Προς το περιεχόμενο

Αγορα moder-roυter

dorian85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.εχω παρει ενα λαπτοπ ΗΡ πριν κανα μηνα και δεν μπορω να συνδεθω ασυρματα στο ιντερνετ μια μπαινει μια δεν μπαινει μια εχει περιορισμενη προσβαση μια δεν αναγνωριζει το δικτυο.ειναι καινουργια σειρα pavilion dv6 και φοραει n wifi windows 7 64bit.νομιζα στην αρχη οτι ειναι προβληματικο αλλα μετα σχεδον πειστικα οτι φταει το rooter sagem 1500wg δεν ειναι πειθανον συμβατο με n wifi και 7αρια 64bit.τι router προτεινετε στην περιπτωση μου???απο οτι ψαχνω το D-Link DIR-655 φενεται καλο και το προτινει και η microsoft στο site της αλλα μου φενεται ειναι μονο router.ευχαριστω!:-):-)

Δημοσ.

καλως ηρθες στο forum.ειναι router oxi rooter.β.δοκιμασε νεους drivers για την ασυρματη καρτα στο laptop.δοκιμασε αλλο τυπο κλειδωματος πχ wpa απο wep η wpa2 απο wpa η wep και επισης δες και για αλλο firmware στον ρουτερ.

Δημοσ.

Τα δοκιμασα φιλε μου αυτα αλλα τιποτα επισης δοκιμασα το router χωρις κλειδωμα τιποτα ομως.μαλλον θα παρω καινουργιο router για το d-link dir 655.ειναι καλο ξερει καποιος??μηπως υπαρχει κατι καλυτερο για windows 7 64bit????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...