοίταξε η οθόνη σου να είναι πεντακάθαρη (σκούπισε την με κανένα αντιστατικό πανί αν έχεις) και καλό είναι να βάλεις την μεμβράνη με τη βοήθεια μιας πιστωτικής κάρτας για να μην κάνει φουσκάλες. Επίσης κοίταξε να μην την τσακίσεις πουθενά γιατί δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ, και στο σημείο εκείνο δεν θα εφαρμόσει.
SlimData Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Οκ.. Θα το προσέξω.. Όχι τίποτα άλλο, μια εβδομάδα το έχω και ήδη απέκτησε την πρώτη γρατζουνιά
Renitec Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Το έχω και δεν είμαι ευχαριστημένος, αργό σαν κινητό και αρκετές φορές κάνει κολλήματα και θέλει restart.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.