Προς το περιεχόμενο

Ticket Restaurant

AFANIS_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αγόρια και κορίτσια....να ρωτήσω κάτι υπάρχει κανείς που να έχει επιχείρησή του να δέχεται κουπόνια Ticket restaurant??απλά ρωτάω γιατί υπάρχουν κάποιοι πελάτες μου που με έχουν ρωτήσει και είπα να δώ τι ακριβώς συμβαίνει με το θέμα....π.χ. πως μπαίνεις και εσύ στις επιχειρήσεις με αυτό το σηματάκι...πώς και πότε σου δίνουν τα λεφτά κλπ κλπ κλπ....!!!!

Δημοσ.

thanks pix lax το ήξερα το site απλά έλεγα αν υπάρχει κάποιος με πιο άμεση σχέση με το θέμα...απο πλευράς μικρομεσαίας επιχείρησης που παίρνει κουπόνια......

π.χ. εγω έχω ένα εσπρεσσαδικο και take away cafe....θα έχει κάποιο νόημα και κέρδος μελλοντικό για μένα αν μπώ??

Δημοσ.
thanks pix lax το ήξερα το site απλά έλεγα αν υπάρχει κάποιος με πιο άμεση σχέση με το θέμα...απο πλευράς μικρομεσαίας επιχείρησης που παίρνει κουπόνια......

π.χ. εγω έχω ένα εσπρεσσαδικο και take away cafe....θα έχει κάποιο νόημα και κέρδος μελλοντικό για μένα αν μπώ??

Νομιζω ναι, αυτο γιατι δεν δινεις ρεστα ;) . Τα μικρα ποσα ειναι 2,5ε 5ε, αν ο καφες ειναι 2 θα εχεις κερδος 0,5ε :-D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μου εδωσαν δυο τετοια σημερα με τσιγαρα που αγορασα...Μου ειπαν οτι γενικα ισχυουν για φαφαδικα , super market κλπ ...Υπαρχει κατι πιο συγεκριμενο ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

τι ακριβως ειναι αυτο?

να υποθεσω οτι (αποτι λετε) αντι να σου δωσουν ρεστα των 50 λεπτων απο καποιο μαγαζι σου δινουν ενα κουπονι το οποιο λογικα πρεπει να αξιζει 2 η 3 φορες τα 50 λεπτα (γιατι αλλιως γιατι να δεχτω να παρω το κουπονι και οχι τα 50)

κατι τετοιο?

Δημοσ.

Πηρα δυο πακετα τσιγαρα που εκαναν 3 ευρω το καθενα , τα πληρωσα κανονικα και μου εδωσαν δυο κουπονια των 2,5 ευρω καθε ενα .

Ειχαν συγκεκριμενη μαρκα τσιγαρα στην προσφορα αυτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...