Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500 σε Αμάξι.

Panostheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαξτε και στο youtube...Το εχει κανει και αλλος. Τα εχει βαλει πισω ολα χωρις τα κουτια τους... Απο εμενα οκ καντο...σα μεγαφωνα αυτα τα tang bang αξιζουν πολυ αλλα αμα ειναι κανε κατι να αντικαταστησεις τα υπαρχοντα στις πορτες με τους δορυφορους απο αυτα και κρατα το μπασοκουτι ως εχει και τραβα καλωδια στις πορτες απο τον υπαρχον ενησχητη ή βαλε αλλο aftermarket...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψαξτε και στο youtube...Το εχει κανει και αλλος. Τα εχει βαλει πισω ολα χωρις τα κουτια τους... Απο εμενα οκ καντο...σα μεγαφωνα αυτα τα tang bang αξιζουν πολυ αλλα αμα ειναι κανε κατι να αντικαταστησεις τα υπαρχοντα στις πορτες με τους δορυφορους απο αυτα και κρατα το μπασοκουτι ως εχει και τραβα καλωδια στις πορτες απο τον υπαρχον ενησχητη ή βαλε αλλο aftermarket...

Δημοσ.

Καγκουρια μεγαλη και πολυ κοπος αν τελικα τα καταφερεις,που δεν αξιζει πιστευς,παιρνεις μια καλη πηγη και ενα καλο σετ ηχειων και εισαι αρχοντας

Ps Εχω ενα tablet και θελω καπως να το χωσω στο ταμπλο του συνοδηγου που δεν εχει αεροσακο και ειναι οτι πρεπει,να ανοιγει καπως και να το τραβας με μηχανισμο,δεν εχω σκεφτει ακομα ομως τι θα κανω,τρελη καγκουρια αχαχχα:lol:

Δημοσ.
Καγκουρια μεγαλη και πολυ κοπος αν τελικα τα καταφερεις,που δεν αξιζει πιστευς,παιρνεις μια καλη πηγη και ενα καλο σετ ηχειων και εισαι αρχοντας

Ps Εχω ενα tablet και θελω καπως να το χωσω στο ταμπλο του συνοδηγου που δεν εχει αεροσακο και ειναι οτι πρεπει,να ανοιγει καπως και να το τραβας με μηχανισμο,δεν εχω σκεφτει ακομα ομως τι θα κανω,τρελη καγκουρια αχαχχα:lol:

Δημοσ.

Ε καλα ηταν σχετικα ευκολο με το ταμπλο που ειχε,αλλα εγω δεν εχω ipad εχω ταμπλετ που ειναι σαν λαπτοπ,ουτε θελω να ειναι σε θεση,δες τε με ειμαι εδω για κλεψιμο :lol:

Δημοσ.

Αμα εχεις κλούβα προχώρα :P

Θα χρειαστείς:

1)(Air) Stereo Jack female to (Air)Stereo RCA male ή κατι παρομοιο ... αγοραστό ή φτιαχτό (better)

stereojackto2rca.jpg

2)inverter 12v>220v καμιά 400αριά watt

( ή ακομα καλύτερα αν τυχών δουλεύουν τα ενισχυτάκια των Ζ-5500 με 12Βολτ παρακάμπτεις το τροφοδοτικό τους και παίρνεις απευθείας απο την μπαταρία του αυτοκινήτου ...)

inverter.jpg

3)Μεράκι (αμα ξέρεις κι απο κολλητήρη... )

Να σου πω τι γνώμη μου πάντως δε νομίζω να ''παίξουνε'' καλα μεσα στην αφιλόξενη καμπίνα ενος αυτοκινήτου (μονο αν εχεις κλούβα είπαμε...) ;)

Δημοσ.

οπως ειπα και εγω και ο φιλος απο πανω ειναι ο μοναδικος τροπος να το φτιαξεις με τα inverter. το προβλημα ειναι οτι χριαζεσαι μια σχετικα μεγαλουτσικη μπαταρια για να τραβας τοσο ρευμα χωρις να βυθιζεις το αυτοκινητο. καθως επισης πρεπει να βρεις εναν τροπο για να φερεις το control pad κοντα σου ( πραγμα πολυ δυσκολο )

Δημοσ.
δραμα φιλε μου... εμενα μου εχει περισσεψει μια 20αρα TFT επειδη πηρα φορητο και ψαχνω τροπο να την ενσωματωσω στο ταμπλο. Εχω παρει πριονια και λοιπα, αλλα φοβαμαι μην κοψω κανα καλωδιο απο πισω των αεροσακων...

Για να σε βοηθήσω, θα σου ανεβάσω φωτό από την ενσωμάτωση της 15άρας CRT που επίσης μου ξέμεινε. Σε μένα έβρισκε στον εκκεντροφόρο αλλά με λίγο κόπο την έφερα, εσύ τουλάχιστον δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Τώρα ασχολούμαι με ένα DENON επτακάναλο αλλά μου δημιουργεί πρόβλημα το αριστερό δαπέδου.

Έγραψες, πέθανα στο γέλιο!

Δημοσ.

Καλύτερα να δώσεις ένα 50αρικο και να πάρεις 2 απλά ηχειάκα και να αναβαθμίσεις τα εργοστασιακά..

Αν παρόλαυτα επιμένεις θα χρειαστείς μπαταρία μεγαλύτερη, πυκνωτή, Inverter και ασφάλειες...

Κόστος Minimum 100€...

Σκέψου το :)

Δημοσ.

παιδιά από ότι βλέπω θέλει τρελή ιστορία και θα τραβάει πολύ μπαταρία από το αμάξι ktlp πολλά καλώδια πολλές αλλαγές inverter ktlp ktlp. Δύσκολο :S

Δημοσ.

Κράτα τα σπίτι τα ηχεία :)

Και ψάξε σε μάντρες και σε ανταλλακτικά για ηχεία...

Θα βρεις πολύ πράμα και θα κάνεις δουλειά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...