Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίσεις Ταχύτητας ΟΤΕ Conn-X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To σημαντικό είναι να τους πιέσεις μέχρι να στο φτιάξουν και να διεκδικήσεις καλύτερες υπηρεσίες από τη στιγμή που η γραμμή σου στο επιτρέπει. Μην ξεχνάς πως κάποιοι από την τεχνική υποστήριξη ξέρουν λιγότερα από εμάς. Γι'αυτό δοκίμασε ξανά.

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μην ξεχνάς πως κάποιοι από την τεχνική υποστήριξη ξέρουν λιγότερα από εμάς. Γι'αυτό δοκίμασε ξανά.

Οι περισσότεροι είναι φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει κανένα σεμιναριάκι και διαβάζουν προκατ απαντήσεις είναι λογικό να μην ξέρουν όλοι. Εγώ από τα φοιτητικά μου χρόνια θυμάμαι πολλά παιδιά να δουλεύουν στον ΟΤΕ. Το κακό με τον ΟΤΕ είναι ότι τους προσλαμβάνει παροδικά οπότε μόλις μάθουν φεύγουν και παίρνει καινούριους και φτου και από την αρχή.

Δημοσ.

Από χθες όλο αποσυνδέομαι. Αχ βρε καλέ μου ΟΤΕ τι σου εχω κάνει και με ταλαιπωρείς? Αν συνεχιστεί και αύριο δηλώνω βλάβη.

Δημοσ.

Νομίζω πως φοιτητές έχει σε τηλεφωνικά κέντρα και όχι σε Τεχνική Υποστήριξη ο ΟΤΕ.

Αυτό βέβαια δε δικαιολογεί ούτε τις αποσυνδέσεις ούτε τις ταχύτητες, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος πόσα έχουμε πληρώσει και πόσο πιο ακριβός είναι ο ΟΤΕ σε σχέση με τους άλλους!

Δημοσ.

Τους εχω πάρει πολλές φορές τηλ. . Την τελευταία φορά μου είπαν "εχεισ πολύ SNR" (!!!) και πριν χαλάσει και τώρα εχω 10. Το ωραίο είναι οτι όταν μίλησα με τον τεχνικό τούς μου είπε ότι "μπορεί να περάσω την παρασκευή" και εγω περίμενα.... περίμενα.... δεν ήρθε τελικά, παίρνω τηλ. και μου λένε οτι πέρασε και μέτρησε κιόλας. Δούλεμα κανονικά.

Δημοσ.
ε ότι "μπορεί να περάσω την παρασκευή" και εγω περίμενα.... περίμενα.... δεν ήρθε τελικά, παίρνω τηλ. και μου λένε οτι πέρασε και μέτρησε κιόλας. Δούλεμα κανονικά.

Το μπορεί να περάσω δεν υπάρχει. Δηλαδή αν εσύ είχες δουλειά ή κάποια υποχρέωση θα έπρεπε να την παραμελήσεις επειδή μπορεί να περάσει ο ΟΤΕ. Αυτό είναι τελείως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Ίσως να έπρεπε και εσύ να πιέσεις περισσότερο το πράγμα και να ζητήσεις ακριβή ώρα.

Δημοσ.

Τα πράγματα συνεχίζουν με τις αποσυνδέσεις... Μάλλον αύριο θα λείπω από το σπίτι επομένως μπορεί να ηρεμήσει και να φτιάξει. Διαφορετικά θα περιμένω τον τύπο που περίμενες και εσύ. Εγώ θα έχω και ζεστό καφέ και κουλουράκια. Α ρε ΟΤΕ ούτε γκόμενα...

Δημοσ.

Μάλλον θα περιμένουμε πολύ ακόμα για να ξεπεραστεί η κακή δημοσιοϋπαλληλική συμπεριφορά από τον ΟΤΕ.... μακάρι να ξεμπλέξεις σχετικά εύκολα!

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά δεν έχει δηλώσει βλάβη ακόμα, το αφήνει μπας και πέρασει από μόνο του :P

Δημοσ.
ναι αλλά δεν έχει δηλώσει βλάβη ακόμα, το αφήνει μπας και πέρασει από μόνο του :P

Σίγουρα αυτό θα βοηθούσε. Βέβαια το ότι τους παίρνει τηλέφωνο και τους λέει έχω πρόβλημα κάτι σημαίνει. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς από εμάς να γνωρίζει ότι υπάρχει διαδικασία που η βλάβη δηλώνεται. Ο πελάτης καλεί το support. To support αν το κρινει αναγκαίο δηλώνει τη βλάβη. Τώρα γιατί το support δεν δήλωσε βλάβη το ζήτημα του φίλου είναι απορίας άξιο.

Δημοσ.

Όσες φορές και να το δηλώσεις... είναι να μην σου κάτσει.... και τι τεχνικός θα σου πέσει μετά.... Τα ίδια τράβαγα και με την Voda

Δημοσ.

Αφού του είπε ότι "θα περάσει". Αυτό δε γίνεται νομίζω χωρίς να έχει δηλωθεί βλάβη. Εκτός αν κάποιος από την τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ εκεί που έπινε καφέ, είπε "κοντά είναι μωρέ, πάμε την Παρασκευή και μετά να πιούμε και ποτάκι;" :-)

Χωρίς πλάκα πάντως, είναι απαράδεκτο να "στήνουν" συνδρομητές και δεν υπάρχουν δικαιολογίες, από τη στιγμή που ο άλλος έχει πάρει άδεια από τη δουλειά του για να περιμένει... κρίμα.

Δημοσ.

Τύλιξε το ρουτερ με μια κουβερτούλα και δίνε του πολλά υγρά. Σε τρεις μέρες θα κάνει τον κύκλο του και θα συγρονίσει , ίωση θα είναι:-):lol::-):lol:

Δημοσ.

Τούς ζάλισα πολύ και σήμερα δεν συγχρονίζει καθόλου.

"Τεχνικός": Σου έχει καεί το μόντεμ

Εγώ: Και τα 4 που εχω??? Τα δοκίμασα όλα.

"Τεχνικός": Έχω έρθει 3 φορές και μέτρησα. Θα περάσω αύριο αλλά μόνο μέχρι κάτω, αν έρθω και στο σπίτι σου θα σε χρεώσουμε.

Δεν εχω συναγερμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...