Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Να ρωτήσω και εγώ κατι?Εγω που πήρα το αμαξι το 2009 γράφω στο 719 ή στο 851?Απο το βιβλιαράκι κατάλαβα ότι γράφω στο 719!!!!!Ειναι ενα φιατ παντα πολύ μικρό 1000!!! ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Τα στοιχεια του αυτοκινητου αριστερα απο τον κωδικο 851 που λεει ονοματεπωνυμο κλπ και τα λεφτα που εδωσες μεσα στο 2009 στον 718. Αν εχεις δοσεις μονο οσες πληρωσες το 2009.Στον 851 δεν γραφεις τιποτα για μικρα αμαξια. Διορθωση κωδικου. Τις δαπανες για αγορα αυτοκινητου στον 719 τις βαζουμε.
GUARD 76 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 το δανειο το πηρα το μα'ι'ο του 2003.αν χρειαστεις καποια αλλη πληροφορια στην διαθεση σου.ευχαριστω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 το δανειο το πηρα το μα'ι'ο του 2003.αν χρειαστεις καποια αλλη πληροφορια στην διαθεση σου.ευχαριστω... Στον 065 θα γραψεις 2.978 ευρω.
GUARD 76 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Στον 065 θα γραψεις 2.978 ευρω. ευχαριστω γιαννη για την βοηθεια,χωρις να θελω να φανω αγενης και με παρεξηγησεις ελπιζω να σαι σιγουρος για την απαντηση σου.μην μπλεξω και με πανε χειροποδαρα δεμενο μεσα.ευχαριστω πολυ παντως που απαντησες.
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Τα στοιχεια του αυτοκινητου αριστερα απο τον κωδικο 851 που λεει ονοματεπωνυμο κλπ και τα λεφτα που εδωσες μεσα στο 2009 στον 718. Αν εχεις δοσεις μονο οσες πληρωσες το 2009.Στον 851 δεν γραφεις τιποτα για μικρα αμαξια. γιαννη στο 719 εννοεις?718 δεν υπάρχει καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:04 ---------- γιαννη στο 719 εννοεις?718 δεν υπάρχει καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστούμε για τις απαντησεις που μας ξεκαβωσες γιάννη!!!!!!!!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 γιαννη στο 719 εννοεις?718 δεν υπάρχει καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:04 ---------- ευχαριστούμε για τις απαντησεις που μας ξεκαβωσες γιάννη!!!!!!!!!!!!! Λαθος μου.Στον 719 επρεπε να γραψω.Απλα εχω ασχοληθει λιγο.Το οτι εχω τελειωσει οικονομικα πανε τοσα χρονια που δεν εχει σημασια Κωνσταντινα. ---------- Προσθήκη στις 17:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:10 ---------- ευχαριστω γιαννη για την βοηθεια,χωρις να θελω να φανω αγενης και με παρεξηγησεις ελπιζω να σαι σιγουρος για την απαντηση σου.μην μπλεξω και με πανε χειροποδαρα δεμενο μεσα.ευχαριστω πολυ παντως που απαντησες. Σε καποια ερωτηματα εδω δεν εχω απαντησει γιατι δεν ημουν σιγουρος.
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δεν ειρωνευτηκα φανταζομαι το καταλαβες!!!!εξάλλου και εγω οικονομικα εχω τελείωσει αλλα καμία σχέση με δηλώσεις μα καμία!!!!Και τωρα ξαναδινω πανελλήνιες για οικονομικά πάλι!!!!!!Ειρωνία ε?Καλα εχω και μια πιο δυσκολη περιπτωση να σας ρωτησω της γιαγιάς μου!!!!!!!! Να κάνω και μια δευτερη ερώτηση ποιος εχει καινούρια αδεια κυκλοφορίας ρε παιδιά?τους ιππους δεν τους βρίσκω με τίποτα!!!Οταν λεω καινουρια αδεια εννοω μετα το 2009!!!!Και αν βρει που είναι οι ιπποι θα με υποχρεωσει !!!!!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δεν ειρωνευτηκα φανταζομαι το καταλαβες!!!!εξάλλου και εγω οικονομικα εχω τελείωσει αλλα καμία σχέση με δηλώσεις μα καμία!!!!Και τωρα ξαναδινω πανελλήνιες για οικονομικά πάλι!!!!!!Ειρωνία ε?Καλα εχω και μια πιο δυσκολη περιπτωση να σας ρωτησω της γιαγιάς μου!!!!!!!! Κανενα προβλημα.Ρωτα και αν ξερω θα σου πω.Χαρας το κουραγιο σου που ξαναδινεις.
