Προς το περιεχόμενο

Νέα MacBook Pro (Απρίλιος 2010)

lavwmeno3wtiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 703
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
β) απο Γερμανια απο το notebook.de με 1669€ + 30€ μεταφορικα, δηλαδη συνολο 1699€ . (200€ φθηνοτερα απο Ελλαδα)

Εμένα για το 17" γιατί μου ζητάει 70€ UPS ?

Το ακύρωσα...

Δημοσ.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι αργουν τοσο πολυ να ερθουν ελλαδα και μολις ερχονται μετα απο λιγι σκαει και το νεο μοντελο..Ελεος πια

Δημοσ.

To ξερω ρε alexzz οτι απ'εξω ειναι ποιο γρηγορη η φαση αλλα οταν ψωνιζεις με καρτα δεν υπαρχει αλλη επιλογη

Δημοσ.
To ξερω ρε alexzz οτι απ'εξω ειναι ποιο γρηγορη η φαση αλλα οταν ψωνιζεις με καρτα δεν υπαρχει αλλη επιλογη

όχι αυτό... ότι αργούν να μας έρθουν λέω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν δε γίνει Apple store στην Ελλάδα δεν ξαναγοράζω από Ελλάδα τίποτα. Period! Βέβαια με χαρά ακούω ότι τώρα με την isquare τα πράγματα είναι καλύτερα. Αλλά παίδες, άλλο premium retailer και άλλο Apple. Η μέρα με τη νύχτα και αυτό ισχύει και για το εξωτερικό. Δεν έχω καμιά προκατάληψη εναντίον της χώρας μου.

Δημοσ.

Επιστρέφω επι του θέματος μετα το ευχάριστο διαφημιστικό διάλειμμα .

Το ipad θα έρθει του saint dick ανήμερα ελπίζω οχι και τα macbookpro ......

Παντως ειμαστε τελειως στην κλανια ετσι?

Kαποιος απο την isquare δεν ακουει να μας πει την γνωμη του ?

Δημοσ.
haHa : Πιστευεις οτι στο 13αρι μπορεις να κανεις ανετα development ή τυφλωνεσαι?

Σε οθονη με αναλυση 1280x800 (ασχετα απο το αν ειναι 12" ή 13" ή 15") δεν πιστευω οτι μπορει να εισαι πραγματικα παραγωγικος..

Και δεν μιλαω για το αν τυφλωνεσαι , αν δηλαδη ειναι μικρα τα γραμματα, αλλωστε και τα 15" ή τα 17" εχουν παρομοιο μεγεθος γραμματων , μιας και μπορει να εχουν μεγαλυτερη οθονη, αλλα εχουν και μεγαλυτερη αναλυση, αρα τα γραμματα παραμενουν περιπου το ιδιο.

Το προβλημα λοιπον για εμενα ειναι η μικρη αναλυση που δεν σου επιτρεπει να εισαι παραγωγικος.Δουλεια θα βγαινει, αυτο ελειπε, αλλα οχι οπως με μια οθονη με μεγαλυτερη αναλυση που θα χωραει περισσοτερα.

Αν τωρα ψαχνεις για κατι ελαφρυ και μικρο ,οπως το macbook 13", γιατι δεν κοιτας αυτο το sony?

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3291913&highlight=sony#post3291913

Ειναι αισθητα ελαφρυτερο απο το macbook 13"(2.05kg), βασικα εχει απιστευτα χαμηλο βαρος(1.36kg) σαν macbook air, ενω εχει οθονη αναλυσης 1600x900 και επιδοσεις καλυτερες και απο το macbook pro 15" i5 . (λογω διπλου-raid ssd)

Ειναι 13" με βαρος μολις 1.36kg(ανθρακονηματα), οσο δηλαδη ενα macbook air, αλλα χωρις ελλειψεις(εχει ethernet, dvd , μεγαλυτερη αυτονομια και εχει ακομα και 3g modem ) , ενω εχει καλυτερες επιδοσεις macbook pro i5!

Δεν ειναι λιγο να φτιαχνεις λαπτοπ ιδιου βαρους με το macbook air , αλλα με καλυτερο εξοπλισμο και καλυτερες επιδοσεις απο macbook pro i5 σε χαμηλοτερη μαλιστα τιμη!

Δημοσ.

Εξαιρετικό μηχάνημα από κάθε άποψη αυτό το Sony. Έχω όμως κάποιες ενστάσεις:

1: 1600Χ900 σε 13"; Δλδ τα γράμματα θα φαίνονται με μικροσκόπιο; Εμένα στο 15.4 άρι με 2.3" παραπάνω και στην 1440Χ900 τα γράμματα είναι ήδη μικρά. Στο 17άρι μου με 1900Χ1200 τα γράμματα παραείναι μικρά! Και σε 13.1" έβαλαν 1600Χ900; Εκτός αν αυτή η οθόνη είναι extra wide! Τι να πω! Μάλλον έχουνε χάσει το μέτρο εκεί στη Sony. Καλή η μεγάλη ανάλυση, δε λέω, αλλά να ξέρουμε και που τη χρησιμοποιούμε.

2: Τρέχει μόνο windows. Το παιδί ρωτά για μακ, άρα ενδιαφέρεται για mac os υποθέτω. Εκτός αν θέλει να πάει σε osx86 και τα ρέστα. Είναι όμως ρίσκο αυτό.

3: Το 13άρι της Apple έχει 10 ώρες αυτονομίας, αντί για 6 με 1000 κύκλους φόρτισης. Η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη, αλλά μάλλον δε θα χρειαστεί να αλλαχθεί πριν την αγορά νέου λάπτοπ.

4: Αν και SSD ο σκληρός είναι πολύ μικρός για 128 GB, που σημαίνει ότι μέσα έχει 2 64άρηδες (εξού και το dual) που θα διαμοιράζονται τα δεδομένα. Μιλάμε για τρομερή ταχύτητα, αλλά αν πάθει κάτι ο ένας εκ των 2 σκληρών, τότε σκούρα τα πράγματα. Βέβαια δεν ξέρω πόσο εύκολα μπορεί να εμφανίσει σφάλματα κάποιος SSD, αλλά εγώ δε θα αισθανόμουν καθόλου ασφαλής σε περίπτωση κατασκευαστικού σφάλματος.

Πάντως κατά τα άλλα εξαιρετικό μηχάνημα αυτό το Sony. Πολύ ισχυρό και ειδικά η gpu είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή για την κατηγορία. Αν ο φίλος θέλει windows, είναι εξαιρετική αγορά. Πάντως στα 1600 ευρώ δεν είναι και φθηνό ρε παιδιά! Εντάξει έχει SSD, αν και δε μου αρέσει ο τρόπος υλοποίησης αφού θα προτιμούσα έναν ενιαίο SSD, και πολύ καλή κάρτα γραφικών και i5, αν και στα 2.4 δεν ξέρω πόσο πιο ισχυρός είναι από τον μακ με core 2 duo στα 2.66 που στη Βρετανία έχει 1,250 λίρες. Σίγουρα ο i5 είναι πιο γρήγορος, αλλά δεν ξέρω πόσο πολύ. Επίσης στα 1.34 Κg είναι πανάλαφρο! Μπράβο! Μάλλον η Sony το χει πάρει σοβαρά να φτιάχνει πολύ ωραία laptop τώρα τελευταία.

Δημοσ.

Για 1.000.000στη φορα: η συγκρηση

hardware μεταξυ pc - mac ειναι αστοχη!!

Αλλιως το εκμεταλευεται το mac os και αλλιως τα windows...!!

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...