stardust_lia Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τον φλεβαρη επαθα μια τρελη φρικη λογω εξεταστικης και λογω μιας γενικης πιεσης,η οποια με οδηγησε σε ψυχιατρο.αυτος διεγνωσε οτι παθαινω κρισεις αγχους,μου εδωσε καποιο ηρεμιστικο για να βγαλω την εξεταστικη αλλα μου ειπε οτι αυτο δεν αντιμετωπιζεται ριζικα με φαρμακα,παρα μονο με συνεδριες,για να εμβαθυνω πραγματικα στο προβλημα και να το αντιμετωπισω μακροπροθεσμα.αυτο χρειαζεται επισκεψεις σε ψυχολογο,οι οποιες ειναι πανακριβες αν παω σε ιδιωτη.εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο ή γνωριζει κανεις που μπορω να βρω δωρεαν ψυχολόγο στην θεσσαλονικη?ενας γνωστος μου με παρομοιο προβλημα μου ειπε οτι τα νοσοκομεια εχουν ψυχολογους και δινεις ενα συμβολικο ποσο για καθε επισκεψη.μετα σκεφτηκα και την φοιτητικη λεσχη,οπου απ τοι διαβασα στον οδηγο σπουδων προσφερουν ψυχολογικη υποστηριξη στους φοιτητες.αλλα ντρεπομαι να παω.δεν ξερω τι να πω,ειναι λιγο αμηχανο το ολο θεμα.και στον ψυχιατρο που πηγα εκεινη την μια φορα ενιωθα τρομερα αβολ;α.κανεις με παρομοιο προβλημα και πως το αντιμετωπισε???
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Στην αρχη νιωθεις αμηχανα και αβολα, με τον καιρο ομως συνηθιζεις και τα λογια σου βγαινουν ανετα. Πρεπει ομως να υπαρχει και χημεια με τον ανθρωπο που χεις απεναντι σου αλλιως δε γινεται
stardust_lia Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 το ξερω αλλα επειδη δεν εχω ξαναεπισκεφτει ψυχολογο,απο την αμηχανια μου ολο το αναβαλω.αλλα πρεπει να παω οπωσδηποτε και γι αυτο ψαχνω να δω που μπορω να παω.παντως ο ψυχιατρος μου φανηκε πολυ ανατριχιαστικος
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 κι εγω ετσι ενιωθα στην αρχη αλλα μετα ηταν οκ αχ αυτο το αγχος πια μας εχει τρελανει
_hopelesscase_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Κέντρα ψυχικής υγείας είναι αυτό που ψάχνεις. Έχει εδώ μια λίστα. http://e-psychology.gr/mental-health-centers
stardust_lia Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Πηρα στο κψυ της θεσσαλονικης αλλα δεν το σηκωνουν.επαιρνα εδω κ μερες.κ αντε κ τους βρισκω.μετα ποια ειναι η διαδικασια?παω κ αρχιζω κανονικα συνεδριες?με εξεταζουν κ αυτοι?μπορει και να μη με δεχτουν αν κρινουν οτι δεν εχω μεγαλο προβλημα?διαλεγω εγω ψυχολογο?
_hopelesscase_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Πάρ'τους καθημερινές, πρωινή ώρα. Δημόσιο είναι. Απ' όσο ξέρω υπάρχει "ουρά" στα ραντεβού ,πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πας και την επόμενη μερα. Δεν νομίζω να διαλέγεις εσύ ψυχολόγο.
Höfdingadrapa Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Πηρα στο κψυ της θεσσαλονικης αλλα δεν το σηκωνουν.επαιρνα εδω κ μερες.κ αντε κ τους βρισκω.μετα ποια ειναι η διαδικασια?παω κ αρχιζω κανονικα συνεδριες?με εξεταζουν κ αυτοι?μπορει και να μη με δεχτουν αν κρινουν οτι δεν εχω μεγαλο προβλημα?διαλεγω εγω ψυχολογο? Ηρέμησε μανάρι μου, θα γερασεις γρήγορα.
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Οταν λες οτι ειχες κριση αγχους τι εννωεις; Για περιεγραψε τα συμπτωματα Sent from my iPhone using Insomnia.app
Morticia Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Τα χάπια είναι προσωρινή λύση και επιφανειακή, καλά κάνεις και το ψάχνεις. Σκέψου πως ιεραρχούνται στη ζωή σου οι προσδοκίες και οι προτεραιότητες σου
kage Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 αφου ξερεις το προβλημα δεν εχεις βρει και την λυση?
stardust_lia Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 δεν ειναι τοσο απλο.λες να μ αρεσει να με κυριευει το αγχος και να μην μπορω να λειτουργησω?συν οτι αισθανομαι πολυ χαζη που δεν μπορω να το ελεγξω.τα συμπτωματα ηταν κοψιμο της αναπνοης,πονοκεφαλοι,τρεμουλο,μουδιασμα στα χερια,την μια κρυωνα και την αλλη εσκαγα και ας ειχαμε στο σπιτι την ιδια νορμαλ θερμοκρασια,κλαμα,αδυναμια,πονος στο στηθος,ταχυπαλμια και αλλα πολλα "ευχαριστα".γι αυτο δεν θελω να τα ξαναπερασω.και αν και τωρα αισθανομαι καλα,νιωθω οτι θα μου ξαναρθει.ενα βραδυ ονειρευτηκα οτι εδινα μαθημα και μ επιασε στον υπνο μου η κριση και ξυπνησα.γι αυτο θελω να το προλαβω.
konstantina_ena Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μην πάρεις χάπια με τίποτα....Πηρα και εγώ για έν αδιάστημα χάλια σε κάνουν σαν φυτό και δεν μπορείς να τα κόψεις ευτυχως τα έψαξα και πάνω στο μήν τα έκοψα μόνη μου και ξεκίνησα ομοιοπαθητική......Κοιτα το πάντως γιατί αν δεν το δεις τώρα κάποια στιγμή μπορεί να χειροτερέψει.Παντως οι κανονικοι ψυχολόγοι παίρνουν 60 ευρω.........Εμένα μου το γύρησε σε ψυχοσωματικά αλλα με την ομοιοπαθητική πάω καλύτερα!!!!Εύχομαι οτι το καλύτερο και μην δεχτεις χάπια με τίποτα!!Θα μπείς σε τρελλή περιπέτεια και δεν ξέρεις που θα βγάλει πίστεψε με ......
Praetorianos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Να αναφέρω πάντως πως φίλη σε ψυχολόγο της σχολής δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και την βοήθησε αρκετά όπως λέει, οπότε μην κωλώνεις. Εγώ ευτυχώς είμαι πολύ χοντρόπετσος για να με πιάσει μια εξεταστική αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ εκνευριστικό συναίσθημα.
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 "ομοιοπαθητική"? όχι να πάει και στους κομπογιαννίτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.