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κανενα προβλημα.Ρωτα και αν ξερω θα σου πω.Χαρας το κουραγιο σου που ξαναδινεις. τι να κανω ψωνιο απο μικρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα μην φανταστεις με 2 μηνες προετοιμασια,ασχετίλα στη φυσικη και σε πολυ καλο επιπεδο μαθηματικα σε κανενα τει με κοβω!!!!Καμια σχεση οταν διναμε εμεις παλιά μα καμία πιστεψε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα χυμα στο κυμα!!!! ---------- Προσθήκη στις 17:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:23 ---------- τι να κανω ψωνιο απο μικρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα μην φανταστεις με 2 μηνες προετοιμασια,ασχετίλα στη φυσικη και σε πολυ καλο επιπεδο μαθηματικα σε κανενα τει με κοβω!!!!Καμια σχεση οταν διναμε εμεις παλιά μα καμία πιστεψε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα χυμα στο κυμα!!!! φορολογησιμη ισχυς μαλλον εννοει τους ιππους η αδεια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 τι να κανω ψωνιο απο μικρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα μην φανταστεις με 2 μηνες προετοιμασια,ασχετίλα στη φυσικη και σε πολυ καλο επιπεδο μαθηματικα σε κανενα τει με κοβω!!!!Καμια σχεση οταν διναμε εμεις παλιά μα καμία πιστεψε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα χυμα στο κυμα!!!! Δεν το θεωρω καθολου ψωνιο.Εγω στα 52 μου αν δεν ειχα υποχρεωσεις οικογενειακες και ειχα τα λεφτα να σπουδασω καθομουν και διαβαζα για να περναγα Ιατρικη.Τοτε που μπορουσα δεν το εκανα... ---------- Προσθήκη στις 17:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:32 ---------- τι να κανω ψωνιο απο μικρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα μην φανταστεις με 2 μηνες προετοιμασια,ασχετίλα στη φυσικη και σε πολυ καλο επιπεδο μαθηματικα σε κανενα τει με κοβω!!!!Καμια σχεση οταν διναμε εμεις παλιά μα καμία πιστεψε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα χυμα στο κυμα!!!! ---------- Προσθήκη στις 17:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:23 ---------- φορολογησιμη ισχυς μαλλον εννοει τους ιππους η αδεια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τους φορολογησιμους ιππους που γραφει η αδεια κυκλοφοριας.
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Γιαννη μου ξερεις ποσοι δινουν μεσα εδω και οχι μονο και ειναι σε μεγαλη ηλικια?παρα παρα πολλοι και επειδη ημουν σε ιατρικο εκδοτικο οικο διανομης στο πανεπιστημιο θα σου πω οτι ειχαμε φοιτητες και 70 ετων μην μασας γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια!Στους ιππους εβαλα το 8 φορολογησιμη ισχυ οπως λεει η αδεια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ο θεος βοηθος!!!!
temopo Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 γεια σας παιδια πρωτη φορα γραφω εδω. Χρειαζομαι 1 μικρη βοηθεια. Δεν ξέρω αν το έχετε ήδη πει αλλά σήμερα θέλω να στείλω ηλεκτρονικα την δήλωση μου. Μήπως ξέρετε α) έχω μεταβιβάσει το αμάξι μου το δηλώνω κάπου? β) η ασφάλεια του αμαξιού που είχα πληρώσει την δηλώνω κάπου και γ)δεν κατάλαβα τι να κάνω με τις αποδείξεις, πρέπει να τις στείλω ή τζάμπα τις μάζευα. Ευχαριστώ πολύ
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Γιαννη μου ξερεις ποσοι δινουν μεσα εδω και οχι μονο και ειναι σε μεγαλη ηλικια?παρα παρα πολλοι και επειδη ημουν σε ιατρικο εκδοτικο οικο διανομης στο πανεπιστημιο θα σου πω οτι ειχαμε φοιτητες και 70 ετων μην μασας γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια!Στους ιππους εβαλα το 8 φορολογησιμη ισχυ οπως λεει η αδεια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και ο θεος βοηθος!!!! Θαυμαζω το κουραγιο τους αν εχουν και υποχρεωσεις συναμα.Μια χαρα εβαλες τους ιππους. Τα 300 μουλαρια της Βουλης δεν μπορουμε να βαλουμε πουθενα κι ας εχουν και Σαμαρα και Πεταλωτη. γεια σας παιδια πρωτη φορα γραφω εδω. Χρειαζομαι 1 μικρη βοηθεια. Δεν ξέρω αν το έχετε ήδη πει αλλά σήμερα θέλω να στείλω ηλεκτρονικα την δήλωση μου. Μήπως ξέρετε α) έχω μεταβιβάσει το αμάξι μου το δηλώνω κάπου? β) η ασφάλεια του αμαξιού που είχα πληρώσει την δηλώνω κάπου και γ)δεν κατάλαβα τι να κάνω με τις αποδείξεις, πρέπει να τις στείλω ή τζάμπα τις μάζευα. Ευχαριστώ πολύ Στην τριτη σελιδα εκει που λεει για ΙΧ γραφεις τα στοιχεις και ποσους μηνες το ειχες το 2009. Τα λεφτα που πηρες με υπευθυνη δηλωση ή τιμολογιο στον κωδικο 781 Τα λεφτα για ασφαλεια πουθενα Αποδειξεις μονο απο γιατρους , νοσοκομεια , ιατρικα κεντρα , δικηγορους κλπ και απο ταβερνες και κεντρα διασκεδασεων. Τις βαζεις στην φορολογικη δηλωση και αν σε δειγματολιπτικο ελεγχο στις ζητησουν τις προσκομιζεις.
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Τα 300 μουλαρια της Βουλης δεν μπορουμε να βαλουμε πουθενα κι ας εχουν και Σαμαρα και Πεταλωτη. ωχ αυτο καπου το ειχα γραψει εγω ......................??????????????????????????????????που??????????????????????
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Τα 300 μουλαρια της Βουλης δεν μπορουμε να βαλουμε πουθενα κι ας εχουν και Σαμαρα και Πεταλωτη. ωχ αυτο καπου το ειχα γραψει εγω ......................??????????????????????????????????που?????????????????????? Εχει κυκλοφορησει πολυ στο net και ειναι απο τα καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.