Προς το περιεχόμενο

τα email του FACEBOOK, που αποθηκευονται ?

Locke_John

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

αυτο που λεω στον τιτλο, ξερει κανενας ?

στον λογαριασμο μου στο FACEBOOK εχω δωσει email μορφης [email protected].

μπαινω ομως στο hotmail μου, οπου μονο στα inbox εχω ειδοποιησεις κτλ απο facebook. Στα sent, δεν υπαρχει κανενα από τα mail που εχω στείλει στο facebook. ξερει κανενας τι και πως ?

Δημοσ.

Λέγοντας «τα mail που εχω στείλει στο facebook» τί εννοείς ακριβώς; Έχεις στείλει από το περιβάλλον του Hotmail κάποιο e-mail με αποδέκτη της μορφής [email protected] (π.χ. [email protected]) και αυτό δεν αποθηκεύτηκε στον φάκελο "Sent" του Hotmail... ;

Δημοσ.

εννοεί πως όταν κάποιος του στείλει π.χ private message στο FB θα λάβει και με ειδοποίηση στο hotmail του το μήνυμα που έλαβε .

Και ρωτάει γιατί δεν βλέπει πχ τα Private messages που στέλνει ο ίδιος , στα εξερχόμενα του hotmail

Η απάντηση είναι προφανώς ότι στο mail σου, σου έρχονται απλά κάποιες ειδοποιήσεις . Και ειδοποίηση χρειάζεσαι όταν λαμβάνεις κάτι για να το δεις,και όχι όταν στέλνεις . Δεν χρησιμοποιεί το mail σου το FB για να σταλούν αυτά τα μηνύματα ., απλά σε ειδοποιεί εκεί όταν έχεις νέο μήνυμα στο FB

Δημοσ.
εννοεί πως όταν κάποιος του στείλει π.χ private message στο FB θα λάβει και με ειδοποίηση στο hotmail του το μήνυμα που έλαβε .

Και ρωτάει γιατί δεν βλέπει πχ τα Private messages που στέλνει ο ίδιος , στα εξερχόμενα του hotmail

Η απάντηση είναι προφανώς ότι στο mail σου, σου έρχονται απλά κάποιες ειδοποιήσεις . Και ειδοποίηση χρειάζεσαι όταν λαμβάνεις κάτι για να το δεις,και όχι όταν στέλνεις . Δεν χρησιμοποιεί το mail σου το FB για να σταλούν αυτά τα μηνύματα ., απλά σε ειδοποιεί εκεί όταν έχεις νέο μήνυμα στο FB

αυτο ακριβως εννοω. παντως, βλακεια το θεωρω γτ ας πουμε, θελω να στειλω καποιες φωτογραφιες σε μια επαφη facebook.βρισκω λοιπον το email απο τις πληροφοριες στο προφιλ της. Aπό gmail που δοκιμασα, μου ηρθε ειδοποιηση αποτυχιας παραδοσης. αναγκαστικα, τις ανεβασα στο mediafire, και με προσωπικο μηνυμα απο το facebook ειδοποιησα την επαφη. Δεν προλαβα να δω αυτό το "message sent" οπότε δεν ειμαι και σιγουρος κατα ποσο πηγε.

Τεσπα, ενταξει.μαλλον πουθενα δεν αποθηκευονται (παρα μονο σε τπτ servers του FACEBOOK)

Δημοσ.
αυτο ακριβως εννοω. παντως, βλακεια το θεωρω γτ ας πουμε, θελω να στειλω καποιες φωτογραφιες σε μια επαφη facebook.βρισκω λοιπον το email απο τις πληροφοριες στο προφιλ της. Aπό gmail που δοκιμασα, μου ηρθε ειδοποιηση αποτυχιας παραδοσης. αναγκαστικα, τις ανεβασα στο mediafire, και με προσωπικο μηνυμα απο το facebook ειδοποιησα την επαφη. Δεν προλαβα να δω αυτό το "message sent" οπότε δεν ειμαι και σιγουρος κατα ποσο πηγε.

Τεσπα, ενταξει.μαλλον πουθενα δεν αποθηκευονται (παρα μονο σε τπτ servers του FACEBOOK)

αν κατάλαβα καλά

α) είδες το mail μίας επαφής από το Info. Πήγες να της στείλεις mail απο gmail και είχε αποτυχία. Πιθανόν ήταν πάνω από 15MB το attachment ή κάτι άλλο.

β) Ανέβασες τις φώτο στο mediafire , και έστειλες το link μέσω pm στο FB. Αυτό το Pm υπάρχει στα εξερχόμενα. Αλλά του FB , όχι του Hotmail.

εδώ -> http://www.facebook.com/home.php?sk=sent

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...