kosmasgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Γιατί να κάνουμε reset που διάβασα πιο πίσω; Αν είναι να ανέβει, θα ανέβει. Ε;Τέλος πάντων, για Πάτρα τι λένε; Έχετε ακούσει τίποτα; Μια χαρά θα μου κάτσουν τα 14 που φτάνει η γραμμή.. Στην 8άρα που ήσουν πρέπει να πήγαινες full. Το 14 που θα φτάσεις είναι πάλι θεωρητικό με τις υπάρχουσες τιμές θορύβου της γραμμής. Θα περιμένεις να δείς μόλις αναβαμιστείς Εγώ απο σήμερα έχω S/N Margin στο dn 7 Τι κάνουν εκεί στον ΟΤΕ ρε ?
sozz Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οσοι ειχαν24 γραμμες θα χασουν ταχυτητες αλλα θα κερδισουν λεφτα ενω οσοι ειχαν 8αρες σε καλες περιοχες θα κερδισουν ταχυτητες εγω επιανα πριν την αναβαθμισει 15mbps θεωρητικα επειδη ειχα 8αρα και μετα την αναβαθμισει επεσα στα 11,5 επειδη μαλλον τοσα ατομα θα αναβαθμιστηκαν ΥΓμπορει να ειχα τοση ταχυτητα οταν ημουν στην 8αρα αλλα επιανα 6,5
kosmasgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εντάξει μην το λές και εγώ με την 8άρα ήμουν 24/7 στα 850 kb/s download , χωρίς Ping κλπ και τώρα κλειδώνω στα 9 Στην ουσία κέρδισα 1mbit και το upload.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οσοι ειχαν24 γραμμες θα χασουν ταχυτητες λάθος κατάλαβες... εγω επιανα πριν την αναβαθμισει 15mbps θεωρητικα επειδη ειχα 8αρακαι μετα την αναβαθμισει επεσα στα 11,5 επειδη μαλλον τοσα ατομα θα αναβαθμιστηκαν το ότι το μέγιστο θεωρητικό είναι 15mbit δεν σημαίνει ότι θα το πιάσεις, για αυτό λέγεται και έτσι... η γραμμή σου έχει πρόβλημα ακόμα και χωρίς άλλους χρήστες γύρω σου για crosstalking αυτό που λες θα ίσχυε αν ήσουν στα έως 24mbit, κλείδωνες στα 15mbit και μετά τις αναβαθμίσεις έπεφτες στα 11.5mbit
Neo106 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Σημερα αναθμιστηκα κι εγω απο 8αρα σε 24.Μενω Θεσσαλονικη. Θα παρουν φωτια οι διανομες linux παλι Κατι αλλο, λετε αν αλλαξω router απο το tp-link που εχω και παρω ενα καλυτερο να κλειδωσω σημαντικα υψηλοτερα? SNR Margin 8.5 9.3 db Line Attenuation 14.0 8.8 db Data Rate 16154 880 kbps
minarokeftes Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αναβαθμίστηκα και εγώ σήμερα.... αν και μέχρι στιγμής περίμενα περισσότερη ταχύτητα, θα περιμένω μερικές μέρες να δώ πώς θα πάει.... Τα στατιστικά μου είναι: DSL Status: ConnectedDSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 11724 kbps Upstream Rate: 835 kbps Downstream Margin: 9 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 18 db Upstream Line Attenuation: 5 db Downstream Transmit Power: 11 db Upstream Transmit Power: 22 db και απο speedtest.net τα παλιά στατιστικά εδώ... DSL Status: ConnectedDSL Modulation Mode: MultiMode DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 8187 kbps Upstream Rate: 383 kbps Downstream Margin: 12 db Upstream Margin: 23 db Downstream Line Attenuation: 18 db Upstream Line Attenuation: 5.5 db Downstream Transmit Power: 9 db Upstream Transmit Power: 22 db
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 τι είναι αυτά τα τραγικά οεο? με +12db attenuation παίζω σχεδόν +3mbit πάνω
minarokeftes Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 τι είναι αυτά τα τραγικά οεο? με +12db attenuation παίζω σχεδόν +3mbit πάνω Κάτσε έχεις 12db περισσότερα και είσαι 3 mbit πάνω?????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 yeap, με 30db attenuation παίζω πάνω κάτω 14mbit (μέγιστο θεωρητικό τα 16)
minarokeftes Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ε τι διάβολο δεν θα στρώσει και η δικιά μου? έτσι θέλω να πιστεύω.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 το Downstream Margin είναι ok, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο χαμηλός συγχρονισμός... δοκίμασε με τα πάντα αποσυνδεδεμένα από τις μπρίζες του σπιτιού, άφησε μόνο το router πάνω χωρίς splitter, απευθείας... μπας και τα μπριζάκια του τηλεφώνου είναι του ΟΤΕ? έχουν ένα resistor που ξεσκίζει τον συγχρονισμό... δεν υπάρχει στρώσιμο γραμμής πάντως όσο αναφορά τον συγχρονισμό
minarokeftes Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το έβαλα σε άλλη γραμή και πήγε... Downstream Rate: 11900 kbps Upstream Rate: 827 kbps Δεν έχω ούτε φίλτράκι πάνω, ούτε τηλέφωνο συνδεδεμένο στο σπίτι.... παίζει ρόλο οτι η γραμμή του σπιτιού πρέπει να μινάρει? γιατί όταν είχα βάλει τηλ. το σήκωνα και ενώ είχα φίλτρο άκουγα το χρουτς χρουτς και το ρούτερ αποσυνδεόταν....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 τα πάντα μπορεί να παίζουν δυστυχώς
minarokeftes Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Άμα πάρω τηλ στο 1242 και τους πω κανα καντιλάκι παίζει να γίνει τίποτα??? Ντάξει δεν με χαλάει η ταχύτητα, αλλα θα θελα να ναι γύρω στο 16.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.