explorer21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δοκίμασα και εκτός κουτιού και τίποτα.Πάει να ξεκινήσει και σταματάει.Παρατήρησα όμως οτι εάν κουνήσω το καλώδιο που πάει από το τροφοδοτικό στην μητρική(αυτό με τα πολλά pins) πάλι πάει να ξεκινήσει και σταματάει σαν να μην κάνει κάτι καλή επαφή.Λέω να πάω αύριο το τροφοδοτικό στο πλαίσιο να του ρίξουν μια ματιά(είναι 3 μηνών άλλωστε) άν και εγώ που το τέσταρα συνδέοντας ένα ανεμιστηράκι πάνω του δούλευε...
CaptainHog Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 και εδω μια απο τα ιδια..κανει να αναψει αλλα τπτ...εχει η μητρικη ενα 24πινο και ενα 8πινο για τροφοδοσια αλλα το τροφοδοτικο μου εχει 24πινο και 4πινο.οταν το δοκιμασα και εκτος κουτιου παλι εκανε το ιδιο.αφησα το κατσαβιδι πανω στα πινακια της μητρικης παραπανω και τελικα αναψε.αλλα δεν αναβε η οθονη.δοκιμασα και αλλες καρτες γραφικων αλλα @@@@@@..
explorer21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Τι γίνεται ξέσπασε επιδημία; Εγώ πάντως καταλήγω σιγά σιγά στο συμπέρασμα οτι ψόφησε η μητρική...
skim045 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Παιδιά τελικά βρήκα τι φταίει. Κάηκε και το τροφοδοτικό και η μητρική:confused:
zrek Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ωωωωχχχ τωρα? καινουργιο τροφοδοτικο και μητρικη? η καινουριο pc?
explorer21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Άλλαξα το τροφοδοτικό(ευτυχώς ηταν στην εγγύηση) και πάλι τα ίδια οπότε πάω για καινούρια μητρική.Απ'οτι φαίνεται και εμένα κάηκε και η μητρική και το τροφοδοτικόΤώρα το πώς θα παραμείνει μυστήριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.