Προς το περιεχόμενο

Κρίσεις αγχους και δωρεαν ψυχολόγος

stardust_lia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένα απλό ηρεμιστικό αχγολιτικό για την ακρίβεια το xanax αν το ξέρεις!!!Κοιμόμουν συνέχεια έστω και αν έπαιρνα μισό!!!Δεν θεωρώ ότι για να νοιώθεις καλά πρέπει αν κοιμάσαι συνέχεια !!Βέβαια ο οργανισμός μου δεν ήτνα συνηθισμένος σε χάπια,αυτό δεν έχει να κάνει όμως..

Δημοσ.

Χάπια και μπαρμπούτσαλα. Παίξε λίγο SF4, να χάσεις από τρεις-τέσσερις πουστιές, να ρίξεις την παναγίες σου όσο πιο δυνατά μπορείς ώστε να τα βγάλεις από μέσα σου και μετά θα είσαι περδίκι και απόλυτα ήρεμη.

Όσο για το άγχος, δες καμιά ταινία για να σου περάσει όποτε σε πιάσει (ή βίασε τον γκόμενό σου στην τελική. Πιες του το αίμα, θα του αρέσει κι εκείνου) και όλα θα γίνουν καλύτερα μετά.

Δημοσ.

Ο καθένας μας διαχειρίζεται το άχγος του τελείως διαφορετικά..το πώς αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις είναι θέμα υποκειμενικό.Δεν είμαι γενικά υπέρ των ηρεμιστικών δεν θα ξαναέπαιρνα ποτέ στην ζωη μου ούτε για μία φορά και αν μπορώ να αποτρέψω και άλλους θα το κάνω!!Όλοι έχουμε δύσκολες στιγμές!!!

Δημοσ.

σε τι δοση ηταν το xanax? και για ποιο λογο στο εδωσε αν επιτρεπεται και καθε ποτε το επερνες?

Δημοσ.

Μου είχε δωσει 3 μισά αλλά δεν τα έπινα έπαιρνα ένα μισό και ήμουν όλη τη μέρα χώμα και ήταν πολύ λίγα ml.Για λόγους άχγους και γενικά πίεσης,δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ.Έχεις τελειώσει ιατρική ή είσαι φοιτητής?

Δημοσ.

οχι απλα απο μονος μου ασχολουμε,

οταν λεμε 3 μισα, μισο λεμε απο τα μικρα τα ροζ που ειναι 0.5mg αρα 0.25mg 3 φορες την μερα?

για αγχος και μονο ειναι λαθος το φαρμακο που σου εδωσε, και αν κανω λαθος καποιος γιατρος που γραφει εδω ας με διορθωσει (hint hint, drkosti!) αλλα για καθαρα αγχος αν θα πηγαινες στις βενζοδιαζεπίνεςθα επρεπε να σου δωσει καποιο με πιο μεγαλο half life ωστε να το παρεις μια φορα το πρωι και τελος.

Δημοσ.

0.25mg, ασπρα ηταν νομίζω.Δεν ξέρω πάντως με ένα μισό που έπαιρνα ήμουν πολύ χαλαρή ...για την ακρίβεια γκολ!!!B)

Τώρα δεν έχει σημασία κάνω ομοιοπαθητική και για να πώ την αλήθεια είμαι πολύ καλύτερα!!!Δεν είμαι άσχετη απο γιατρούς!!!Πάντως επειδή για χρόνια δούλευα και ερχόμουν με επαφή με μεγαλογιατρούς και όχι μόνο ...αυτο που έχω να πω είναι ότι οι γιατροί στην ελλάδα όσο πάνε και χειροτερεύουν!!!

Δημοσ.

μηπως ειναι ψυχοσωματικο το οτι νιωθεις πιο καλα?

και εγω ημουν σε θεραπεια που ειχε μεσα xanax μεταξυ αλλων

Δημοσ.
οχι απλα απο μονος μου ασχολουμε,

οταν λεμε 3 μισα, μισο λεμε απο τα μικρα τα ροζ που ειναι 0.5mg αρα 0.25mg 3 φορες την μερα?

για αγχος και μονο ειναι λαθος το φαρμακο που σου εδωσε, και αν κανω λαθος καποιος γιατρος που γραφει εδω ας με διορθωσει (hint hint, drkosti!) αλλα για καθαρα αγχος αν θα πηγαινες στις βενζοδιαζεπίνεςθα επρεπε να σου δωσει καποιο με πιο μεγαλο half life ωστε να το παρεις μια φορα το πρωι και τελος.

True, το xanax εχει πολυ γρηγορη δραση και για σχετικα λιγο. Το 0.25 βεβαια ειναι πολυ μικρη δοση, δε νομιζω οτι φερνει υπνο.Τεσπα, δεν ειναι εκει το θεμα.Προσωπικα θεωρω τις βενζοδιαζεπινες απο τα πλεον ακινδυνα φαρμακα,ειδικα για νεους ανθρωπους, χωρις να ειμαι ειδικος ομως.

Για ομοιοπαθητικη κλπ δε γραφω καν, δεν τους εχω σε καμια εκτιμηση. Αυθυποβολη μεχρι τελους.

Δημοσ.

Στις πανελλαδικες ημουν μια χαρα.ουτε το κλασικο αγχος που ειχαν ολοι,δεν ειχα.και γενικα αγχωνομουν παντα μεσα σε λογικα πλαισια.ποτε δεν μ ειχε πιασει κατι τοσο εντονο.μαλλον αυτον τον χρονο εβαλα πολλα πραγματα στο προγραμμα μου και ηρθα και κλαταρα.ο γιατρος μ ειχε δωσει λεξοτανιλ.το πηρα για μια βδομαδα αλλα μετα το σταματησα γιατι μου ειπαν οτι μπορει να εθιστεις.αλλα και γω δεν ηθελα να παιρνω χαπια.πηγα σημερα στους ψυχολογους της σχολης.ολα τα ραντεβου ειναι κλεισμενα(!!!) και μου παν οτι θα με ειδοποιησουν αν αδειασει κατι...

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι πολυ ασχημο να νιωθει κανεις "φυτο".Πλην ομως θα πρεπει να κανει υπομονη λιγο καιρο οποιος παιρνει φαρμακα, για να δρασει το φαρμακο.Εγω προσωπικα μετα απο λιγο καιρο το συνηθησσα και ημουν μια χαρα,ενω βοηθηθηκα και πολυ.Και αυτο που επαιρνα ηταν πιο βαρυ απο το xanax και σε μεγαλυτερη δοση.

Στην αρχη μου κακοφανηκε,αλλα μετα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...