Xristoforos 555 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 εχω αυτην την σουιτα eset smart security 4 δουλευει κανονικα το μονο προβλημμα που εχω ειναι οτι <δουλευει αθορυβα> .δηλαδη ειναι κανονισμενη να κανει ενημερωσεις καθε μια ωρα αλλα κατω δεξια στην μπαρα δεν μου δειχνει ποτε της κανει ουτε και αν εχει βρει καινουργιες.παλιοτερα ειχα την eset smart security3 η οποια μου πεταγε ενα παραθυρο εκει κατω δεξια και μου εγραφε οτι γινοταν στο παρασκηνιο.σιγουρα καποια ρυθμιση ειναι αλλα δεν ξερω αγγλικα για να το ψαξω στο μενου του.αν καποιος ξερει να βοηθησει θα ηταν οτι καλυτερο για μενα .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Χριστοφορε με συγχωρεις αλλα τι σε πειραζει αυτο?
Xristoforos 555 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ειχα μαθει με αυτον τον τροπο και και καπως μου φαινεται τωρα που ειναι <αθορυβο>
benign Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ψυχολογικο ειναι.Σαν εργασια εισαι ικανοποιημενος?Το χρησιμοποιουσα παλια αλλα νομιζω το Microsoft Security Essentials ειναι μια χαρα και ειναι και δωρεαν.
Xristoforos 555 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 κοιταξε μπορει και να ειναι ψυχολογικο αλλα καποια στιγμη σημερα κατα της 12 το μεσημερι τυχαια κοιταξα στην καραντινα επαθα πλακα γιατι ειχε μπλοκαρει 3 επιθεσεις χωρις να εχω ειδοποιηθει καθολου με τα <συνεφακια>.τουλαχιστον ρε αδερφε να τα βλεπω. μηπως κανω λαθος.
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μήπως είσαι σε Windows 7 και θέλει ενεργοποίηση το tray icon+notifications του Smart Security... ;
Xristoforos 555 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 δεν εχω 7 .τα χρ εχω αλλα δεν του εχω πειραξει τιποτα του εσετ απο το μενου του. ---------- Προσθήκη στις 18:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:43 ---------- Μήπως είσαι σε Windows 7 και θέλει ενεργοποίηση το tray icon+notifications του Smart Security... ; το ελυσα τελικα το προβληματακι ψαχνωντας αυτα που μου γραφεις στο μενου του εσετ αν και δεν εχω τα 7 τα ονοματα περιπου ειναι ιδια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.