tsilas Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε για μια επιλογη οθονης...Εδω και ενα μηνα ψαχνω για μια οθονη 24 γυρω στα 280 ευρο και δεν ξερω που να κατασταλαξω.Συγκεκριμενα για την οθονη LG W2486L-PF εχω ακουσει ή τα καλυτερα ή τα χειροτερα...Απο την μια ακουγα για ξεθωριασμενα χρωματα και απο την αλλη για τελειες αναλυσεις.Θα ηθελα να μου πεις καποιος που την εχει ή που την ξερει αν αξιζει τελικα...Σας ευχαριστω ολους.
tsilas Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος αν ξερει γιατι δεν θελω να δωσω τα 270 ευρο τσαμπα... :/
IMAndreas Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Για τη χρήση τι θες φίλε? Ο λόγος που δεν έχει τέλεια εικόνα είναι λόγω του ΤΝ πάνελ της αλλά δεν είναι τόσο αντιληπτό από χρήστες που δεν έχουν δει κάτι άλλο... Άμα σου τύχει και είναι προβληματική τι να σου πω εγγύηση έχεις δώστη πίσω...έχει τύχει σε μερικούς οκ αλλά εγώ έχα αλλάξει 3 μοντέλα LG και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.