konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Αν καθυστερησεις να την στείλεις την δήλωση μεσω ιντερνετ υπαρχει πρόβλημα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Αν καθυστερησεις να την στείλεις την δήλωση μεσω ιντερνετ υπαρχει πρόβλημα? Δεν το ξερω σιγουρα.Φοβαμαι οτι μπορει να ελεγξει τον ληγοντα του ΑΦΜ και να μην σε αφησει αν εχει περασει η ημερομηνια.Παντα με επιφυλαξη αυτο.
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 να ρωτησω κατι τελευταιο ας ελπίσουμε δηλαδη!!!η γιαγια μου πέθανε το 2009 θελω να της κανω και ε9!!!Πέρισυ της είχα κάνει και ε2 γιατί είχε καποιο ποσοστό σε δυο ακίνητα πρέπει και φέτος να της κάνω ε2?Λογικά ναι!!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 να ρωτησω κατι τελευταιο ας ελπίσουμε δηλαδη!!!η γιαγια μου πέθανε το 2009 θελω να της κανω και ε9!!!Πέρισυ της είχα κάνει και ε2 γιατί είχε καποιο ποσοστό σε δυο ακίνητα πρέπει και φέτος να της κάνω ε2?Λογικά ναι!!!!!!! Εισαι αμμεση κληρονομος της γιαγιας ? Δεν εχει παιδια , αντρα κλπ ? Αν δεν υπαρχει αλλος θα κανεις Ε9 με την ενδειξη διαγραφη σε οτι ειχε δηλωσει και θα το υπογραψεις σαν νομιμη κληρονομος.Βαλε και μια ληξιαρχικη πραξη θανατου μεσα. Επισης Ε2 για οοσυς μηνες ειχε εισοδημα απο το ακινητο ή συνιδιοκτησια σε αυτο. Απο την μερια σου οτι ακινητα , χωραφια κλπ διαγραψεις απο την γιαγια θα τα βαλεις στο δεικο σου Ε9 ειτε ειναι αυτο αρχικο ή τροποποιητικο. Το ιδιο και για τα ακινητα του Ε2 Τα παραπανω ανεξαρτητα αν εχει γινει αποδοχη κληρονομιας ή οχι ακομα.
vaso7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Όσοι κάνουμε ηλεκτρονικά τις δηλώσεις μας η περίοδος υποβολής είναι μέχρι 30/6 ανεξαρτήτου που λήγει το ΑΦΜ μας. Προσοχή μιλάω μόνο για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ υποβολή!
iant Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Παιδιά, μερικές απορίες έχω και εγώ!1. Το επίδομα τοκετού και λοχείας μπαίνει στο 660; Σωστά; Πρέπει να ζητήσουμε από το ΙΚΑ και την βεβαίωση αποδοχών ή απλά να βάλω το ποσό εκεί; 2. Το επίδομα ανεργίας από το ΟΑΕΔ επίσης μπαίνει στο 660; Ευχαριστώ! Παιδιά, στο παραπάνω κανείς;;;;
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καταλαβα γιαννη!!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλα!!!Εχει γίνει αποδοχή να δω πως θα τα βγάλω πέρα έχει ποσοστα των των ποσοστων!!!!!Θα δείξει!!!Μηπως στα ε 9 εχει δωσει αλλη ημερομηνία? ---------- Προσθήκη στις 20:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:07 ---------- vaso7 είσαι βεβαιη και για τις δηλώσεις και τα ε9 ,ε2!!Σορρυ που ξαναρωταω αλλα θελω να ειμαι βέβαιη στάνταρ!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καταλαβα γιαννη!!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλα!!!Εχει γίνει αποδοχή να δω πως θα τα βγάλω πέρα έχει ποσοστα των των ποσοστων!!!!!Θα δείξει!!!Μηπως στα ε 9 εχει δωσει αλλη ημερομηνία? Τελικα εισαι η πρωτη κληρονομος ? Για την ηλεκτρονικη υποβολη του Ε9 ειναι μεχρι 30/6 αλλα θα σε συμβουλευα να το πας χερι χερι αφου εχει να κανει με κληρονομιες και σε αυτη την περιπτωση νομιζω ισχυει η ημερομηνια με βαση το ΑΦΜ. ---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:14 ---------- Παιδιά, μερικές απορίες έχω και εγώ!1. Το επίδομα τοκετού και λοχείας μπαίνει στο 660; Σωστά; Πρέπει να ζητήσουμε από το ΙΚΑ και την βεβαίωση αποδοχών ή απλά να βάλω το ποσό εκεί; 2. Το επίδομα ανεργίας από το ΟΑΕΔ επίσης μπαίνει στο 660; Ευχαριστώ! Αν κανεις μαζι με τον συζυγο δηλωση για τον ΟΑΕΔ σιγουρα.Για το επιδομα ΙΚΑ αν δεν εχει φορο ή δεν φορολογειται παλι ναι.
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 οχι δεν είμαι η πρωτη η μητέρα μου είναι η πρώτη!!!!Θα το κάνω ηλεκτρονικα εξαλλού ειναι 3 μήνες μόνο που έζησε η γιαγιά!!!!Θα ηταν καλα να την πήγαινα χέρι με χερι αλλα δεν προλαβαίνω γαμώτο!!!!Θα την κάνω έτσι και ο θεος βοηθός!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 οχι δεν είμαι η πρωτη η μητέρα μου είναι η πρώτη!!!!Θα το κάνω ηλεκτρονικα εξαλλού ειναι 3 μήνες μόνο που έζησε η γιαγιά!!!!Θα ηταν καλα να την πήγαινα χέρι με χερι αλλα δεν προλαβαίνω γαμώτο!!!!Θα την κάνω έτσι και ο θεος βοηθός!!!!!!!!!!!!!!!!! Προσοχη στα ποσοστα λοιπον ειδικα αν η μητερα σου δεν ειναι η μονη κληρονομος.
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 δεν ειναι γίνεται χαμος για αυτο θελω να το δω και με την δικηγορο!!!!!Ξερει τα ποσοστα και θα μου τα πει αναλυτικα!!!!!!!!!!!!!!Λες και κληρονομησαν οι παπαδοπουλοι ενα πραγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 δεν ειναι γίνεται χαμος για αυτο θελω να το δω και με την δικηγορο!!!!!Ξερει τα ποσοστα και θα μου τα πει αναλυτικα!!!!!!!!!!!!!!Λες και κληρονομησαν οι παπαδοπουλοι ενα πραγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταλαβα...Αν ειναι ετσι μονο συμβολαιογραφος ή δικηγορος θα σπασουν τον Γορδιο δεσμο.
konstantina_ena Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 το ξερω ευτυχως η δικογορος εινια κολλητη μου κια θα μοπυ πει τα ποσοστα διαφορετικα ενα καραβι παπαδοπουλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μιλαμε για 0.01 κληρονομια η συμβολαιογραφος τα ειχε δει!!!αυτο που σκεφτομαι μονο ειναι οτι στο ε1 τι θα κανω στο σπιτι της που ηταν ιδιοκατοικηση θα βαλω και τη μικρη κληρονομια που πηρε το 2009 η γιαγια απο τον αδερφο της ή οχι?Λογικά νομιζω οτι θ ατο βαλω στη συνιδιοκτησια!Για πες μια γνωμη γιαννη?
vaso7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Όπως είπα για την ηλεκτρονική υποβολή είμαι απόλυτα σίγουρη http://www.gsis.gr/forologikos_odigos/xrisimes_plirofories/foros_eisodimatos/proth_fp_2010_taxisnet.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.